STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

bu maçta iyi oynamadık kabul ama cüneyt çok mu iyiydi trabzon cok mu ıyıydı, dansöz gıbı her pozısyonda kendılerını yere attılar attıkları gol tamamen hatalı, trabzonun ılk golunde faul var mı sence? bana kalsa o faul bıle degıl..

Asla faul ile alakası yok ben maç sırasında söyledim zaten. Kendi kendine düşüyor Yalanzinho. Ama devamında bizim hatamız var. Uyuyor herkes. Ama hikaye gol mü evet. Biz kötü başladık mı evet. Hatalı diziliş-oyuncularla çıktık mı evet. Ama şu var. Dünkü maçta Bursa'nın en az 1 puanı çalınmıştır. Ve bu hem bizi, hem TS'yi, hem bejekeyi etkilemiştir. Heleki bu takım şike yapmış adi bir takım ise.

Lan aklima geliyor cildiriyorum ya. Lan Batdal sen ne issin ya? Lan kontrol et topu. Sakin ol ya. Lan Elmander, sakatlanacak zaman mi ya :)

Lan aklima geliyor cildiriyorum ya. Lan Batdal sen ne issin ya? Lan kontrol et topu. Sakin ol ya. Lan Elmander, sakatlanacak zaman mi ya :)

aynen hala gözümün önünde. Bari gelişine sert vur,kaleye değil taça gitsin. Yada maçan yemiyorsa gönder sağında ki melo ya

ts liler isini biliyor,iyi becerdiler faul almayı bugun

Biz taraftar olarak bazı şeylere baya erken seviniyoruz şampiyon olduktan sonra o florya 15 bin kişiyle dolsun mesela bu futbol devam ederse bu rezil play off ta kan kusarız fenere güldüğümüz gibi aynı şeyler bizim başımıza gelecek böyle giderse

https://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

şu pozisyona bakın arkadaşlar maçın heyecanıyla gözden kaçırmışım şimdi gördüm midem bulandı

Ben maci izlerken Batdal'a kizdim ama faul bile yokmus. Allah bin turlu belani versin Cuneyt Cakir! Kotu oynadik eyvAllah ama adam dogrudan macin skoruna etki etti yahu, icine etti macin. 6 dakika uzatma ayri bi palavra. Toplam 6 oyuncu degisikligi oldu etti 3 dakika. Ulan onlar olmasaydi maci 3 dakika uzatirdi, serefsiz hakem kac dakika oyun durdu yahu! Sikebahce maci olsaydi en az 10 dakika uzatirdi namussuz herif.

Nasıl görmedin Şafak:) Forumca sövdük biz. Sonraki pozisyonda da faul verdi. Sıkıyorsa fenere çalsın böyle.

abi bildigin gibi degil ben deliriyorum kalkıp gidiyorum tv başından falan penaltıda kalktım evden çıkıcaktım nerdeyse :)

Bu Badtal'ı oyuna alarak F.t sene başında beri ilk hatasını yaptı oyuncu değişikliklerinde biz bu adamı Geleceğin Hakan Şükür'ü diye almıştık ben yolladık sanıyordum bela hala takımdaymış

beyler ozet varmi ¿¿¿

Bu beddualar cikar senden serefsiz Cüneyt Cakir. Unutma bunu

Ben maci izlerken Batdal'a kizdim ama faul bile yokmus. Allah bin turlu belani versin Cuneyt Cakir! Kotu oynadik eyvAllah ama adam dogrudan macin skoruna etki etti yahu, icine etti macin. 6 dakika uzatma ayri bi palavra. Toplam 6 oyuncu degisikligi oldu etti 3 dakika. Ulan onlar olmasaydi maci 3 dakika uzatirdi, serefsiz hakem kac dakika oyun durdu yahu! Sikebahce maci olsaydi en az 10 dakika uzatirdi namussuz herif.

bir de şenol bey çıkmış herkes puan almak için hile yapma derdinde diyor git bunu kendi oyuncularına anlat öküz

Geri
Üst Alt