STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Psikolojik anlamda çok önemli bir maçtı. Fener bütün seneyi bir maçta telafi etmeyi düşünüyordu. Bu beraberlik, çok büyük bir şanssızlık yaşamazsak alacağımız şampiyonluğu psikolojik olarak kazandığımız maçtır.

Yanliz hakemi de es gecmemek lazim! Aleyhimize yanlis kararlar ve korkak düdükler caldi. Maci kazanmamiz icin, daha degisik bir deyimle berabere bitmesi ve kendisi en kücük hasarla kurtarmasi icin, korkak bir yönetim sergiledi!

Sow'un attigi gol faul!

Emre ikinci saridan atilmaliydi henüz ikinci yarinin baslarinda, hatta ortalarinda bir tane daha bariz adama faul yapti yine vermedi.

Mac en az bir 3 dakika daha uzamaliydi, ki ozaman kesin atardik bir tane daha.

Sow'un pozisyonu için Markus Merk ne dedi?

Emre ise kesin atılmalıydı. Oyun durduktan sonra topa vurmalar falan, Bülent Yıldırım eyyamcının teki, ne şiş yansın ne kebap felsefesinde. TT Arena'da rahat çıkan kartlar Kadıköy'de çıkmıyor nedense.

Sow'un pozisyonu için Markus Merk ne dedi?

Emre ise kesin atılmalıydı. Oyun durduktan sonra topa vurmalar falan, Bülent Yıldırım eyyamcının teki, ne şiş yansın ne kebap felsefesinde. TT Arena'da rahat çıkan kartlar Kadıköy'de çıkmıyor nedense.

Ben golü verirdim dedi

bence de faul değil sowun golü.

Ben golü verirdim dedi

Bu Markus mal ya. Bjk maciydi sanirim Selcugun gol attigi pozisyonda ofsay verilmeli demisti, Necati topa dogru hareketlenmiste. Sanki Necati salak, bariz ofsaytta, arkadan adam gelirken topu alacak.

Bu Merk'in de art niyetli oldugunu düsünmeye basladim, ya da gercekten futbol'dan cakmiyor.

Beyler Semih bundan bir kac yil önce beyin travmasi gecirdi ve aylarca hastanede yatti benzer bir pozisyondan dolayi sanirim. Sow'un tekmesi de kafasina carpti. Eger Sow ayagini okadar kaldirmayip, kafa topuna yükselse, kesinlikle gol olmaz. Semih sakinmasindan dolayi Sow istedigi vurusu yapti. Tehlikeli hareket cok bariz bir sekilde. Buna nasil faul degil diyorsunuz anlamiyorum. Semih'in burnu, kafasi, gözü patlayabilrid.

Beyler Semih bundan bir kac yil önce beyin travmasi gecirdi ve aylarca hastanede yatti benzer bir pozisyondan dolayi sanirim. Sow'un tekmesi de kafasina carpti. Eger Sow ayagini okadar kaldirmayip, kafa topuna yükselse, kesinlikle gol olmaz. Semih sakinmasindan dolayi Sow istedigi vurusu yapti. Tehlikeli hareket cok bariz bir sekilde. Buna nasil faul degil diyorsunuz anlamiyorum. Semih'in burnu, kafasi, gözü patlayabilrid.

semihin arkasında kalıyor top o anda. direk semihin kafasının önündeki topa vurmuyor yani adam. bence faul verilse gole yazık olurdu

semihin arkasında kalıyor top o anda. direk semihin kafasının önündeki topa vurmuyor yani adam. bence faul verilse gole yazık olurdu

Benim icin tartisacak bir yani yok. Kesinlikle tehlikeli hareket. Semih'in yerine kendini koy. Birisi ayagini senin kafana öyle sallasa, sende sakinirsin. Sakininca da vuramadi topa. Semih orada hic olmasa, Muslera da yine kurtarirdi o sutu. Görüs acisi kapandigi icin göremedi ve gec fark etti.

Mesela baska bir pozisyonda GG gittik, kafasinin tepesiyle H.Balta'nin sol kulaginin orasina gecirdi. Sonra da yerlere yatip numara yapti serefsiz. Aslinda o da atlimaliydi. Adam gib TFF yok ki basimizda, hakemler adam gibi mac yönetsin!

Melo :asd:

AoQiNxwCIAAUNd8.jpg:large

Florya'da Galatasaray'a muhteşem karşılama

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı. Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, tiyatrocu Demet Akbağ, teknik direktör Fatih Terim ve kızları ile futbolcular, tesislerin balkonuna çıkarak taraftarları selamladı.

