STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

o degilde, 4-4-2 tam bir super lig sistemi

bizden baska 4-4-2 oynayan yok, buna cok sasiriyorum.

diger yandan da cok seviniyorum.

ilerdeki 2 forvet rakibin iki stoperini rahatsiz etti mi, olay bitiyor zaten.

Hadi hayırlı geceler, bol muhabbetler sizlere. :)

arkadaşlar hakeme iyi deniyor fakat bence vasattı fenerin ilk golü ile melonun 40.dk da emre colaga attıgı pasın farkı ne (ve cok onemli pozisyon olucaktı) tehlikeli hareket verdi

ben sowun golüne b.k atmıyorum ama melo ya da tehlikeli hareket calmak sacma..ve ilk yarı en az 3 dk durdu 1 dk uzattı tam gazı arkamıza almısken zaten ilk yarıyıda çok sacma sekilde bitrdi + emre 2 kere atılmalıydı çift sarıdan ben mi taraflı yaklaşıyorum ??

Giydirse şimdiye kadar giydirirdi be. Yunanlılara 2 hafta süre verdiler ve bu kadar belge yoktu onlarda. Bize nedense bi toleransları var anlamadım gitti. Platini'den bi cacık olmaz Blatter'e kaldık. :)

Olsun renktaş gör bak birşey olacak birileri bunlara feci giydirecek bence karar için derbinin geçmesini beklediler Digiturk'e yaranmak için baktılar FIFA giydirecek bari 32.haftaya yani ligin sonuna girerken düşürelim dediler...

Benim teorim bu :)

yok la, degildim kesin, ben kendi kanalimdan izledim )))

ilk yariyi baya kötü bir linkten izledim, kalite baya kötüydü ama ikinci yari cok iyidi

edit: mac öncesi reklam cok var diye kizdim bi ara galiba

Aklımda sen kalmışsın. Bayağı bir kişi yazmıştı bugün.. :)

Olsun renktaş gör bak birşey olacak birileri bunlara feci giydirecek bence karar için derbinin geçmesini beklediler Digiturk'e yaranmak için baktılar FIFA giydirecek bari 32.haftaya yani ligin sonuna girerken düşürelim dediler...

Benim teorim bu :)

İnşallahh renktaşım. :)

Zaten şu aralar Digiturk milleti arayıp soruyormuş playoff'ları ucuza izleyin ama seneye ligtv almak sözü verirseniz bu fiyattan yararlanırsınız diye fenerlileri zokaya düşürmek için :D

Digiturk'te yusuf yusuf yani :D

Zaten şu aralar Digiturk milleti arayıp soruyormuş playoff'ları ucuza izleyin ama seneye ligtv almak sözü verirseniz bu fiyattan yararlanırsınız diye fenerlileri zokaya düşürmek için :D

Digiturk'te yusuf yusuf yani :D

play ıff digiturkun elinde patlayacak.ben lig bitince iptal ettiricem..çok kişide öyle yapacak

Emininki yandaş medya organları, oynanan futboldan çok ve sahada olan olaylardan çok..G.saray' ın Kadıköyde galip gelememesini ele alacak..Bunların cümbür cemaati yavşak.

Emininki yandaş medya organları, oynanan futboldan çok ve sahada olan olaylardan çok..G.saray' ın Kadıköyde galip gelememesini ele alacak..Bunların cümbür cemaati yavşak.

öyle yapıyorlar zaten.kadıköyde gelenek bozulmadı evet 3 senedir yenilmiyoruz orda...ben de öyle yorumlarım

o degilde muslera kadar pozetif adam var mi yahu

inanilmaz pozetif enerji veriyor

kaleciler normalde gol yediklerinde ya arkadasina sallar volkan gibi, ya yerle bir olmus bir sekilde hareketlerde bulunur ufuk gibi, yada aykut gibi " girdi, gol oldu la" dercesine saga, sola bakar.

muslera 15 dk icinde 2. gol yiyor, ama hala arkadaslarini motive etmek icin ugrasiyor

15 dk icinde iki gol yedim diyip, dagilmiyor, yerle bir olmiyor, morali bozulsa bile, göstermemek icin cabaliyor.

