STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

serdar aziz - alper potuk - hasan ali kaldirim. ligin en iyi yerlileri. gozbebeklerim. daha oncekiler serdar kesimal - mustafa pektemek ti ama rakiplere gittiler :o

potuk icin beklemek lazim. diger ikisine katiliyorum. devre arasini beklemeden isi baglamak lazim. bir de bizim karaoglan murat akca'yi geri getirmek lazim.

rus semih ile kara murat iyi ikili olurdu benim gözümde :D

potuk icin beklemek lazim. diger ikisine katiliyorum. devre arasini beklemeden isi baglamak lazim. bir de bizim karaoglan murat akca'yi geri getirmek lazim.

Rus semih:asd:

kara murat derken murat akca dan bahsediyosun sanirim. sivasspor da izledim dun bursaya karsi cok iyi oynadi. ama sonra sakatlandi cikti. genel anlamda iyiydi.

alper potuk reyizdir. kral topcu. zamana falan ihtiyac yok.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Galatasaray’ın son haftalarda elde ettiği sonuçların yanıltıcı olabilecğini söyledi. Skibbe, Eskişehirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Sarı-Kırmızılı ekibin çok teknik ve iyi bir kadrosu olduğunun altını çizerken, “Öncelikle bir dönem birlikte çalıştığım Cenk Ergun, Ümit Davala, Sabri, Hakan Balta, Baros, Aykut gibi isimleri göreceğim için çok mutluyum. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray’ın son dönemde aldığı sonuçlar yanıltıcı olabilir. Burada Fatih Terim faktörü çok önemlidir. Tecrübesini bundan sonra konuşturacaktır. Galatasaray mükemmel bir kadroya sahiptir. Ancak bizim de şimdiye dek aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbol önemli. Biz İstanbul’a iyi bir sonuç almaya gidiyoruz.

Umarım seyircilerin keyif alacağı

bir maç izletiriz” dedi.

Taraftara övgü

Skibbe ayrıca “Eskişehirspor’un olduğu gibi Galatasaray’ın da çok mükemmel taraftarı var. Bu yüzden atmosferin en üst seviyede olacağını düşünüyorum. Galatasaray’a karşı oynamanın benim için ayrı bir önemi var” ifadesini kullandı.

images

o değilde beyler Derwall maskemi bunla?

AaRVSVXCIAAcqwG.jpg

Malesef yine Fatih Terim felaketi yaşanacak.

Şu takım kendi evinde 1 forvet ile çıkacak...

Üstelik defansta hala gökhan zan var...

Semih Kaya eğer 26 yaşında oynatılmaya başlanacaksa bir takıma gönderinde çocuk pişsin.

Ya 3 haftadır adam gibi maç izleyemedik, izletemeyenler düşünsün... Üstelik bu kadro ile...

Biz adam gibi bek oyuncuları izlemeye izlemeye unutmuşuz bekin nasıl olacağını :D

Allah allah benim elimizdeki oyuncuoan bahsediyorum... Hakan Balta ideal bir sol bek demiyorum.. Geçen sene ile bu seneyi karşılaştırıyorum...

Ne kadar bilet satıldı? Net bir rakam bilen var mı?

Ne kadar bilet satıldı :asd:

..

2 hafta sonra gollerimiz kime hediye olacak bilen var mı:)

Bence Rahmetli Canaydına olması lazım:animation:

Bu maca ilk dakikalarda golle baslarsak cok güzel olur,Pesinden fark da gelebilir,Özgüven gerekli bence takıma,buda basarıyla oluyor haliyle...

Geri
Üst Alt