STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Şampiyonluk serimizin başlangıcı olsun bu maç !

lig tvde eski trabzon maclarini veriyor..

ne özlemisim be eski barosu

günaydınlar akşama maç var...

cok pahalı biletler.kardeşimle beraber gidecektim.2 kişi kale arkası çapraz 200 tl artı birde yol masrafları yemek masrafı var.
Çok rahat 2 kişi toplamda 300e filan gelirdi.Üstüne bi de stad çıkışında çekilen rezillik de cabası.Bunlara rağmen stadı çok çok iyi dolduruyoruz.

Ben son gittiğim maçta metrodan gidemeyip yandaki tellerden atlarken bacağımı kırdığım için bi süre töbeliyim.

Almamız lazım maçı.

Çok rahat 2 kişi toplamda 300e filan gelirdi.Üstüne bi de stad çıkışında çekilen rezillik de cabası.Bunlara rağmen stadı çok çok iyi dolduruyoruz.

Ben son gittiğim maçta metrodan gidemeyip yandaki tellerden atlarken bacağımı kırdığım için bi süre töbeliyim.

300 tl az paramı.ondan dolayıda stad tam dolmaz.

Kusura bakmasınlar ama 300 lira çok pahalı bir maliyet 2 kişi için. Ne kadar sevsem de takımımı ben vermem o kadar parayı. Tıpkı 150-200 lira gibi fiyatlara 3.sınıf polarların satılması gibi kazık bir uygulama. Avrupa'nın en pahalı taraftar ürünleri ve bilet fiyatları bunlar.

Kusura bakmasınlar ama 300 lira çok pahalı bir maliyet 2 kişi için. Ne kadar sevsem de takımımı ben vermem o kadar parayı. Tıpkı 150-200 lira gibi fiyatlara 3.sınıf polarların satılması gibi kazık bir uygulama. Avrupa'nın en pahalı taraftar ürünleri ve bilet fiyatları bunlar.

Benim bursum 260tl.Tek başıma gitsem 150lira olucak.Çok para

anlamıyorum zaten 300 tl lik biyetleri felan boş kalması dahamı iyi be kardeşim en fazla bilet fiyatı 150 tl olmalı Şampiyonlar Ligi finali felan oynanmıyor leş spor toto süper lig maçları altı üstü

Böyle pazarlama olmaz. Daha ucuz yap ama her mac dolsun,daha cok kazan. Sampiyonluk yolunda cekilecek fiyat mi bunlar? Ayiptir. Herkesi kendileri gibi zengin saniyorlar galiba

Anamızın liginde bilet fiyatları gerçekten pahalı Ünal başkann.

Böyle pazarlama olmaz. Daha ucuz yap ama her mac dolsun,daha cok kazan. Sampiyonluk yolunda cekilecek fiyat mi bunlar? Ayiptir. Herkesi kendileri gibi zengin saniyorlar galiba

Biletler bitti işte daha ne gerek var konuşmaya? Keyiflerinden o kadar pahalı yapmıyorlar ayrıca kombine sahiplerine haksızlık yapılmış olur biletler ucuz olsa.

Şampiyonlar Ligine gidersek o zaman bilet paraları ne kadar olur tahmin bile edemiyorum.

Kimse kakmasın,sen nasıl taraftarsın da demesin ama ben bu fiyatlarla hiç bi maça gidemem.

lig tvde eski trabzon maclarini veriyor..

ne özlemisim be eski barosu

Arda ve Keita gibi adamlarımızın olduğu dönemde coşuyordu.Tabi şimdi formsuzluğunun da etkisi var ama yaratıcı oyuncumuz olsaydı Baros yine coşardı bence.

Biletler bitti işte daha ne gerek var konuşmaya? Keyiflerinden o kadar pahalı yapmıyorlar ayrıca kombine sahiplerine haksızlık yapılmış olur biletler ucuz olsa.

Kusura bakmasınlar ama böyle yaparak da karaborsacılığa teşvik ediyolar.

Geri
Üst Alt