STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

İki takıma da bu futbolla birer puan fazla.Futbolun adaleti bu maçta kendisini gösterdi.Milan Baros ofsayt olduğu pozisyonda taktı Giray'ı koluna yere attı penaltı bekledi dönen top öyle yada böyle bir şekilde gol oldu.Trabzon'lu futbolcular daha ikinci yarının başında saçma sapan zaman geçirmeye başladılar sonunda golü yediler.Maçta önce lafım taraftara bu takım geçen hafta Kadıköy'de galibiyeti kaçırmış play off denen saçmalık olmasa rakibinin stadında şampiyonluğu alıp geliyorsun ve bir sonraki hafta iç saha maçında tribünler tam dolmuyor bunun adı ayıptır başka bir şey değil.Bu maç gösterdi ki sene sonunda Galatasaray'da forvetlerden sadece Elmander kalır gerisi yolcu.Karabük'ten kovulan Mehmet bütün maç boyunca Baros ve Necati ikilisinin yapamadıklarını yapıyorsa ikisi de oturup düşünsünler bir zahmet.Körü körüne kimseyi savunacak değilim Melo ve Selçuk ikilisi bütün sezon boyunca yapmadıkları top kayıplarını bu maçta yaptılar.Ujfalusi geldiği günden bu yana en kötü ikinci maçını oynadı birincisi hafta içindeki kupa maçı.Engin çok mücadele ediyor onu yapıyor bunu yapıyor ama yediğimiz golden önce faul olmasa bile o şekilde tavırlarda bulunmamalı bu onun mental eksikliğinin ne kadar üst düzey olduğunu gösteriyor.Forvetleri saymaya gerek yok zaten.Cüneyt Çakır için denecek hiçbir şey yok sadece Zokora'nın ceza sahası içinde kendini yere attığı pozisyona bakın ve bu maça bakış açısını anlayın yeterli.Takımdaki bu düşüşün play off öncesinde gelmesi beni korkutuyor sevindiren tek şey ise Elmander'in iyileşmesi.Aydın'a ihtiyacımız olacağı sene başında söylenseydi eğer herkes dalga geçerdi ama bugünkü maçta aldığı bütün topları ezen Necati yerine sağda Aydın ve forvet arkasında Emre Çolak daha iyi olabilirdi.Umarım bu futboldan ve sonuçtan gereken dersler alınır play offlarda bu kadar formsuz olmayız çünkü gününde bir takım ilk yarının sonlarında yakaladığı kontraları atar ve maçı bitirir.

foruma yeni girdim maçla ilgili hiç yorum yapamadım ama bu takımın kurtarıcıları mehmet ve yiğit asla olmaz riera yı alsa yiğitten çok daha faydalı olurdu tek söleyeceğim berbat oynadık

fatıh terım bence olması gerekenı yaptı onun bı sucu yok adam uzun boylu sısırme toplarla pozısyon bulucaktık batdalın yeteneksızlıgı sadece karsı karsıya kacırmasaydı helal olsun dıcektık
Bu Badtal'ı oyuna alarak F.t sene başında beri ilk hatasını yaptı oyuncu değişikliklerinde biz bu adamı Geleceğin Hakan Şükür'ü diye almıştık ben yolladık sanıyordum bela hala takımdaymış

bir de şenol bey çıkmış herkes puan almak için hile yapma derdinde diyor git bunu kendi oyuncularına anlat öküz

Bunu Senol Gunesten beklemezdim, talihsiz bir aciklama olmus. Mac boyunca yatan Trabzonlulardi, 89. dakika'da kim oyuncu degistirdi babam mi? Senol Gunes 1 puana razi oldu.

Batdal gol kacirdi belki ama yemin ederim Sercan´dan iyiydi. O golü atsaydi Batdal Batdal diye efsane yapardiniz onu.

Kesinlikle yanlis karar degildi. Baska hücum oyuncumuz yoktu zaten.

Berbattik berbat. Baroş ölmüş ağlayanı yok, Necati çok etkisizdi. Elmander olmayınca ileride top tutmakta çok zorlanıyoruz.

Şenol Hoca zaten ilk açıklaması ile benim gözümde puan kaybetti, saygı kaybetti.

"Biz daha iyiydik, iyi oynadık".

Bu maç bağıra bağıra beraberlikti hocam. Senin takımının yaptığı birşey de yoktu sahada kusura bakma. Kıytırık golle hikaye yazma. Söylenecek tek şu olurdu "hakem maçın içine etti ve 2 takımda mücadele etti. Skor normaldir".

Bunu Senol Gunesten beklemezdim, talihsiz bir aciklama olmus. Mac boyunca yatan Trabzonlulardi, 89. dakika'da kim oyuncu degistirdi babam mi? Senol Gunes 1 puana razi oldu.

Zokora'nın yerde yattığı süre neredeyse oynadığı süreden fazla.

zokora amma adiymiş be

Batdal ah ulan ah

Mehmet Gazi Batdal olacagidin......

Baros etkisizdi, Necati ölmüs aglayani yok olmaliydi. Baros Necati'den daha iyiydi, ha bu yeterliydi anlamina gelmez. Dua edin puan farki daha fazla kapanmasin ve play offlarda tam kadro olup tekrar adam gibi oynayalim yoksa saka maka sampiyonlugu veririz.

maçtan yeni geldim bu gun en buyuk eksiklik elmanderin olmayışı idi gol pozisyonu yaratmakta çok zorlandık trabzonda çok mucadele ettik sonuçta 2 puan kaybettik mehmet battal için ise belki golu atsa gunun kahramanı olucaktı ama genede ben şahşen m. battalı beğendim oyuna girdikten sonra rakip savunmayı karıştırdı pozisyon yaratmamamızı sağladı ama kesinlikle çok guçsuz sahada gsnin oyuncusu değil

Batdal gol kacirdi belki ama yemin ederim Sercan´dan iyiydi. O golü atsaydi Batdal Batdal diye efsane yapardiniz onu.

