Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00
4 4 2 olursa temiz 3 atarız
4 4 2 olursa temiz 3 atarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F.T ile bağın var herhalde.Kazım 3 maçtır yokları oynuyor ama 90 dk sahada.Adam torpilli
öyle deme ondan önce de bizi cok zorluyorlardı.hatta 2-3 yıl önceki 6 da 6 galibiyet serimizi bozan takımdı.Yok ya ne tersi?En kötü sezonumuzda 2 maçta da yenmişiz, daha ne.
![]()
11 e 11 oynanırsa 3 mü atarız 4 mü atarız bilmem ama yeneriz diye düsünüyorum.4 4 2 olursa temiz 3 atarız
öyle deme ondan önce de bizi cok zorluyorlardı.hatta 2-3 yıl önceki 6 da 6 galibiyet serimizi bozan takımdı.
bende bu ikilinin oynamasını bekliyorum.cünkü muslera yokken kontenjan sıkıntısı olmayacak.ama yinede sercanı mevkisi farketmez oynatmamız gerektigini düsünüyorum.4-4-2 oynariz, ilerdeki ikili elmander-baros olur.
bende bu ikilinin oynamasını bekliyorum.cünkü muslera yokken kontenjan sıkıntısı olmayacak.ama yinede sercanı mevkisi farketmez oynatmamız gerektigini düsünüyorum.
hızlı ve cabuk oyuncuların sahada olması avantajdır herzaman.ben zaten bu 3 ü birlikte oynasınlar demedim.sadece sercanın bi şekilde ilk 11 de olması gerektigini düsünüyorum.ha forvet olur ha kanat olur.örnegin riera defansa katkı verebilen bir oyuncu göbekte selcuk,melo ikilisi sag kanatda sercan fena olmaz.forvete elmander-baros u koyup,sonradan bu ikiliden birini cıkarıp oyuna kazımı taze kan niyetine dahil ederiz.gerekirse kazım saga gecer sercan forvete gerekirse de kazım ikinci forvet olarak forvete gecer.Baros Elmander ikilisi oynarsa Sercan sonradan dahil olmalı. Forvet hattında taze enerjiye ihtiyacımız olduğunda girmeli Sercan. 11'de başlarsa forvette alternatif kalmaz.