STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Bizim kadromuz zaten herkesin üstünde degil ki Emrah. Hep dedik Fatih Terim farki diye. Istek, arzu, mücadele. Bizi digerlerinden ayiran buydu bu sene sadece.

Besiktas ve Fenerbahce kadro kalitesi olarak bizden bir adim önde bence. Bunu kabul etmek lazim. En azindan yaraticilik anlaminda. Mücadele anlaminda bizim kadromuz 1 adim önde.

Neden yirtindik transfer transfer diye? Bosuna degildi yani. Ama konusmanin anlami yok. Bu Aslan parcalari bu sene sampiyon olacak.

Hemfikirim. 3-4 oyuncuya bağlıyız. İpe bağlıyız kısacası. Ağzıma almak istemiyorum Allah Korusun bizi kazadan beladan haksızlıktan.

Seneye 4-5 transfer şart. Bunların en az 3 tanesi ilk 11e. Son dakikalarda ayakta kalmamız, golü aramamız beni sadece mutlu eden. Ama mutsuz eden ise son maçlardaki şanssızlık ve bazılarının "şansı".

Bizim kadromuz zaten herkesin üstünde degil ki Emrah. Hep dedik Fatih Terim farki diye. Istek, arzu, mücadele. Bizi digerlerinden ayiran buydu bu sene sadece.

Besiktas ve Fenerbahce kadro kalitesi olarak bizden bir adim önde bence. Bunu kabul etmek lazim. En azindan yaraticilik anlaminda. Mücadele anlaminda bizim kadromuz 1 adim önde.

Neden yirtindik transfer transfer diye? Bosuna degildi yani. Ama konusmanin anlami yok. Bu Aslan parcalari bu sene sampiyon olacak.

besiktas derken?

sen bari yapma abi melo eboue ujfa muslera elmander, kimde var bu oyuncular??

tamam eksik yanlarımız çok ligin 4 büyüklerinin içerisinde en kötü sol beklerden biri bizde olabilir. forvetlerimiz yine öyle ve ligin en kötü yedek kulübesine sahip takımlardan biri olabiliriz. ligdeki en kötü kanat oyuncularıda bizde olabilir burda Terim faktörü önemli ama kimsenin göremeyeceği oyunculara sahibiz. bırak rüyalarında göremez onlar

Ceza sahası yakınlarından kaleyi gördüğünde 3-4 şut çekmiş olsaydı takımımız belki biri gol olurdu. Bunun yerine sürekli yandaki adama pas vermeye çalışmak aradan kaçana atmaya çalışmakla dakikalar tükendi. Araya atıyosun rakip defans illaki dokunuyor sağa sola atıyosun adam gibi orta gelmiyor. Kalenin çaprazındayız önün temiz hala içerde kime atabilirim diye düşünen futbolcular. Yahu vurun bi deneyin bakalım ne olacak işte ballı fener hep böyle alıyor ezildiği maçlarda bile 3 puanları. alex vuruyor bi yerde öyle böyle giriyor bizde 90 dakka koşmadık yer bırakma ama gol yok. Bal yapmayan arı abi bizim futbolcular resmen vızır vızır çalışıp elde var sıfır diyorlar. Bitaneniz de vurun ayağınıza oturtun topu kökleyin gönderin çatala lan! işiniz ne sizin mesleğiniz bu değil mi yeter valla dandirik gol yeyip kalan dakkalarda çıkarmaya çalışmaktan bıktık artık son 3 maçtır bu böyle huzurla bi maç izleyemedik zaten şikecilere de ceza vermiyolar tarifsiz hisler içerisindeyim.

besiktas derken?

tamam eksik yanlarımız çok ligin 4 büyüklerinin içerisinde en kötü sol beklerden biri bizde olabilir. forvetlerimiz yine öyle ve ligin en kötü yedek kulübesine sahip takımlardan biri olabiliriz. burda Terim faktörü önemli ama kimsenin göremeyeceği oyunculara sahibiz. bırak rüyalarında göremez onlar

Recep bumudur yani takım sezon başından beri Selçuk ve Melo sakatlanmadı şükret birinden birine bişey olsa halimiz harap

besiktas derken?

tamam eksik yanlarımız çok ligin 4 büyüklerinin içerisinde en kötü sol beklerden biri bizde olabilir. forvetlerimiz yine öyle ve ligin en kötü yedek kulübesine sahip takımlardan biri olabiliriz. burda Terim faktörü önemli ama kimsenin göremeyeceği oyunculara sahibiz. bırak rüyalarında göremez onlar

Yedeklerimiz kötü demek istiyor. İlk 11 tamam zaten. Her takımdan iyiyiz. Ancak bazı oyuncular (bknz: Melo-Elmander-Ujfalusi-Selçuk) yedekleri dahi yok bence. Yekta deme, Ayhan deme hele Ceyhun hiç deme. Hiç biri o kalitede değiller.