Karşılaşmanın ardından tesislere gelen binlerce sarı-kırmızılı taraftar, takımlarının gelmesini bekledi.

Takımı taşıyan otobüs kalabalık nedeniyle tesislere arka kapıdan girerken, meşaleler yakan ve tezahüratlar yapan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Takımlarına şampiyon olmuş gibi sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tesislerin içine alındılar.

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak,Demet Akbağ, teknik direktör Fatih Terim ve kızları ile futbolcular, tesislerin balkonuna çıkarak taraftarları selamladı.

Galatasaraylı futbolcular, takım otobüsünde de büyük sevinç yaşadılar.

Saçmalamayın Sow'un golünde golü iptal edebilecek hakem Türkiye'de yok.

abi engin engin diyoduk mactan önce,sıfır etkilendi tribünlerden sürekli motive etti takımı,helal olsun lan enkin sana....

Dün Feneri top diye oynadık ama adamlar 2 güzel gol attı haklarını verelim.:)

İşte siz busunuz yenince aykut nasıl koydu KOCAMAN KOCAMAN beraberlik veya yenilgide bir sürü çirkeflik Aykut kocamana küfürler önce adam olmayı öğrenin sonra taraftar !

Saçmalamayın Sow'un golünde golü iptal edebilecek hakem Türkiye'de yok.

Keita'nın ortasında Kewell harika bir gol atmıştı ve 10 santimlik ofsaytla iptal edilmişti bir maçta. O maçtada dedim. Bu golün güzelliğinin hatrına o ofsayt verilmez. Şimdi de diyorum valla Sow'un o golü iptal edilebilirdi ama edilse yazık olurdu.

Ama Alex'in golü de çok iyiydi:)

Florya'da Galatasaray'a muhteşem karşılama

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı. Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, tiyatrocu Demet Akbağ, teknik direktör Fatih Terim ve kızları ile futbolcular, tesislerin balkonuna çıkarak taraftarları selamladı.

Karşılaşmanın ardından tesislere gelen binlerce sarı-kırmızılı taraftar, takımlarının gelmesini bekledi.

Takımı taşıyan otobüs kalabalık nedeniyle tesislere arka kapıdan girerken, meşaleler yakan ve tezahüratlar yapan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Takımlarına şampiyon olmuş gibi sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tesislerin içine alındılar.

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak,Demet Akbağ, teknik direktör Fatih Terim ve kızları ile futbolcular, tesislerin balkonuna çıkarak taraftarları selamladı.

Galatasaraylı futbolcular, takım otobüsünde de büyük sevinç yaşadılar.

Demet Akbag ne alaka?

Dün fener balının bir kez daha ortaya çıktığı bir maç izledik. 2 inanılmaz gol yedik. 20. dakikadan itibaren oyunu ele aldık ve kafalarına vura vura 94e kadar oynadık. O son topun direkten dönmesine çok takıldım ama hayırlısı böyleymiş. O gol olsaydı bu şeref yoksunları çıldırıp sağa sola zarar verecekti, şampiyonluğu kaçırdıklarında olduğu gibi. Ben inanıyorum ki bunlara o hezimeti play-off ta Arena'da tattıracağız. Sahada olan, yedek soyunan herkes "Baba" gibi sevdikleri Terim'in alnındaki kanın hesabını sormak için gün saymaya başlamışlardır bile.

Diğer bi husus, takımla taraftar arasında oluşan müthiş bağ. Maşallah demek lazım. Gerçekten de "Biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen."

Dün fener balının bir kez daha ortaya çıktığı bir maç izledik. 2 inanılmaz gol yedik. 20. dakikadan itibaren oyunu ele aldık ve kafalarına vura vura 94e kadar oynadık. O son topun direkten dönmesine çok takıldım ama hayırlısı böyleymiş. O gol olsaydı bu şeref yoksunları çıldırıp sağa sola zarar verecekti, şampiyonluğu kaçırdıklarında olduğu gibi. Ben inanıyorum ki bunlara o hezimeti play-off ta Arena'da tattıracağız. Sahada olan, yedek soyunan herkes "Baba" gibi sevdikleri Terim'in alnındaki kanın hesabını sormak için gün saymaya başlamışlardır bile.

Diğer bi husus, takımla taraftar arasında oluşan müthiş bağ. Maşallah demek lazım. Gerçekten de "Biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen."

UEFA : Cezaları play off lardan önce verin !

dün çubuklu şerefsiz fatih terim'e bile atar yaptı, yazık, ki o fatih terim orda sakinleştirmese kırmızı görüyordu, gerçi maç içerisinde görmesi de lazımdı ya.

Geri
Üst Alt