Hakem Bülent Yıldırım bizi, ince ince doğramaya kalkıştı fakat futbolumuzla gerken cevabı verdik..Sow' un golünde verilmeyen endirekt serbest vuruş, nasıl oluyorda maç içinde bir başka 2 pozisyonda rakip takım lehine veriliyor ? Ayrıca Emre Belözoğlu denen haysiyetsiz adam, 5 tane kasti faul yapıpda 1 sarı kart görüyorsa, dümenaltı oyunların oynandığının açık göstergesidir. Sahaya atılan onca maddelerden sonra hem Fatih Hocanın, hemde Hasan Hocanın alnı kanıyorsa ve anons yaptırmıyorsan bu işin içinde pislikler olduğunun göstergesidir..Olup olmadık pozisyonlara Fb lehine fauller vermelerde cabası, Baros' un Gökhan ile müdahalesinde Baros' un direkt topa müdahalesinde faul veren hakem ayartılmış hakemdir. Kazandığımız 1 korner ve bir tacı kasti olarak, rakip takım lehine kullanan yan hakemlerde cabası....Ama size kimin büyük olduğunu sahada gösterdik..bekleyin 2 round daha var..Onursuz insanlar.

Maçın en en kötüsü bana göre Engin di..Engin yerine Riera olsa 2. yarıda bence farka giderdik..Engin zaten küçük maçların oyuncusu öyle derbi,şampiyonlar ligini filan kaldıramaz iyi bi yedek olur en fazla ...

Maçın en en kötüsü bana göre Engin di..Engin yerine Riera olsa 2. yarıda bence farka giderdik..Engin zaten küçük maçların oyuncusu öyle derbi,şampiyonlar ligini filan kaldıramaz iyi bi yedek olur en fazla ...

Orası öylede, Melo' da bugün çok formsuzdu. Engin en azından kapasitesini zorladı.

Lan o top bi gireydi. :D

Her tekrarı izleyişimde gol olacak sanıyorum, o topun girmemesi dönen topun aydına gelmemesi falan fizik kuralı dışı.

Kadiköydeki maclara ne yorum dinlemeye, nede yorum yapmaya niyetim yok artik.

Son yorum bu: Bu stad okunmus aga.

Son yillardaki gollere bi bakin Fenerbahcenin. Adamlar oynamiyor, ama öyle goller buluyorlar ki. Yilin golü denilecek, 100de 1 olacak gollerini adamlar sanki yemek ismarlar gibi, bizim maclara denk getiriyor. Inanilir gibi degil.

[video=youtube;3ZRwpL1KEvc]https://www.youtube.com/watch?v=3ZRwpL1KEvc[/video]

Fenerbahçe yönetimi ve taraftarları, üç hafta sonra Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak olan Galatasaray derbisine şimdiden hazırlanmaya başladı.Milliyetin haberine göre, sarı-lacivertlilerin hedefinin, Galatasaraylı taraftarların Türk Telekom Arenada oynanan Beşiktaş derbisindeki tribün gösterisini gölgede bırakacak bir koreografiye imza atmak olduğu öğrenildi.Galatasaraylı taraftarların geçen hafta sonunda oynanan derbiden önce tribünlerde gerçekleştirdiği Teknik Direktör Fatih Terimi onure eden üç boyutlu koreografi gösterisi çok ses getirince Fenerbahçeliler de harekete geçti.Sarı – lacivertiler Galatasaray derbisinde Kadıköyde hafızalara kazınacak bir üç boyutlu, müzikli gösteri için kolları sıvarken, bu konuda da ezeli rakiplerinin önünde olduklarını kanıtlamak istiyorlar. Fenerbahçe Yönetimi destekli çalışmanın temeli atılırken, sarı – lacivertli taraftarların yapacağı tribün gösterisinin tutuklu bulanan başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman, tarihe kazınmış 6-0lık Galatasaray galibiyetini de konu alacak şekilde hazırlanması için fikir üretme çalışmaları başlatıldı.Fenerbahçeliler, hazırlayacakları koreografi gösterisinin maliyetini de karşılamak için ortak çalışma yaparken, sarı-lacivertli yönetimin de bu eyleme katkı sağlaması bekleniyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray kaşılaşmasında takımın maçı kazanması ve tarihe bir kez daha not düşmek için büyük iştah ve birliktelik içinde karşılaşmaya kararlı biçimde hazırlanmayı sürdürüyor.

bu mu la 3 boyutlu gösteri , ana okulda yapiyorduk buna benzerini :D

fb-tribun-47614_501.jpg

Geri
Üst Alt