STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

En az 2 mac saha kapatma olmasi lazim.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Bunlar Arena'da bu şekilde oynarsa bu sefer ALLAH diyecek-ki uyardım dinlemediniz Ey fenerliler...

O halde siz kaşınıdınız diyip izin verirse ciddi söylüyorum bir çuval gol atarız...

Öyle 6-0 yeaa felan kalmaz...

Melo ya çok oynadılar attırmak için herseyi yaptılar.Onada helal olsun iyi frenledi kendini

Off ulen off o pozisyon gözümün önünden gitmiyor daha :(

Baros'un pozisyonu aklıma gelince, başım ağrıyor cidden. Keşke hiç görmeseydim o pozisyonu.

cok kucuk resimler..bende resim ariyorum. guzel ve buyuk. facebook'umda cover yapa bilcegim bir resim.

3mhq2.png

Erman Trabzon şampiyon oldu diyor :D

bu arada hakanın golünde topu kalede gördüğüm an sandalyenin üzerine çıkmıştım golü vermeseydi maçı kapatırdım

o pozisyonda hakem faul verdi sandım nerdeyse tv ye tekmeyi atacaktım, sonra hakan baltanın sevindiğini görünce sevinmeye başladım. :D

herifler futbola aykırı bala mala 2 gol attılar maç sonu direkten döndüler zaten 90+4 de kale arkasında ki angutlar aha girdi diye nefes bile almıyordu :D

Resimleri paylaşan arkadaşlar için teşekkür ederim:)

sunuda anladikki SON TOPLAR SELCUK INANDA OLMALI.

Beyler Allah'ını seven Baros'un pozisyonu demesin artık.:( Balta'nın şutu desin,Necati'nin ara pası desin,Elmander'in golü desin başka bişey desin..

Aynı şeymi lan son dakika gol olsa 2-0 dan 3-2 ye maç çevirecektik. O son dakika golü öyle bir koyardı ki Fene-vlilere, Bursa'daki 2-2 anonsundan beter olurlardı, yakarlardı o statı papazın çayırı kül olurdu. :D

maçı tekrar izlemek isteyen arkadaşlara

423415_319903548070045_188369847890083_900136_1556987056_n.jpg

Sabaha kadar eğlence kaybolmayın biryere. Yarin pazar. :D

karnaval yerine çevirdide ne karnaval yeri .........yim :D müthiş video ya izleyip izleyip ölüyorum süper söylemiş reyiz

Ulan bugün maçı fenerlilerin içinde izleyim dedim fenerbahçede mekanlarında gittim bir cafeye yemin ediyorum adamların korkudan aklı gitti 70 dakika boyunca...

İlk 20 dakika golü buldular başladılar 6-0 geyiklerine(malum tarihlerindeki tek disketlik galibiyetleri) arkadaş 20.dakikadan sonra hepsi yusuf yusuf...

Hele maçta bitti biri dediki:Yalnız dedi şampiyon zaten olamayız onu biliyordumda şu 11 yıllık kadıköyde galip gelememe muhabbeti var ya Allahtan o sona ermedi dedi...

Var ya bizim takıma sesleniyorum ne yapın edin kupadamı karşılaşıyorsunuz playoff'tamı kadıköyde yenin şunlarıda sussunlar be :D

koca maçta aklımda kalan tek şey 90+4 de kaçan gol

Aynı şeymi lan son dakika gol olsa 2-0 dan 3-2 ye maç çevirecektik. O son dakika golü öyle bir koyardı ki Fene-vlilere, Bursa'daki 2-2 anonsundan beter olurlardı, yakarlardı o statı papazın çayırı kül olurdu. :D

ah ulan ah. neden o top 2 cm aşağı gelmez.

Geri
Üst Alt