Kesinlikle yanlis karar degildi. Baska hücum oyuncumuz yoktu zaten.

Sorun "başka" hücumcu değil.

Bizim sete dayalı oyunumuz da topu arkası dönük alacak, hava toplarında rakibi zorlayacak isim hayati. Bu Elmander. Ek olarak yaptığı pres ile, Baroş-Necati gibi aslında güçsüz ama yetenekleri olan isimlere alan yaratması büyük katkı sağlıyordu. Çünkü bu iki forvetimiz topla etkili ve yüzleri dönük daha etkinler. Aksi durumda ikisini aynı anda oynatmak intihar oluyor. En ufak direnç gördük mü saçmalıyor Selçuk-Melo koca alanda. Batdal, Elmander'in yaptığı 3-4 işin 1-2sini az çok yapınca rakibinde son dakikalar düşüşü ile iyi oynadı. Yarın ilk 11 çıksın esamesi okunmaz. Ama suçlu o değil. Suçlu malum = yönetimdir. 1 tane en azından 1 tane transfer yapmadılar.

Şu maçta Kazım olsa bile iyi iş çıkarırdı. Onu bile aradık.

Baros etkisizdi, Necati ölmüs aglayani yok olmaliydi. Baros Necati'den daha iyiydi, ha bu yeterliydi anlamina gelmez. Dua edin puan farki daha fazla kapanmasin ve play offlarda tam kadro olup tekrar adam gibi oynayalim yoksa saka maka sampiyonlugu veririz.

Ya kardesim bu kadar olumsuz olmayin ya. En azindan mücadelemizi takdir edin. Hakemden gol yedik, onun disinda hep arzulayan taraf bizdik. Evet yaratici degildik ama herseyi denedik. Ben puan kaybettigimize üzülüyorum ama mücadelemizi alkisliyorum.

Kimse kendini kandırmasın playoffta mücadele edeceğimiz 2 takımlada beraberlik aldık,, Derbilerde çokta iyi peformansa ve yüzdelere sahip değiliz bugünkü maçı almamız gerekiyordu,, puan farkı 9 da kalması hepimiz açısından çok iyi olacaktı,, Haftaya f5 trabzonu eze eze yener bu hamsilerin kafası bir bize kalkıyor,, Umarım yanılan ben olurum,, Bu hafta aklımdan çıkmayacak pozisyon yok böyle birşey yok;

https://s1.directupload.net/images/120325/aeby7jcn.swf

sen hangi kafadasın. fenerin oynadıgı futbolu izliyormusun. yenmeyi gectim birde eze eze yenecekmiş. ne iciyorsan bizede söylede bizde icelim birader.

neyse sinirim geçince farkettim ki Mehmet'in kaçırması iyi olmuş atsa haftaya banko 11 de başlar 5-6 sene başımıza bela olurdu

Ya kardesim bu kadar olumsuz olmayin ya. En azindan mücadelemizi takdir edin. Hakemden gol yedik, onun disinda hep arzulayan taraf bizdik. Evet yaratici degildik ama herseyi denedik. Ben puan kaybettigimize üzülüyorum ama mücadelemizi alkisliyorum.

KEsinlikle. Bu tip skorlar sonrası hep yazarım yine yazıyorum.

Büyük Galatasaray taraftarı "geçen seneyi" unutma ! 1 yıl olmadan şu durumdaysak şükretsin herkes.

Sorun "başka" hücumcu değil.

Bizim sete dayalı oyunumuz da topu arkası dönük alacak, hava toplarında rakibi zorlayacak isim hayati. Bu Elmander. Ek olarak yaptığı pres ile, Baroş-Necati gibi aslında güçsüz ama yetenekleri olan isimlere alan yaratması büyük katkı sağlıyordu. Çünkü bu iki forvetimiz topla etkili ve yüzleri dönük daha etkinler. Aksi durumda ikisini aynı anda oynatmak intihar oluyor. En ufak direnç gördük mü saçmalıyor Selçuk-Melo koca alanda. Batdal, Elmander'in yaptığı 3-4 işin 1-2sini az çok yapınca rakibinde son dakikalar düşüşü ile iyi oynadı. Yarın ilk 11 çıksın esamesi okunmaz. Ama suçlu o değil. Suçlu malum = yönetimdir. 1 tane en azından 1 tane transfer yapmadılar.

Şu maçta Kazım olsa bile iyi iş çıkarırdı. Onu bile aradık.

Bizim kadromuz zaten herkesin üstünde degil ki Emrah. Hep dedik Fatih Terim farki diye. Istek, arzu, mücadele. Bizi digerlerinden ayiran buydu bu sene sadece.

Besiktas ve Fenerbahce kadro kalitesi olarak bizden bir adim önde bence. Bunu kabul etmek lazim. En azindan yaraticilik anlaminda. Mücadele anlaminda bizim kadromuz 1 adim önde.

Neden yirtindik transfer transfer diye? Bosuna degildi yani. Ama konusmanin anlami yok. Bu Aslan parcalari bu sene sampiyon olacak.

Pozisyonun penaltı ile alakası yok. Adamın ayağından sekip eline çarpıyor. Kimse hakeme laf etmesin. Kötü oynadık. Beraberlik iyi sonuç.

eli nerde top carparken iyi bak. yedigimiz golde faul yok ordanda gol yiyoruz. tabi oyundan kopmamamız lazımdı o başka iyi oynamadık diye hakem agzımızamı etmesi lazım.

Geri
Üst Alt