STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 1 Nisan

Öyle birşey yok ya hangi devirde yaşıyoruz,o zaman play-off lar oynanmasın şimdiden.

Aklıma Diyarbakırspor-Bursaspor maçı geldi...

Bilmiyorum hatırlıyormusun öldüreceklerdi Bursasporlu futbolcuları herifler otobüste çığlık çığlığaydı..

Devri mevri yok bu işin.Sivasın dandik bir Avrupa playoff iddiası olacak onun için gelecek Samsunsporu düşürecek,fatality derim

rıdvanın özel işi çıkmış hahaha , kesin sinirden istememiştir yayına çıkmak :D

Alex sakatlandi,umarim 4 5 mac oynayamaz.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

haftaya fener kazansin ciddiyim antalyadan artik nasil tiksiniyorsam sikecilerin ilk defa kazanmasini istiyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | İkinci Yarı | 1 Nisan

Haftaya samsun yenerse Antalyanın kesin berabere kalması lazım en azından yoksa düşer

Maçlar aynı saatte olmalı o halde. Aksi halde saçma sapan olur. Muhtemelen Sivas yener Samsun'u fenere yaranmak adına.

ridvan yok. guntekin ozel nedenlerle olmadigini soyledi. saglik problemi degilmis mis

Ulan play off hesabına göre bu maçta bize en çok yarayan sonuç beraberlikmiş :D

Ts yensede fener aynı puanda girecekti berabere kaldı fener yine aynı puanda girecek. Hem Trabzonlada farkı açmış olduk :D

Fark 5 mi 4 mümuhabbetine giren arkadaşlar:

Fark şu anda 4.5

Farkı eğer 4.5 olarak düşünürseniz daha mantıklı olur.Yok önce yukarı yuvarlandı sonra geri alındı falan kafanızı yormayın

Fark 4.5

Yani playoffta 4 puan geride kalsak şampiyonuz 5 puan kalsak değiliz.

4 puan artı averaj üstünlüğü bizde gibi düşünün

Asla ama asla yukarı yuvarlayıp kafanızı karıştırmayın

su yarim puan sacmaligida bize denk geldi,ilk defa birseyde sans yanimizda.normalda eziklere gelirdi hayret...

Aklıma Diyarbakırspor-Bursaspor maçı geldi...

Bilmiyorum hatırlıyormusun öldüreceklerdi Bursasporlu futbolcuları herifler otobüste çığlık çığlığaydı..

Devri mevri yok bu işin.Sivasın dandik bir Avrupa playoff iddiası olacak onun için gelecek Samsunsporu düşürecek,fatality derim

Diyarbakır ile Samsun taraftarı hiçbir şey olmaz,benim de gönlümden geçen Samsun kalsın kümede ama zor çok zor bana göre renktaş

Ulan Mehmet Ali A. playofflar buçuklar umarım hayatında işlerinde tepetaklak olursun eyyamcı karakter yoksunu

Fark 5 mi 4 mümuhabbetine giren arkadaşlar:

Fark şu anda 4.5

Farkı eğer 4.5 olarak düşünürseniz daha mantıklı olur.Yok önce yukarı yuvarlandı sonra geri alındı falan kafanızı yormayın

Fark 4.5

Yani playoffta 4 puan geride kalsak şampiyonuz 5 puan kalsak değiliz.

4 puan artı averaj üstünlüğü bizde gibi düşünün

Asla ama asla yukarı yuvarlayıp kafanızı karıştırmayın

Dostum sağlıklı sonuç için takım puanları üzerinden hesaplaman gerekiyor . Ben sezon bitimindeki muhtemel puanlardan hesapladım. Haftaya hem biz hem şikecilerin kazanacağını farzedersek 5 puan farkla gireriz.

fener önce bir antalyayi yensinde öyle hesaplayin 12 olmasinda...6 puan temiz olabilir fark...

su yarim puan sacmaligida bize denk geldi,ilk defa birseyde sans yanimizda.normalda eziklere gelirdi hayret...

ben aslinda dusundukce sistemi begenmeye basliyorum.

Fb ve bjk yine gelse, yine rezil etsek TTA'da fenami olur yeani

Ulan bugun izlicektim Rıdvan'ı sırf o suratını görebilmek için ama çıkmamış yayına. :D Kesin ağlıyordur bi köşede. :D

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | İkinci Yarı | 1 Nisan

Maçlar aynı saatte olmalı o halde. Aksi halde saçma sapan olur. Muhtemelen Sivas yener Samsun'u fenere yaranmak adına.

Sivas bu hafta kazansaydı, haftaya ikinci 4'ü garantilemiş girecekti. Ama kaybetti şimdi kazanmak zorunda. O bakımdan kötü oldu. Ama bir şekilde sevinecek bir yan var haftaya bizim için. Antalya kazansa olur, Samsun kazansa oluyor, Benim için Sivas kazansa da biraz iyi ama en kötü Antalya beraberliği ve Samsun galibiyeti!!

Geri
Üst Alt