STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | Devre Arası | 25 Mart

Emre çolak trivela pas atti, neco ve hakan anlasamadi ... (neco'nun suçu)

Takimin tartismasiz en kaliteli futbolcusu acik ara E.Colak.Bu sene kendini cok gelistirdi,fizik olarakda baya güclendi.Takimdaki bence en soguk kanli futbolcu,insallah dahada iyi olur ve bu takim ile beraber basaridan basariya kosar...

Bu maç bizim çevireceğiz inşallah.

Elmander olmadan hücum edemiyoruz.

Takım kötüymüş falan hikaye .O gol Burak Yılmaz'ın değil hakemin .Hem faul olmayan pozisyondan faul vermiş hem takım itiraz ederken oyunu devam ettirip gol attırmış .Takıma sallayanlar lütfen yazmasın .Zaten sinirim bozuk bir de hakaret edip ceza almak iztemiyorum.Hakem Allah senin belanı versin .Resmen maçı katletmeye çıkmış .

bu maç bizim. 3-1 aliriz

Cüneyt cakir bana görekontrolü kaybetti,ama bizimkiler fazla hakemle oynadi mac boyunca golü yememizin tek sebebi bu,cok kötü oynuyoruz ilerde top tutamiyoruz necati cok ama cok kötü ayakta duramiyor,muhakak oyuna müdahale etmeliyizki fatih hoca edecektir.

Trabzonun attigi golde top duruyormuydu göremedim,bana göre hakem cok ciddi hata yapmadi ama bir iki pozisyonu süzemedi gibi geldi bana ve biraz trabzonlu oyuncularin yere atmasina fazla düdük caldi.

Bizim hakem ile didismekten kurtulup biran önce futbola dönmemiz lazim ilk yari hic umut verici degildi acikcasi,suan düsünüyorumda nasil gol bulacagiz bilmiyorum necati cok ama cok kötü fizik acidan ayakta duramiyor barosta ondan farksiz bu sartlar altinda duvar gibi toplar geri dönüyor,ve cok suursuz saldiriyoruz...

bosuna elmander baros falan demeyin.takim olarak birkac kisi haric kötüyüz

şu ofsayt taktiği saçmalığınıda bırakmamız lazım 30 kere uygularsın sıkıntı olmaz 30 da 1 böyle ofsayt olmaz tak yersin mokmu var arkadaş koşun işte neden riske giriyorsunuz öne çıkıyorsunuz ofsayt olsun diye

Tum sezon yaptiklarimizi tek macla bitiricekler ya saka gibi...

Allahim sen yukardasin goruyorsun

Allahin izniyle 2 tane aticaz insAllah...

Kanatsız elmanderle felan götürüyorduk o da olmayınca iyice gittik

Necatinin az egosundan vazgecmesi gerekiyor. Ileri gelen her topu kendine atilmis saniyor ve topa hamle yapiyor. Git icerde bekle Neco. Alalim su maci

Galatasaray'da umut asla tükenmez. Cevirecegiz bu maci.

İlk yarıdaki oyun devam etmez umarım.

şu ofsayt taktiği saçmalığınıda bırakmamız lazım 30 kere uygularsın sıkıntı olmaz 30 da 1 böyle ofsayt olmaz tak yersin mokmu var arkadaş koşun işte neden riske giriyorsunuz öne çıkıyorsunuz ofsayt olsun diye

Hemde rakipte Burak gibi adam var.

Oyunlar başladı.Faul olmayan pozisyonda faul ver,oyunu hızlı oynamaya müsaade et,biz hızlı oynamaya kalkınca oyunu durdur.

Olmayan faulleri ver takımın hızını kes.

Senin gibi hakemin ben......

Engin de çok top ezmeye başladı.Saçma sapan oynuyor, gerektiği yerde pasları vermiyor.

Geri
Üst Alt