Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Hemfikirim. 3-4 oyuncuya bağlıyız. İpe bağlıyız kısacası. Ağzıma almak istemiyorum Allah Korusun bizi kazadan beladan haksızlıktan.
Seneye 4-5 transfer şart. Bunların en az 3 tanesi ilk 11e. Son dakikalarda ayakta kalmamız, golü aramamız beni sadece mutlu eden. Ama mutsuz eden ise son maçlardaki şanssızlık ve bazılarının "şansı".
Bizim kadromuz zaten herkesin üstünde degil ki Emrah. Hep dedik Fatih Terim farki diye. Istek, arzu, mücadele. Bizi digerlerinden ayiran buydu bu sene sadece.
Besiktas ve Fenerbahce kadro kalitesi olarak bizden bir adim önde bence. Bunu kabul etmek lazim. En azindan yaraticilik anlaminda. Mücadele anlaminda bizim kadromuz 1 adim önde.
Neden yirtindik transfer transfer diye? Bosuna degildi yani. Ama konusmanin anlami yok. Bu Aslan parcalari bu sene sampiyon olacak.
Hemfikirim. 3-4 oyuncuya bağlıyız. İpe bağlıyız kısacası. Ağzıma almak istemiyorum Allah Korusun bizi kazadan beladan haksızlıktan.
Seneye 4-5 transfer şart. Bunların en az 3 tanesi ilk 11e. Son dakikalarda ayakta kalmamız, golü aramamız beni sadece mutlu eden. Ama mutsuz eden ise son maçlardaki şanssızlık ve bazılarının "şansı".