STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Fener'in defansı tabi kuvvetli olur.

Sadece Volkan,x,x,x ,xile başlamıyorlar hiç bir maça.Tetikçileri arkasında her zaman.

1-Son 4 yılda ki tüm Federasyonlar

2-Son 3 MHK

3-İlker Meral,Aleks Tascıoğlu(Yan Hakem),Bünyamin Gezer,Hüseyin Göçek,Yunus Yıldırım bu adamlar ile savunma zaten emin ellerde.

EDİT: Çok yakın zaman içinde bu adamların GALATASARAY ve FENERBAHÇE'nin maçlarının dökümünü çıkaracağım.Tahminim son 4 senede(bu Federasyonlar ve MHK 'ler döneminde),bu adamlar ile galibiyet oranımız %20 civarı iken Fenerbahçe'nin ise %80 civarıdır.Ayrıca maçlarında da yapılan fauller,çıkarılan kartlar ve verilen penaltıları da izleyerek inceleyeceğim ve paylaşacağım.

Budur hocam tebrikler .Şikecci olduklarını konuşalım ahlaksız bilicayı değil .Unutma unutturma .

maçların tamamını izledim

amrabatın uzaktan çektiği şutları bile net pozisyon sayıyorsun, bu mantıkla mücadele edemem ben

ben net pozisyon diyorum, sen uzaktan şutlardan ve topla oynama yüzdesinden bahsediyorsun

Onları saymadım dikkat edersen. Toplamda 9 şut çekti. Ben girdiği ama vuramadığı pozisyonları söyledim. Son 10dk fener defansında oynadılar zaten. Sabaha kadar anlat. Yobo'nun yaptığı hataları birkez daha izle. Birde bizim rakiplere verdiğimiz pozisyonları izle. Yobo kesinlikle Ujfalusi ile kıyaslanamaz. Ortalama stoperdir. Fener 4 maçtır kalabalık defans ile oynuyor. Ordu maçında açık oynadılar verdikleri pozisyonları gördük.

her sene başı rakiplere bakıp kendimizi şişiriyoruz sonra patlıyoruz.

zaten isimlerle olmuyor bu iş. bakalım takım ilerde nasıl oynayacak.

şu ana kadar top oynadığımız söylenemez.

fenere menere bakıp ooo biz kralızz yaa demeyelim hemen.

her sene başı rakiplere bakıp kendimizi şişiriyoruz sonra patlıyoruz.

zaten isimlerle olmuyor bu iş. bakalım takım ilerde nasıl oynayacak.

şu ana kadar top oynadığımız söylenemez.

fenere menere bakıp ooo biz kralızz yaa demeyelim hemen.

Geçmiş yıllar için haklısın. Ama bu sene aynı şey geçerli değil. Biz daha iyi top oynuyoruz ama yeterli değil. Takım olmak gerekiyor, kazanma alışkanlığı ve özgüven gerekiyor. Bireysel baktığımızda çok daha iyi bir kadromuz var. Şikecilerin oynadıkları bir oyun yok zaten ortada.

Onları saymadım dikkat edersen. Toplamda 9 şut çekti. Ben girdiği ama vuramadığı pozisyonları söyledim. Son 10dk fener defansında oynadılar zaten. Sabaha kadar anlat. Yobo'nun yaptığı hataları birkez daha izle. Birde bizim rakiplere verdiğimiz pozisyonları izle. Yobo kesinlikle Ujfalusi ile kıyaslanamaz. Ortalama stoperdir. Fener 4 maçtır kalabalık defans ile oynuyor. Ordu maçında açık oynadılar verdikleri pozisyonları gördük.

ben de onu diyorum

bütün maç neredeyse fenerin yarısahasında geçti

orada yobo yerine bekir, kesimal falan olsaydı delik deşik olurdu fener

Aşağı yukarı aynı yani?

Neyse, bence Muslera daha iyi bir insan. Onun için Muslera'yı tercih ederim.

Casillas ile Valdes aşağı yukarı aynıdır diyorsan sadece saygı duyarım. :)

Yobo, Song'dan sonra Türkiye'ye gelmis en iyi siyahi stoperdir. Ujfalusi ile kıyaslanamaz.

Boşverin şikecileri.Sezon sonu her türlü
mshareketliifade498nf.gif

Casillas ile Valdes aşağı yukarı aynıdır diyorsan sadece saygı duyarım. :)

Dağlar kadar mı fark var Talha, yapma allasen?

Messi-Ronaldo, Ramos-Alves, Di Maria-Pedro karşılaştırmaları gibi birşey bu da. Aşağı yukarı aynı işte.

Hepsini geçtim, biri Real'in, biri Barça'nın kalecisi. Bu iki pozisyonun arasında adama oha! dedirttirecek bir fark olamaz zaten.

