STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ben yanlış biliyorum sen hiç bilmiyosun. Kimbilir sende ordaydın. Şampiyon diye bağırıp durdunuz. Şımarttınız. Fatih Terim kızlarıyla poz verdi. Herkes iş bitti dedi. Mutlu bir şekilde eve döndünüz.

Buradaydım. Orada olmayı ve takıma destek vermeyi isterdim. Yensekte yenilsekte orda olmayı isterdim. Sen ise burada tv kumandası ile anti-Galatasaray yorumlarını okur bu kafa yapısı ile yaşamaya devam ederdin ki öyle olmuş. Başarılar sana zor zanaat.

Ben yanlış biliyorum sen hiç bilmiyosun. Kimbilir sende ordaydın. Şampiyon diye bağırıp durdunuz. Şımarttınız. Fatih Terim kızlarıyla poz verdi. Herkes iş bitti dedi. Mutlu bir şekilde eve döndünüz.

Offf hakkaten off yani be renktaş,sanki kaybedilen bir şampiyonluk var ortada,

bence şu performanslara göre playoffta sivrilen bir takım olmaz bence 2 puan önde girsek bile büyük avantaj ki busene derbilerde mağlubiyetimiz yok

Kardeşi şu penaltımıza laf etmeyın cıdden komık oluyorsunuz nasıl penaltı degıl? o lavuk neden elını kaldırmıs? o pozisyon golluk pozisyon alın sıze goruntu 2.cı tekrarı ızleyın adamın elını:

İşte penaltı anı! - Ligtv.com.tr

bu sene şampiyon olmayalım meksika liginden beter olur bu lig. Oturur snooker seyrederim daha iyi.

Kardeşi şu penaltımıza laf etmeyın cıdden komık oluyorsunuz nasıl penaltı degıl? o lavuk neden elını kaldırmıs? o pozisyon golluk pozisyon alın sıze goruntu 2.cı tekrarı ızleyın adamın elını:

Asıl dünkü Bursa'ya verilmeyeni tartışsın. Sonra bize gelir sıra. Bu maçın hakkı beraberlikti. Kötü ve yanlış oynadık.

Neyse Şampiyonluk Şarkısı düşmesin dillerden,Herkese iyi geceler

Elmander haftaya oynar mi?

Çok net penaltı abi, neyin kafasını yaşıyorsunuz? El ekstra hacim kazanmış mı? Evet kazanmış. Net penaltı.

o değilde şenol güneşin açıklamalarını izlerken maçdan bölümler verdiler.

baroşun düşürülmesi net kırmızı kart. adam geçse karşı karşıya kalıcak son oyuncu. bu 1

golden evel ki faulde alanzinho hızlı bi şekilde topu geri almaya çalışıyo alırken dengeyi kaybediyo topu ayağından kaçırıyo düşüyo müdahale yok faulde yok bu 2

necatinin penaltı beklenmesi çok doğru koşarken giray boynundan tutup çekiyo çekmese adam dik vurabilecek topa bu 3

sabrinin ortasında net penaltı var. top vücuttan sekmiyo direk ayakdan sekiyo yani penaltı bu 4

bunlar bizim aleyhimize olan şeyler gördüklerim tabi çok var daha fauller felan onları sayamıcam şimdi.

onlar adınada buraktı sanırım ofsayt yok ofsayt verdi karşı karşıya kalabilirdi muslerayla.

Bu arada Muslerayı çok takdir ettim.

Golden bi önce ki pozisyonda topa bakın diye bağırdı.

Golde kindede aynısını yaptı ujfalusi fark etti ama yetişemedi.

Muslera bizim için çok büyük şans gerçekten alınma yolu vs. herşeyiyle.

Haftaya:

Biz suan 71 puan yani 35.5+0,5:36

Sikeciler ise 64/2:32

Haftaya ise

Biz alirsak 74 puan yani Play off puani: 37

Sikeciler alirlarsa 67 Play off puani: 33.5+0,5:34

Sikeciler beraber kalirarsa 65 Play off puani:32.5+0,5:33

Sikeciler Kayip ederlerse 64 Play off puani: 32

Olaya bakarmisiniz ulan MAA sictin gittin lan.

Asıl dünkü Bursa'ya verilmeyeni tartışsın. Sonra bize gelir sıra. Bu maçın hakkı beraberlikti. Kötü ve yanlış oynadık.

bu maçta iyi oynamadık kabul ama cüneyt çok mu iyiydi trabzon cok mu ıyıydı, dansöz gıbı her pozısyonda kendılerını yere attılar attıkları gol tamamen hatalı, trabzonun ılk golunde faul var mı sence? bana kalsa o faul bıle degıl..

Buradaydım. Orada olmayı ve takıma destek vermeyi isterdim. Yensekte yenilsekte orda olmayı isterdim. Sen ise burada tv kumandası ile anti-Galatasaray yorumlarını okur bu kafa yapısı ile yaşamaya devam ederdin ki öyle olmuş. Başarılar sana zor zanaat.

Sen ve senin gibilerin verdiğiniz boş destek takıma zarar veriyor. O günden beri takım takım düşüşte. Bununla övünün. Şampiyonluk giderse, belki de bu kutlamalar sonucunda gidecek. O zaman düşünürsünüz belki.

Şakamısınız siz ya _? Pozisyon nasıl penaltı değil ? Adamın el açık ve top gelip çarpıyor .Marcus dedi diye sanki kanun maddesimi ?

Erman Toroğlu: UEFA feneri seneye avrupa kesin almıyacak

Bizim lehimize penaltı verilmesi için Alanzinho'nun topu iki eliyle bloke etmesi ve en az 10 saniye elinde tutması lazım.Yoksa penaltı olmaz.

Bu futbolcular çok iyi niyetli vallahi.Belki maç içinde hakeme reaksiyon gösteremezsiniz futbolcu olarak ama top yönünü şaşırsa hakemin üstüne doğru son şiddet gelse neyi ispatlayabilirler ki:asd:Bir de sonra kusura bakmayın hocam bilmeden oldu dersiniz olur biter.Doğal cezalandırma yöntemi.Hep düşünmüşümdür..

Sen ve senin gibilerin verdiğiniz boş destek takıma zarar veriyor. O günden beri takım takım düşüşte. Bununla övünün. Şampiyonluk giderse, belki de bu kutlamalar sonucunda gidecek. O zaman düşünürsünüz belki.

İşine bak. Sen benim kadar destek ver sonra gel ahkam kes. Şampiyonluk kutlamışmışlar. Hadi al kumandayı geç tv başına.

Geri
Üst Alt