STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

4 4 2 olursa temiz 3 atarız

F.T ile bağın var herhalde.Kazım 3 maçtır yokları oynuyor ama 90 dk sahada.Adam torpilli

keşke olsa.. ama belki senin sercanla akrabalıgın vardır .. 442 dde sercan kanatlarda hiçbirşey yapamaz kazım 442 için en ideal mevcut kanat.. son maçta tek direnen en çok isteyen oydu ayrıca ..

öyle deme ondan önce de bizi cok zorluyorlardı.hatta 2-3 yıl önceki 6 da 6 galibiyet serimizi bozan takımdı.

Evet, şaka yapıyorum ya. Ne zaman Eskişehir'le oynasak hep tedirgin seyrettim maçları.

4-4-2 oynariz, ilerdeki ikili elmander-baros olur.

Bence bu maçta Elmander-Baros ikilisi ilerde,solda Riera sağda kazım yerine Sercan oynamalı.

Muslera bu maçta oynamayacağına göre ileri uçta Baros-Elmander denenmeli.Yabancı kontenjanı sorunu olmayacak.

Eskişehir takımı çok iyi bir takım fakat savunmaları biraz ağır gibi böle bir durumda Eskişehir savunmasının arkasına sürekli adam kaçırmamız

gerekiyor oynarsa sercan veya baroş'a bu anlamda çok iş düşecektir tabi bu oyuncuları kaçırmak içinde felipe melo ve selçuk inan

akıllı paslar atmalılardır eğer bunu başarırsak biz eskişehir takımını ezeriz yok eğer korkak oynar geriye yaslanırsak eskişehir bizi harcar tek

kelimeyle o yüzden 1-orta sahamız ilerde basmalı,2-baroş veya sercan sürekli savunmanın arkasına çapraz koşular yapmalı 3-maça 4-4-2

şeklinde başlamalıyız 4-savunmamızda oynayan oyuncular hızlı olmalı bunlar olursa bu maç bizimdir...

geciniz.

muslera cezalı onun haricindekı aynı kadro ıle cıkıp yenmelıyız ılerde baros-sercan degısımı olabılır.

-------------------- Ufuk ----------------------

Ujfa ----- Gökhan -------- Servet ----- Hakan

Eboue ------- Melo ----- Selcuk -------- Riera

------------ Elmander ---- Baros -------------

Kazim ve Sabri'yi yazmamak icin sekilden sekile girdim.

Ufuk yerine Aykutu yazalım kaleye arkadaşlar.

bide. ufuk yerine aykut oynamali. cok ciddiyim.

4-4-2 oynariz, ilerdeki ikili elmander-baros olur.
bende bu ikilinin oynamasını bekliyorum.cünkü muslera yokken kontenjan sıkıntısı olmayacak.ama yinede sercanı mevkisi farketmez oynatmamız gerektigini düsünüyorum.

Bu maçta Baroş-Elmander oynayacaktır.

bende bu ikilinin oynamasını bekliyorum.cünkü muslera yokken kontenjan sıkıntısı olmayacak.ama yinede sercanı mevkisi farketmez oynatmamız gerektigini düsünüyorum.

Baros Elmander ikilisi oynarsa Sercan sonradan dahil olmalı. Forvet hattında taze enerjiye ihtiyacımız olduğunda girmeli Sercan. 11'de başlarsa forvette alternatif kalmaz.

Baros Elmander ikilisi oynarsa Sercan sonradan dahil olmalı. Forvet hattında taze enerjiye ihtiyacımız olduğunda girmeli Sercan. 11'de başlarsa forvette alternatif kalmaz.
hızlı ve cabuk oyuncuların sahada olması avantajdır herzaman.ben zaten bu 3 ü birlikte oynasınlar demedim.sadece sercanın bi şekilde ilk 11 de olması gerektigini düsünüyorum.ha forvet olur ha kanat olur.örnegin riera defansa katkı verebilen bir oyuncu göbekte selcuk,melo ikilisi sag kanatda sercan fena olmaz.forvete elmander-baros u koyup,sonradan bu ikiliden birini cıkarıp oyuna kazımı taze kan niyetine dahil ederiz.gerekirse kazım saga gecer sercan forvete gerekirse de kazım ikinci forvet olarak forvete gecer.

negüzel ya biletler 400 lira yine.

Geri
Üst Alt