STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Hayır direkden dönüyor top. Sonra baros vuramıyor. Sonra aydın vuramıyor.

Ulan keşke olmasaydı o pozisyon. Olmadan 2-2 bitseydi Unutamıyorum!

Top direkten döndükten sonra herkes dondu kaldı yoksa gelen top daha kolay gol olurdu.

Nasil girmedi o top Allah'im ya, olacak is degil. Beyler dua edelimde kupa da fenerle esleselim keza play off oncesi ceza verilmesin sikecilere. Sezon sonu verilsin.

Aydın 15 santim sağ tarafta dursaydı 3 yıllık sözleşmeyi kapmıştı :)

Bugün bize "Beraberliğe seviniyorsunuz" diyenler, dün Ali Sami Yen'de 3-2 kaybettikleri Türkiye Kupası maçında hindi şovu yaptıklarını, Kadıköy'de berabere bitirdikleri Trabzonspor maçında şampiyon olmuş gibi sevindiklerini ve bizim adım adım şampiyonluğa yürüdüğümüzü, şampiyonluğu kutladığımızı iyi biliyorlar aslında.

arkadaslar elmander her mac kafasina darbe aliyor.gecen hafta bu adamin birgün kafasi yarilacak dedim.dünkü macta adamin kafasi kanlar icinde.yazik valla.

bizim yabanci oyuncularimiz kirk yillik galatasarayli gibi masallah.fb dekilerde cirkef ;)

ortalıkta fenerli göremiyorum 2-2 ye seviniyorlar mı yoksa üzülüyorlarmı gören biri söylesin :D

aykut kocaman çok boş td. bir kere olsun stoch'u diğer kanada geçirmeyi akıl edemedi, hakan balta'yı daha çok zorlayabilirdi :D dakika 60 hop adamı çıkardı, eboue'nin karşısına kimi koysan adam zaten etkisiz hale getirir.

aykut kocaman çok boş td. bir kere olsun stoch'u diğer kanada geçirmeyi akıl edemedi, hakan balta'yı daha çok zorlayabilirdi :D dakika 60 hop adamı çıkardı, eboue'nin karşısına kimi koysan adam zaten etkisiz hale getirir.

Hakikaten maçtan önce bizdeki endişe Stoch'un sağ tarafa konup Balta'yı çok zorlayacak olmasıydı. Adam bunu akıl edemedi la :D Gitti Eboue'in karşısında ısrar etti sonra da oyundan aldı.

Zaten Stoch maç içinde Emre ile de kavga etmiş, oyundan çıkınca da direk soyunma odasına gitti. Avrupa'ya almazsa bunları UEFA, Stoch gider, durmaz buralarda.

ortalıkta fenerli göremiyorum 2-2 ye seviniyorlar mı yoksa üzülüyorlarmı gören biri söylesin :D

Normalde her sosyal paylaşım platformunda laf sokmaları lazımdı ama Baros'un pozisyonu çok fena içlerine oturmuş belli ki ağızlarını açamıyorlar. Bu şok onlara yetmiş yani. :) Hepsi içten içe seviniyor, çünkü hepsi biliyor Emre ve Kesimal'ın kırmızı kartlarını, verilmeyen uzatma dakikalarını. :)

bizim baskan medya kurulusu satin almali.o zaman görürüm ben bu yavsaklari

sansar bile fb sevinmeli diyor ;)

F.Bahçe ilk 15 dakikada bulduğu 2-0'a rağmen, 90. dakikadaki 2-2'ye dua etmeli...

Çünkü kazanacak biri varsa, bu takım G.Saray'dı...

imza sansar

Dün maç saatinde uçaktaydım bu nedenle maçı izleyemedim. Maç sonucunu pilot anonsundan duydum.

Fenerbahçe'nin golleri tamamen kişisel beceri ve şans. Bu gollerin erken dakikalarda gelmesi şanssızlık olmuş Galatasaray için. Son saniyede Baros'un vuruşu gol olsaydı harika olurdu, ama puan farkını korumamız güzel.

yobo nereye gidiyor :asd:

@ftw1905 ten alıntı

3mwrk.jpg

Yobo hala kendine gelememiş, baksanıza nereye gidiyor. :D

424397_270228196391161_212128485534466_639644_891444838_n.jpg

2-2 den sonra fenerlilerin suratlarındaki o yusuf yusuf ifadelerini unatamıyorum. Altlarına zıçtılar korkudan.

Barosun Şutu ‏ @Barosunsutu

direkten döndüm

--------

Akıllının tekine bakın, napmış ismini ve attığı tweete dikkat. :D

Geri
Üst Alt