Ali Koç çık ve kabul et Lig Tv, TFF, MHK, Tahkim 'in sizin tarafınızda olduğuna.

Messi-Ronaldo, Ramos-Alves, Di Maria-Pedro karşılaştırmaları gibi birşey bu da. Aşağı yukarı aynı işte.

Hepsini geçtim, biri Real'in, biri Barça'nın kalecisi. Bu iki pozisyonun arasında adama oha! dedirttirecek bir fark olamaz zaten.

böyle bir şey yok

her takımda iyi ve kötü oyuncular bulunabilir

casillas 37296427893464523 tane valdes eder

Bence Yobo dünya tarihindeki en iyi stoper. Mükemmel bir uçak mühendisi olduğu da söyleniyor.

Barça her maç %60 topla oynama yüzdesine sahip olmasa ve defansta açıklar verse Valdes çok rahat gol yer. Önündeki defans hattıdır Valdes'i koruyan. Bizim defans 4lüsünün arkasında Casillas 3 gol yerse Valdes en az 6-7 gol yer. Casillas panter, Valdes kedi diyebiliriz.

Budur hocam tebrikler .Şikecci olduklarını konuşalım ahlaksız bilicayı değil .Unutma unutturma .

Mesela Bilica meselesi de değil,Anelka'da.Adamlar zaten yıllardır voleybol'a alıştılar da.Önemli olan bu hatalar 3-4 yıldır bize niye yapılmıyor hiç.Çok temiz denen hakemler aslında en pisleri belki de.Bu şike olayı da çok karışık eğer şu veya bu şekilde geçiştirilecek bir süreç olacaksa düşüneceğim tek şey var o da BASIN+FB LOBİSİ+SAVCILIK+HÜKÜMET KANADI iş birliği ile bu işi beraber yürüttüler sürecin daha en başından beri amaç EKONOMİK OLARAK GÜÇLÜ GÖZÜKMEYE ÇALIŞSA DA BATMA NOKTASINA GELEN FENERBAHÇE'LERİNİ KURTARMAKTI BELKİDE.Zira daha geçen sene FENERNBAHÇE KONGRESİNDEN ÖNCE EN BORÇLU TAKIM OLDUKLARINI KONUŞUYORDU GÜRCAN BİLGİÇ BİLE.

Ayrıca adaletin biraz kantarı varsa ve terazi az bir şey doğruluğu gösteriyorsa bu adamların seneye bu lig de oynamamaları lazım.Tabi yukarıda anlattığım çok bilinmeyenli denklemli sonucta hem FB içinde ki hem de çıkarı onla çatışan siyasi kanatdan (İHALE MESELESİ) isimler vasıtası ile hem Fenerbahçe'ye mağdur ve mağrur imajı verdirerek sürecten güçlü çıkmasını sağlamak,hem de MAĞDUR'U OYNARKEN ELDE EDECEKLERİ MAĞDUR GELİRLERİ İLE EKONOMİYİ DÜZELTMEK gibi bir amaçları yoksa.

Ah o saklı kapılar ardında konuşulanlar bir ispatlayabilsem zaten.

böyle bir şey yok

her takımda iyi ve kötü oyuncular bulunabilir

casillas 37296427893464523 tane valdes eder

İyi ve kötü oyuncular olur. Fakat Barca'da ve Real'de 10 yıl kadar oynamış ve de oynayan iki adam kötü olamaz. İkisi de kalitelidir. Aşağı yukarı aynıdır. Casillas Valdes'ten çok daha erken geliştiği için ön plana çıkmıştır.

Bana sorarsan bence de Casillas daha iyidir. Fakat arada 32525235252katlık fark yoktur. Aşağı yukarı aynıdır bu topçular, kimin kimi daha çok beğendiğini futbol görüşü, bir kaleciden ne beklediği belirler.

Barça her maç %60 topla oynama yüzdesine sahip olmasa ve defansta açıklar verse Valdes çok rahat gol yer. Önündeki defans hattıdır Valdes'i koruyan. Bizim defans 4lüsünün arkasında Casillas 3 gol yerse Valdes en az 6-7 gol yer. Casillas panter, Valdes kedi diyebiliriz.

Varsayımlara dayalı bir yaklaşım, yakışmadı Talha. Buna ne katılabilirim, ne de itiraz edebilirim.

kale (galatasaray önde)

biz: muslera, ufuk, aykut

fener: volkan, mert?

sol bek (şikebahçe önde)

biz: balta, çağlar

fener: ziegler, caner

sağ bek (galatasaray önde)

biz: eboue, sabri, ujfa, serkan

fener: ggönül, orhan, bekir, okan

stoper (denk gibi)

biz: servet, ujfa, zan, ceyhun, semih, balta