STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

mactan birgun önce gstv de taraflar prıgramının tekrarrını izliyordum taraftarlara sordular hangi futbolcudan gol bekliyosunuz diye sanırım bayan taraftarımız tam hatırlamıyorum ama fenere karsı supriz bi golcumuz var hakan balta ondan gol bekliyorum demişti 2-2 olunca aklıma o geldi keske sonuda benzeseydi de kazansaydık ama nasip degilmiş Bugün şunu anladım ki hele barosun direkten dönen topundan sonra Rabbim ne zaman izin verirse biz o zaman kazanıcaz bu statta simdi kadar coktan hakkatmiştik ama nasip degilmiş bugun bikez daha görduk

:D Karneval

Ligtv'de şuan maçın tekrarını izliyorum da mal fenerliler daha 15.dk'da "oğlan bizim kız bizim" söylemeye başlamışlar.Harbi timsahı çok seviyor bunlar..

Hakan Balta en son ne zaman gol atmıştı ?

2009'da Fener'e atmıştı. Acaba arada gol atmışlığı var mı ? :D

8569_karsilama2.jpg

2-2 mi fener 2-2 yi cok seveer

playoffu garantiledik berbatov rosicky drogba %99 olta atmaya basladılar kolpaçinolar şampiyon olsaydık adam johnson yada ne bilim ingiltereden torresi getirceklerdi ulan ne kolpacılar var ya..

Alex maçtan sonra doğru konuştu.

GG mücadele falan etmedik dedi falan fıstık. Alex katılmıyorum Galatasaray doğru oynadı gibi birseyler dedi.

İlk kez alex'in açıklamalarına katılıyorum vallah

birde unutmiyalim.

biz YENI bi takimiyiz. gercekden, kim beklerdi öyle bi sezonu.

Transferler iydi, birde tabiki Terim faktörü.

Ligtv'de şuan maçın tekrarını izliyorum da mal fenerliler daha 15.dk'da "oğlan bizim kız bizim" söylemeye başlamışlar.Harbi timsahı çok seviyor bunlar..

benim izledigim kahvede de koyduk mu yu söylediler bide burası kadıköy burdan cıkıs yok diyolardı 2-2 olunca bizde kadiköy fenere mezar olucak diye bagırdık kahve sahibi de fenerasyon gibi müdahale etti herkes kendi takımı hakkında bagırsın diye:) o zaman dedim kahve sahibini bile satın almışlarr:)

Ha birde Balta golü atmadan hemen önce bir pozisyon daha vardı. Sut cek sut cek diye bağırdım duymadı pas attı :)

barosun kacirdigi pozisyondan cok enginin bom bos olan rieraya vermedigi top aklimdan cikmiyor

ilk önce aydin vermiyor süper kosu yapan rieraya

sonra riera tekrar ofsaytan cikip, süper yer almis, topu bekliyor, engin verse su pasi, sol ayagina alip, füze yollicak ama engin topu eziyor.

o pozisyonda kahroldum.

barosun kacirdigi golden cok o pozisyond akafayiy edim.

ayrica barosun kacirdigi topta aydin daha dikkatli olsa, gol yapabilirdi onu

barosun kacirdigi pozisyondan cok enginin bom bos olan rieraya vermedigi top aklimdan cikmiyor

ilk önce aydin vermiyor süper kosu yapan rieraya

sonra riera tekrar ofsaytan cikip, süper yer almis, topu bekliyor, engin verse su pasi, sol ayagina alip, füze yollicak ama engin topu eziyor.

o pozisyonda kahroldum.

barosun kacirdigi golden cok o pozisyond akafayiy edim.

ayrica barosun kacirdigi topta aydin kendini daha dikkatli olsa, gol yapabilirdi onu

Aynen Aydın o pası atmalıydı.

Biri maçın adamı "direk" demiş, çok doğru tespit !

Play off olmasa Kadıköy'de tur atacaktık. play off'lardaki tur da Kadiköy'e nasip olacak inşallah :)

yalnız maçta en çok güldüğüm nokta bukadar altımızda ezilipte devre arası nuri alçonun tecavüz müziğini açmaları çok manidardı adamlar kabullenmişler.

Geri
Üst Alt