STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 26 Eylül | Maç Sonucu

kötü bir savunma hattımız var ama bu sezon ligi en az gol yiyen takım olarak bitirebiliriz takım savunmamız çok çok iyi o açığı kapatmaya çalışıyoruz takım savunmasıyla

Felipe Melo laylaylalaylayyyyy Felipe Melo laylaylaylayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

bi tarafta şikecilerin oynadığı futbol bi tarafta bizim oynadığımız futbol bence çok üstün oynuyoruz şikecilerden ama onlar şansa bala hakem hatasıyla şikeyle kazanıyor :(

M.Ali Alabora Melo için "beklediğimiz 10 numara" dedi. :lol: Adamın sadece numarası 10, pozisyonu değil. :lol: Biri söylesin.

kötü futbolla bile arenada en az 2 atıyoz artık içerdeki maçlarda sıkıntı olmaz takımın oturmasıyla birlikte tek sıkıntı deplasman

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 2.Yarı | 26 Eylül

İyi top değil kastım. Benim elimde selçuk, rierra, elmander, baros, sercan varsa o kaleciyle her maç en az 2 kere bir adamı karşı karşıya getiririm. 15 pas yaptık, ceza yayına geldik giremedik gene uzaktan vurdu elmander. Çalışılması gereken şeyler bunlar. Benim izlenimim defans ve orta saha ağırlıklı bir tablo çizdiği terimin. Nitekim ibb de ilk yediğimiz gol kaleci hatası, karabükten yediğimiz gene öyle.. Adam gibi pozisyon vermiyoruz, gol de az yiyoruz. Ama bu hücumcularla daha etkili ataklar yapabilmeliyiz. Özellikle orta sahayı boşaltan eskişehire karşı yapmalıydık 2. yarı!

Dediklerinde doğruluk payı var.Ama 3 yıldır başarılı olamayan ve geride kalan 3 haftada da herkesin güvenini kazanamayan bir camia ve takım psikolojisi var.

Eğer takımın kredisi olsa daha iyi oynayacak.Ama öncelikli hedef 3 puan eğer 3 puan gelmezse sabrı kalmayan taraftara fazla birşey anlatamazsın.

Yani senin dediğin pozisyonların olması için güvenerek paslaşmak lazım.Bu da 3 puanlar geldikçe artar diye düşünüyorum.

fb nin üst üste GS,bursa ve ts maçları var.

Servet iyileşecek diye korkuyorum. :o

nasil ovuyorlar takimimizi ligtvde gogusum kabardi

kötü bir savunma hattımız var ama bu sezon ligi en az gol yiyen takım olarak bitirebiliriz takım savunmamız çok çok iyi o açığı kapatmaya çalışıyoruz takım savunmasıyla

cok cok iddiali bir laf, bana göre "bu sene Barca la liga'da küme düser"den daha iddiali...

güzel mac ve güzel galibiyet oldu beyler. cümleten hayirli olsun :)

skibbe adina üzüldüm. gollerimize bakilirsa, organize ataklar dan degil, birisi serbest vurus dan, digeri direkten sans eseri diyebiliriz.

lakin sabri, zan, balta ve kazim yerine saglam oyuncular alirsak, bu takimi kimse durduramaz!

Yahu beyler daha ne duruyorsunuz doldurun şu stadı full tamam biletler pahalı ama yönetim inşallah indirim yapacaktır Bursa maçında Arena'da ki yerimizi alacağız inşallah.

Melo bu oyunuyla burada epey kalir.. Sadece gollerine bakarak demiyorum. Takima hirs katmasi, oyunu, presi her seyiyle...

Bir alkis da Ujfalusiye... Muthis toparliyor defansi.

Bu takimin kaptani asla Sabri olmamali.. Bence Ujfalusiye kaptanlik yakisir.

Emre colaktan da hicbir sey olmaz.. Zaten bir daha da Terimin oynatacagini sanmiyorum ancak 85 de girer. Ayaginda cok top tutuyor.Ve celimsiz..

Bu hafta gecen haftalara göre iyiyidik en azından,Kötünün iyisi diyelim:)Ama lig yeni basladı,bu takıma sabır sart,cok iyi yerlere gelecez mutlaka...

4 Büyük takım icinde en iyisi Trabzon,2. en iyi oynuyanda biziz bana göre.Diger 2 takımda lesh zaten...

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 2.Yarı | 26 Eylül

Dediklerinde doğruluk payı var.Ama 3 yıldır başarılı olamayan ve geride kalan 3 haftada da herkesin güvenini kazanamayan bir camia ve takım psikolojisi var.

Eğer takımın kredisi olsa daha iyi oynayacak.Ama öncelikli hedef 3 puan eğer 3 puan gelmezse sabrı kalmayan taraftara fazla birşey anlatamazsın.

Yani senin dediğin pozisyonların olması için güvenerek paslaşmak lazım.Bu da 3 puanlar geldikçe artar diye düşünüyorum.

Haklısın, Abdullahda aynı şeyi söylemiş. Bende burayı atlıyorum anlaşılan. Ama 3-4 maç seri yaparsak, bana sözün olsun organize hücum istiyorum ;)

Radyo daki spiker 20.000 taraftar olduğunu söyledi

doğru ise az değil mi sayı

taraftar ne kadar etkin olsa da

:(

Gerçekten Melo son yıllardaki en iyi transferimiz... Aman nazar değmesin :)

Geri
Üst Alt