STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 0-0 Bursaspor | İlk Yarı | 24 Mart

https://twitter.com/#!/search/ofsayt/slideshow/photos?url=https://p.twimg.com/AoxI8_oCIAAWNBb.jpg

AoxI8_oCIAAWNBb.jpg:large

allah belanizi versin ulan bu kacinci ? hakem kollamasiyla alinan puanlar..

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu

Yalnız şu fb'nin geride paslaşmaları komikti la :asd:. Aykut kendini barca'ya adamış herhalde, nerdeyse gol yiyeceklerdi o pas özürlülerle.

yamuk takimin yamuk diregi olur demisler

Ne gömüyorlar sahaya tavuk kakasımı horoz bacağımız hayret birşey ya ne büyülü statmış arkadaş

Ziegler'in ki kesin penaltıydı bana göre.

Birde bir pozisyonda Selçuk galiba topa elle dokundu,onada hiçbirşey vermedi.

Bursaspor maçı alsakda olur, almasakta olur havasında 90 dakikayı tamamladı. Oyuncu başına 10 tane belkide daha fazla top kaybı yaptılar, heleki Batalla rezaletti. Bu takıma nasıl yenildik ona üzülüyorum.

Bu arada Serdarın attığı gol nizamiydi, yan hakem ofsayt gerekçesiyle bayrak kaldırdı. Reto' nun elleri açık havaya zıpladığı pozisyon dirseğine çarptı ve kornere çıktı oda yüzde yüz penaltıydı. LİG TV spikerlerinin bu pozisyonları görüp sus pus olmaları ve yorumlamamaları Digitürkün niyetini açıkca belli ediyo, şuan ellerini ovuşturuyorlardır yarınki maçta puan kaybetmemiz için.

Sonuç olarak, yarınki maçta mutlak galibiyet ve sonraki iki maçıda kazanıp bu şikecilerin sinir katsayılarını arttırmamız lazım, korkum hakemler ve dümenaltı oyunların oynanmasıdır. İnşallah bu sene hakettiğimiz şampiyonluğu kazanacağız.

Trabzon bulari evinde düm düz eder.

bunların şansları yok artık denicek sevyeyi bile geçti , ne varsa oo statta

Aykut KOCAMAN'a laf atanlar artık sorunu birazda futbolcularda arasanız.Gökhan GÖNÜL - Orhan ŞAM değişikliği çok isabetli Serdar - Bekir değişikliği çok isabetli tam maçı bitireceğiz diyoruz Moussa Sow ne güzel boşa çıkıyor adama 1 tane adam gibi uzun top atamıyoruz.Xavi falan olsa bu maçı çok rahat alırdık.Ama unutmayın üzerimizde çok büyük bir bela var İNŞALLAH bu belayı 30 Martta Başkanımızı alıp atlatacağız.Bakın Ali YILDIRIM ne diyor? 2 Temmuz 2011 de çok ünlü büyük bir orta saha oyuncusuyla (Lassana Diarra) anlaşmak üzereydik. 4 Temmuz 2011 de en önemli futbolcularımızı kaybetmeye başladık.Son olarak KADIN VE ÇOCUKLARIMIZA SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM İYİ Kİ VARSINIZ...

Bunlar devreleri yakmış iyice :D

Bursaspor maçı alsakda olur, almasakta olur havasında 90 dakikayı tamamladı. Oyuncu başına 10 tane belkide daha fazla top kaybı yaptılar, heleki Batalla rezaletti. Bu takıma nasıl yenildik ona üzülüyorum.

Bu arada Serdarın attığı gol nizamiydi, yan hakem ofsayt gerekçesiyle bayrak kaldırdı. Reto' nun elleri açık havaya zıpladığı pozisyon dirseğine çarptı ve kornere çıktı oda yüzde yüz penaltıydı. LİG TV spikerlerinin bu pozisyonları görüp sus pus olmaları ve yorumlamamaları Digitürkün niyetini açıkca belli ediyo, şuan ellerini ovuşturuyorlardır yarınki maçta puan kaybetmemiz için.

Sonuç olarak, yarınki maçta mutlak galibiyet ve sonraki iki maçıda kazanıp bu şikecilerin sinir katsayılarını arttırmamız lazım, korkum hakemler ve dümenaltı oyunların oynanmasıdır. İnşallah bu sene hakettiğimiz şampiyonluğu kazanacağız.

digitürkün niyetini anlamak için son reklamını izlemek yeterli diyorum

bu arada bildigimiz süpheli vedersona bu kez ibrahim öztürk eklendi tam sike vallaha.

köküne kadar katılıyorum renkdaş bizimde bursanında çok rahat feneri yenmesi gerekirdi.Batalla ile turgay bitirdiler resmen bugün neyse trabzon kesin öpecek bunları gıdısından.

Bende katılıyorum.

Bursa ile aramızdaki ortak nokta ofansif bölgeye yapılmayan ve yetersiz transferler.

Bizim maçta ve şu maçta biraz daha kaliteli ayaklar olsaydı şimdi bunlar karışmıştı.Ama karşılarında yani rakiplerinde öyle iş bilmez becereksiz yöneticiler varki bilmem kaç maçtır yenilmiyorlar sahalarında.Her yerde istedikleri gibi at koşturuyorlar.

O yüzden bunu hep söylerim şu takıma gerekli olan yerlere transfer yapmayan,o hırsı gösteremeyen yönetim benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Şampiyonlaqr ligine gidilecek seneye alınacakmış.Geçiniz efendim o zaman bende yaparın transferi.

bursa tek kale oynuyor bursanın 2 top direkten dönüyor ama fener 93 dk boyunca kaleye attıgı tek şut gol oluyor yahu nedir bu şans bu kadar ballı olunmazki artık şüphelenmeye başladım gerçekten normal değil.

Tamam fenerde bal varda ben bukadar hiç beyinsiz futbolcular topluluğu görmedim

Geri
Üst Alt