Hemfikirim. 3-4 oyuncuya bağlıyız. İpe bağlıyız kısacası. Ağzıma almak istemiyorum Allah Korusun bizi kazadan beladan haksızlıktan.

Seneye 4-5 transfer şart. Bunların en az 3 tanesi ilk 11e. Son dakikalarda ayakta kalmamız, golü aramamız beni sadece mutlu eden. Ama mutsuz eden ise son maçlardaki şanssızlık ve bazılarının "şansı".

Sampiyonlar Ligi´nde basarili olmak istiyorsak, seneye de sampiyonlugun en büyük adayi olmak istiyorsak, Engin gibi adamlar yedekte oturmali. En sevdigim adamlardan biri Engin. Ama yedek kadromuz böyle isimlerden olusmali. Batdal, Yigit filan degil.

Disarda Baros, Engin, Emre gibi adamlar olacak ki, hamle yapma sansin olsun. Ona göre transfer yapmaliyiz. Bence de en az 4 transfer lazim

rakiplerin kadro olarak bizden üstün olduklarina inanmiyorum.bizim onlardan tek eksigimiz kanatlarimiz

hamit-mehmet ekici-gökhan töre gibi adamlar alinmali

besiktas derken?

tamam eksik yanlarımız çok ligin 4 büyüklerinin içerisinde en kötü sol beklerden biri bizde olabilir. forvetlerimiz yine öyle ve ligin en kötü yedek kulübesine sahip takımlardan biri olabiliriz. ligdeki en kötü kanat oyuncularıda bizde olabilir burda Terim faktörü önemli ama kimsenin göremeyeceği oyunculara sahibiz. bırak rüyalarında göremez onlar

Yaraticilik anlaminda diyorum kardes. Mücadele anlaminda biz üstünüz dedim. Ama gercek bu yani. Takim olarak demedim. Isim isim degerlendirince, rakiplerin kadrosu daha kaliteli dedim sadece.

Yedeklerimiz kötü demek istiyor. İlk 11 tamam zaten. Her takımdan iyiyiz. Ancak bazı oyuncular (bknz: Melo-Elmander-Ujfalusi-Selçuk) yedekleri dahi yok bence. Yekta deme, Ayhan deme hele Ceyhun hiç deme. Hiç biri o kalitede değiller.

he tamam sorun yok o konuda, zaten melo ya da selçuk olmasa ligin en kötü ortasahası olucaz. ama onlar olunca en iyisi biz oluyoruz. ben yanlış anladım ya da tam anlayamadım galiba arkadaşın dediklerini. Bi dengemiz yok demeye çalışmış şuan anladım

he tamam sorun yok o konuda, zaten melo ya da selçuk olmasa ligin en kötü ortasahası olucaz. ama onlar olunca en iyisi biz oluyoruz. ben yanlış anladım ya da tam anlayamadım galiba arkadaşın dediklerini. Bi dengemiz yok demeye çalışmış şuan anladım

Onu konuşuyoruz işte. Anmak istemiyorum ama o isimlerden 2 tanesi olmasın cacık oluruz. Gol atamayız ancak defansımız bir noktaya kadar ayakta kalır.

DM melo-ceyhun

ZM selcuk-yekta-(hamit)-engin-(mehmet ekici)

AR/AL aydin-(gökhan töre)-???

hamit-mehmet ekici-gökhan töre gibi adamlar alinmali

3-4 Türk, 2-3 yabancı transfer şart. Toplamda bunların 3 tanesi kadarı direkt 11e alınmalı. Diğerleride fason-hikaye isimlerin yerine kadro derinliği için.

isim olarakta biz üstünüz,bana göre tabii;)

aslinda rakiplerdede 1-2 oyuncuyu cikar onlar cok daha fazla zorlaniyor.mesela alex-emre yokken. fernandez yokken

dogru dürüst yerli oyuncuda yokki piyasada arkadas :)

aslinda rakiplerdede 1-2 oyuncuyu cikar onlar cok daha fazla zorlaniyor.mesela alex-emre yokken. fernandez yokken

Ama yine az çok yerli isimler var. Az çok götürür. Kaldı ki biz genel olarak Avrupa'yı baz alıyoruz.

Servet-Zan (en az 1i), Aykut-Çağlar-Riera-Batdal-Baroş bu isimlerle yollar ayrılmalı.

Geri
Üst Alt