EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00
Bugün atacagımız goller Derwall icin:tiphat:
Bugün atacagımız goller Derwall icin:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka dimiRiera iyi bir 4-4-2 oyuncusudur... Dafansa yardım eder ama sol bek oynayacak kadar değil... Hakan Balta bana göre bu seneye çok iyi başladı.. Kendisine güveniyorum.. Fatih terim tarafından sezon başı uyarılarını dikkate almış gibi görünüyor şu anlık...
İyi de Riera'nın defansif bir yönü yok. Çok saçma olur. Kewell'ı da deneseydik o zaman sol bekte.
Bence hiç gerek yok onun da verimi düşer![]()

Defans biraz güven verse katılabilirdim de olmaz.Ben olsam Sercan-Elmander-Baros üçlüsünü aynı anda oynatırdım.
Elmander hava toplarındaki üstünlüğüyle,uzaktan attığı sert şutlarla ve fiziğiyle
Sercan hızı,çabukluğu ve adam eksiltme yeteneğiyle
Baros'da fırsatçılığıyla,aralara yaptığı boş koşularla
Rakip takımı çökertiriz.
Defans biraz güven verse katılabilirdim de olmaz.
Arkalarına koy 3 orta saha 2000'de ki gibi Selçuk-Melo-Yekta o zaman olabilir.Ama bu seferde kanatsız oynayacağımız için beklerin devamlı hücuma katkı sağlaması lazım.
Sabri bunu yaparda Hakan için aynı şeyleri söylemeyiz.![]()
Culio kalsaydı,belki o oynayabilirdi bekte.Ama Riera olmaz.

Arkalarına koy 3 orta saha 2000'de ki gibi Selçuk-Melo-Yekta o zaman olabilir.Ama bu seferde kanatsız oynayacağımız için beklerin devamlı hücuma katkı sağlaması lazım.
Ozaman sağ bek'e ujfa, sol'a da eboue'yi koyarsın![]()
Harbiden Culio'dan sol bek olmazdı.Bire birde çok kolay çalım yerdi.Stoper'in kademesine giremez gol yerdik, ofsaytı bozardı gol yerdik, arkasına adam kaçırırdı yine gol yerdik, yani her türlü gol yerdik.Gerçi bunlara Hakan'da yapıyor ama...

Harbiden Culio'dan sol bek olmazdı.Bire birde çok kolay çalım yerdi.Stoper'in kademesine giremez gol yerdik, ofsaytı bozardı gol yerdik, arkasına adam kaçırırdı yine gol yerdik, yani her türlü gol yerdik.Gerçi bunlara Hakan'da yapıyor ama...

Şaka dimi