STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Penaltı değilmiş pozisyon markus öyle diyor.

Daha hangi pozisyon penaltı olacakmış peki!!!! Sivas maçındaki de değildi dimi,, bu adam her şeyi biliyor sanki o adam dediyse doğrudur tabi o adamı tv ye çıkaran zihniyete ben şimdi,, Neyse şampiyon ne olursa olsun biz olacağız, bunu sonu başı yok herkes görecek.

Ne var SAĞ ile vursan!!! Solayaklı olmana rağmen daha güzel bir şut çekerdin :(

Ya sag ile vurmasi bile gerek yok, insan cok rahat sol ayakla sag koseye atar ya, bu Batdal tam ortaya vuruyor manyak

derbilerde yenilmeyen tek takım biziz ulan,su olumsuz sacma sapan konusanlara ayar oluyorm,bu takın kanadı yok,bu takımın forvetı sakatlandıgında onun kalıbresınde 2. bı adam yok,alkıslayın ulan su takımı...

ne diyor iimparator ozgur abı

birebir yazamam melih ama necati ve baros'un berbat oynadıklarını, mehmet battal'ın o gölü atması gerektiği ve son şansını iyi değerlendiremediğini. Takıma yakışmayacak bir gol yediğimizi,İlk yarının 0-1 bitmesi için dua ettiğini falan söyledi.

Hakemin maçı katleedigi aşikar ona yorum yapmaya gerek yok, ama barosla necati necıdır? bu adamlar cıdden bızım forvetımız olamaz.Batdalın kabılıyetı bu..ama şenol bende senı adam sanardım, senın polyannacı oyuncuların devamlı macı katlettı...bu burak ve alanzinho, volkan her pozisyonda taksim ilk yardımdalar bakarsın ama sedyeyı kabul etmıyorlar sonrada hemen tedavi almadan dönüyorlar..bu ne dansözlüktür? ama forvette resmen eksik oynadık.Baros resmen uyurgezer gıbı sahanın her pozisyonda necatiyle çarpiışmaktan top oynayamadı..allahım sen bu elmanderi bize bagışlada bır an once donsun sag salım bu sezonu kapatalım..

Kimse kendini kandırmasın playoffta mücadele edeceğimiz 2 takımlada beraberlik aldık,, Derbilerde çokta iyi peformansa ve yüzdelere sahip değiliz bugünkü maçı almamız gerekiyordu,, puan farkı 9 da kalması hepimiz açısından çok iyi olacaktı,, Haftaya f5 trabzonu eze eze yener bu hamsilerin kafası bir bize kalkıyor,, Umarım yanılan ben olurum,, Bu hafta aklımdan çıkmayacak pozisyon yok böyle birşey yok;

https://s1.directupload.net/images/120325/aeby7jcn.swf

su adam(!)in forum mesajlarina bakin hep olumsuz

bu kadar belli etme lan kendini hadi dogru yuvana defol

terim bazi futbolculara göndrme yapti.degisim sürecek demistim yine diyorum dedi ve ayrica kant eksigimizide söyledi

bu sene derbi kaybettıikmi? ben hatırlamıyorum yıne cok sanssızdık sadece ve elmanderın bızım ıcın buyuk onemı var bunu anladık..
Kimse kendini kandırmasın playoffta mücadele edeceğimiz 2 takımlada beraberlik aldık,, Derbilerde çokta iyi peformansa ve yüzdelere sahip değiliz bugünkü maçı almamız gerekiyordu,, puan farkı 9 da kalması hepimiz açısından çok iyi olacaktı,, Haftaya f5 trabzonu eze eze yener bu hamsilerin kafası bir bize kalkıyor,, Umarım yanılan ben olurum,, Bu hafta aklımdan çıkmayacak pozisyon yok böyle birşey yok;

Elmander'i çok aradık.Baros zaten perte çıkmış,hiç bir pozisyonda ayakta kalamıyor.Necati'yse 3-4 maçtır oynayamıyor.Bize vurdu mu gol yapan kaliteli bir forvet mutlak gerekli Elmander'in yanına.Hakem zaten kötü maç yönetti biz de ekmeğine bal sürdük kötü oynayarak.Erken şampiyonluk kutlaması falan takımı etkiledi mi bilemem ama takımda biraz rehavet gördüm ben açıkçası.Çok dikkatli olmalıyız,artık bundan sonra telafisi olmayan maçlara çıkacağız.Yeri geldiğinde play off'larda hakemi de yenmemiz gerekecek.Bu maçta bu skoru beklemiyordum yazık oldu.Ama önümüze bkmamaız lazım artık bundan sonra 0 puan kaybıyla oynamalıyız son iki maçta.

E.toroglu penalti dedi,el yukari kalkiyor penalti dogru karar ve hatta sari bile yemesi lazimdi dedi...

bencede şampiyonluk kutlaması falan değildi f enev medyası işi abarttı. Gs tv alt başlıklarını gösterseler bu çok kolay anlaşılırdı. Ama f enev medyası Gs nasıl zarar verebilirimin hesabını yapmaktalar malum 2. denizli faciasında milletin diline düştüler. Ama bizi kendileriyle karıştırmasınlar. Medya kendince birşeyler yapmaya çalışıyor ama bu senaryo olmayacak

Penaltı değilmiş pozisyon markus öyle diyor.

Bu Markus hep bizim aleyhimize konusuyor. Bir cok pozisyonda fark ettim. Hep bizim lehimize verilen pozisyonlara 'degildi', 'yanlis karar vs' diyor.

Bunu da kendilerine benzetmisler.

Pozisyonun penaltı ile alakası yok. Adamın ayağından sekip eline çarpıyor. Kimse hakeme laf etmesin. Kötü oynadık. Beraberlik iyi sonuç.

Yazacak bişey yok sinir oldum ,üzüldüm o kadar :mad:

Bu Markus hep bizim aleyhimize konusuyor. Bir cok pozisyonda fark ettim. Hep bizim lehimize verilen pozisyonlara 'degildi', 'yanlis karar vs' diyor.

Bunu da kendilerine benzetmisler.

Adamin maasini Unal baskan vermiyor Digiturk veriyor yani sikeciler e normal.

derbilerde biz kötüysek şu an zaten derbilerde iyi olan takım yok ?

hayır yani 3g-3b 2 maçta son dakikalarda galibiyeti kaçırmış bir takım ne bekliyordunuz başka.

Her maçı KAZANAMAZSIN kazanırsan zaten içinde bir şey olduğu düşünülür ki en büyük örnek geçen sene.

Ben eminim ki play off'ta yine 3g-3b ile kapatıp şampiyon olacağız

mehmet battal o topa vurmayıp stop etse ve öyle bekleseydi bari.

Geri
Üst Alt