STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Olcan oynayacak. Adam kupa maçında da oynadı. En kötü bir süre oynar ikinci yarının belli bölümünde.

yiğitle sercanı bence yerli oyuncu alırken takasta rahatlıkla kullanabiliriz. muhammet demirci ve serdar azizi alırken örneğin. trabzonu her türlü yeneriz. zaten colmanla zokora çakılı.

olcanda sakat. burak formsuz. sadece alanzinho var oda en fazla aydın etkisi yaratır. antalya maçında 120 dakika oynadılar ve bizden 1 gün daha az dinlenecekler. rahat alırız bu maçı.

barostan hatrick bekliyorum

Olcan oynuyor. Sakat degil

Bugün ligtv de geçmiş karşılaşmaları izledim,geçen sene bile neredeyse yenıyormusuz.Trabzon'u ezer geçeriz endişeye gerek yok.Olcan oynasada değişmez karşısında Eboue var stoçu gördükk

Baros'ta bitiyor herşey. Biraz eski günlerine dönüş sinyali verirse kazanırız.

Bu Hamsi'lere fark atmazsak aglarim

size kalsa herkese fark atacaz, Ts'yi kuçumsememk gerek ligin en iyi topunu oynayan takimlardan, fb'dende bck'dende daha iyi bir takim bana göre

Trabzon kötü degil, biz daha iyiyiz, ayrica Sike'ciler ve Tesvik'cilerden daha iyi oldugunu hic düsünmüyorum

Muslera

eboue ujfalusİ semİh balta

ceyhun

engİn selÇuk melo emre

baros

[video=youtube;r4ktzb20Uu0]https://www.youtube.com/watch?v=r4ktzb20Uu0&feature=g-all-u&context=G2bad49fFAAAAAAAAAAA[/video]

Vallahi şimdi yine sordum Elmander'i hala oynarsa şaşırma denildi bana bende ileteyim, başka da bilgim yok.... -- Ftw (@ftw1905)

Insallah insallah

Elmander kesinlikle risk edilmemeli. Allah korusun..

Maç arenadaysa keyifle çekirdeğimi alıp TV başına geçerim. Her türlü yeneriz.

size kalsa herkese fark atacaz, Ts'yi kuçumsememk gerek ligin en iyi topunu oynayan takimlardan, fb'dende bck'dende daha iyi bir takim bana göre

Trabzonspor'un iyi futbol oynadigina katilmiyorum. Besiktas macinda cok iyiydiler,onun disinda lig performanslari berbatti bence. Tehlikeli bir takim mutlaka. Dikkat etmek gerekir. Ancak oyunumuzu sahaya yansitirsak ve asiri derecede sanssiz olmazsak kazanacagimizi düsünüyorum. Baskimiza direnemezler. Fenerbahce ve Besiktas'in direnemedigi gibi.

Olcana ile volkan iyi tutulursa sanıldığından daha kolay galibiyet alırız.Ancak tutulmazlarsa ecel teri dökeriz.Çünkü bu ikisi acayip formda şuan

ujfalusi sivas maçında kart yemedimi nasıl oynayacak?

2-0 alırız

Elmander sahada olabilir, ama bana kalırsa riske edilmemeli. Playoff denilen b*ktan sistemde işimize daha cok yarayacaktır Elmander.

Geri
Üst Alt