STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | Devre Arası | 25 Mart

Takım kötüymüş falan hikaye .O gol Burak Yılmaz'ın değil hakemin .Hem faul olmayan pozisyondan faul vermiş hem takım itiraz ederken oyunu devam ettirip gol attırmış .Takıma sallayanlar lütfen yazmasın .Zaten sinirim bozuk bir de hakaret edip ceza almak iztemiyorum.Hakem Allah senin belanı versin .Resmen maçı katletmeye çıkmış .

gol er yada gec gelecekti zaten

berbat basladik maca, berbat

şu ofsayt taktiği saçmalığınıda bırakmamız lazım 30 kere uygularsın sıkıntı olmaz 30 da 1 böyle ofsayt olmaz tak yersin mokmu var arkadaş koşun işte neden riske giriyorsunuz öne çıkıyorsunuz ofsayt olsun diye

ne ofsayt taktiği ya, hazırsız yakalandık

yok bu cüneyt çakır karıköyde böyle maç kariyeri boyunca yönetebilmişmi incelensin nedense bizim stadımızda sarı kartlar kırmızı kartlar penaltılar havada uçuşurken karıköyde bırak kırmızı malum takımlı oyuncuya kart göstermemek için yalvaran hakemler var neyse maçı alırız eğer 2.yarı Galatasaray gibi oynarsak hakeme rağmen ama sonuç ne olursa olsun maçtan sonra hakeme giydirmek gerek yönetim hoca baskan taraftar bazında bu ne ya

İkinci yarı değişir herşey

engin de hic yoktu oyunda, düsü bir kac mactir var

Emre'yi ortaya çekip topla birşeyler üretmesini beklemek mantıklı olabilir. Üretim sıfır. Bari tekniği yüksek birinin ayağına top gelir birşeyler bekleriz.

Son paslari adam gibi oynayabilsek, atmistik 1-2 tane.

Herkes Neco'ya salliyor ama ben Selcugu hic göremedim bugün. Oyunu daha cok sahiplenmeli.

Baros'u cikarip Sabri alinabilir aslinda (hemen dogramayin, orta sahada daha fazla pres yapmamiz lazim).

Hakem neysede berbat oynuyoruz berbat...

Hele selcuk... İnanamadim nasil bu kadar sonuk oynar...

Necati Allahlik kimildayacak hali yok...

Cok zor isimiz ikinci yari ve burak cok pozisyona girer bu gidisle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon 70 den sonra oyundan düşer. En çok güvendiğim şey kondisyonumuz. 70 e kadar bir gol blursak yemeden. alırız..

cünyeytin ilk yarıda yönettiği fb-ts maçına bakın...

Cüneyt cakir bana görekontrolü kaybetti,ama bizimkiler fazla hakemle oynadi mac boyunca golü yememizin tek sebebi bu,cok kötü oynuyoruz ilerde top tutamiyoruz necati cok ama cok kötü ayakta duramiyor,muhakak oyuna müdahale etmeliyizki fatih hoca edecektir.

Trabzonun attigi golde top duruyormuydu göremedim,bana göre hakem cok ciddi hata yapmadi ama bir iki pozisyonu süzemedi gibi geldi bana ve biraz trabzonlu oyuncularin yere atmasina fazla düdük caldi.

Bizim hakem ile didismekten kurtulup biran önce futbola dönmemiz lazim ilk yari hic umut verici degildi acikcasi,suan düsünüyorumda nasil gol bulacagiz bilmiyorum necati cok ama cok kötü fizik acidan ayakta duramiyor barosta ondan farksiz bu sartlar altinda duvar gibi toplar geri dönüyor,ve cok suursuz saldiriyoruz...

Nasıl hata yapmadı, Ts nin attığı golden önceki faul değildi.Ebouenin ayağına basılması kırmızı idi, ama Eboue sarı gördü golden önceki pozisyondan daha sertlerini lehimize faul vermedi.vs vs

Digiturk diyorum başka birşey demiyorum futbolu katletti adamlar şu satın aldıkları hakemin yaptıklarına bak

Fatih hoca içerde oyuncuların ağzılarına s.....tır ikinci yarı iyi başlarız ama necati ve barosta iş yok.

necati cıkıp ceyhun girsin

alex denen beyfendiye üfleyince faul çalan hakem(!)ler bizden birinin ayağı kırılmadan faul vermiyor çok manidar değil mi?

Son paslari adam gibi oynayabilsek, atmistik 1-2 tane.

Herkes Neco'ya salliyor ama ben Selcugu hic göremedim bugün. Oyunu daha cok sahiplenmeli.

Baros'u cikarip Sabri alinabilir aslinda (hemen dogramayin, orta sahada daha fazla pres yapmamiz lazim).

Sabri sivas maçında 2 metre önündeki adama koşmuyor. Ne sabrisi.

Geri
Üst Alt