STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

TRT 3 de Ali ECE ve Futbolculugunu da sevdigim BJK li Feyyaz güzel konusuyorlar..

Alex'in olduğu bir mevkide dengi olmaz oranın maalesef.Onun dışında bizim önde olmamız için her maç arkamızda az önce de yadığım gibi süreli onlarda olan hakem,federasyon ve mhk ile biraz da şans olmalı.Bu haliyle her mevkiyi ''MASTERCARD'' çözüyor gibi?

Varsayımlara dayalı bir yaklaşım, yakışmadı Talha. Buna ne katılabilirim, ne de itiraz edebilirim.

Mantıklı bir yaklaşım. Varsayımlara dayanmamak lazım doğrudur. Ama abi, Casillas Valdes'ten iyidir. "Aşağı yukarı aynılardır" denilemeyecek kadar iyidir bence Casillas. Bakış açısına göre değişebilir belki ama benim düşüncem bu yönde. Refleksleri, pozisyon alması, nerede ne yapacağını bilmesi Valdes'ten daha iyi görünüyor bana. Barça taraftarı olmama rağmen rahatlıkla söylüyorum ki İspanyol Milli Takımının kalesine kim geçsin sorusuna tereddütsüz verilecek cevap Casillas'tır.

Konu iyice dağıldı. :D

Şikeciler haftayı bir başka şike organizasyonuyla kapattılar. Günün özeti. :)

Herkese iyi geceler. :tiphat:

İyi ve kötü oyuncular olur. Fakat Barca'da ve Real'de 10 yıl kadar oynamış ve de oynayan iki adam kötü olamaz. İkisi de kalitelidir. Aşağı yukarı aynıdır. Casillas Valdes'ten çok daha erken geliştiği için ön plana çıkmıştır.

Bana sorarsan bence de Casillas daha iyidir. Fakat arada 32525235252katlık fark yoktur. Aşağı yukarı aynıdır bu topçular, kimin kimi daha çok beğendiğini futbol görüşü, bir kaleciden ne beklediği belirler.

olamaz diye bir şey yok, olabilir

valdesin (kendisine çok az iş düşmesine rağmen) her maç yeni heyecanlar yarattığını biliyoruz

valdesden ne beklenildiğini bilmiyorum ama barça maçlarının düşük olan rekabet düzeyini arttırdığı ortada

valdes ve casillasın milli takımda kaçar kez forma giydiklerine bir bak lütfen

TRT 3 de Ali ECE ve Futbolculugunu da sevdigim BJK li Feyyaz güzel konusuyorlar..

Ali kafasına ne takıyor öyle ya. Bu kellik korkusu nedir millette anlamıyorum. Bağış Erten de böyle.

Ben 22 yaşında döktüm saçların çoğunu, göğsümü gere gere, kel kel geziyorum kaç yıldır. Bu ünlüler kötü temsil ediyor bizi.

Zamaninda bu LIG TV deki Oguz Tongsir´i cok elestirmistim yanli oldugu icin.. Fenerli oldugu icin..!! Bana kizanlar olmustu bu Forumda.. Adami suan TRT 3 de izliyorum.. Vallahi helal olsun bana kendimle iftar ettim.. harbiden adam tam Fanatik Fenerli..

yok böyle şans abi

Mantıklı bir yaklaşım. Varsayımlara dayanmamak lazım doğrudur. Ama abi, Casillas Valdes'ten iyidir. "Aşağı yukarı aynılardır" denilemeyecek kadar iyidir bence Casillas. Bakış açısına göre değişebilir belki ama benim düşüncem bu yönde. Refleksleri, pozisyon alması, nerede ne yapacağını bilmesi Valdes'ten daha iyi görünüyor bana. Barça taraftarı olmama rağmen rahatlıkla söylüyorum ki İspanyol Milli Takımının kalesine kim geçsin sorusuna tereddütsüz verilecek cevap Casillas'tır.

Konu iyice dağıldı. :D

Şikeciler haftayı bir başka şike organizasyonuyla kapattılar. Günün özeti. :)

Herkese iyi geceler. :tiphat:

116 kez milli olmuş bir kaleciyle, vatandaşı olan ve 9 kez milli olmuş bir oyuncuyu kıyaslıyoruz :SS:

olamaz diye bir şey yok, olabilir

valdesin (kendisine çok az iş düşmesine rağmen) her maç yeni heyecanlar yarattığını biliyoruz

valdesden ne beklenildiğini bilmiyorum ama barça maçlarının düşük olan rekabet düzeyini arttırdığı ortada

valdes ve casillasın milli takımda kaçar kez forma giydiklerine bir bak lütfen

Biliyorum Barış, dediğim gibi Casillas bence de daha iyi ve ben de olsam milli formayı ona verirdim her seferinde. Fakat arada senin dediğin gibi dağlar kadar fark yok. Dağlar kadar fark olsa Barca daha iyi bir kaleci alırdı.

Adam ilk çıktığı yıllar çok heyecen yaratıyordu evet, biraz da üstüne yapıştı o. Çok gelişti Valdes.

Sağ açıkta Şikebahçe öndedir diye düşünüyorum, ama onun haricindeki analizler doğrudur bence.

Ancak her iki takımın da oyun sistemi farklı olduğundan kıyaslamayı biraz düşünerek yapmamız gerekir. Zira bizim kullandığımız 4-4-2 sisteminde defansif orta saha yerine çift yönlü daha önemlidir. Oyun sistemi ve oyuncu profilleri beraber değerlendirildiğinde Galatasaray bir adım önde, ama gol yollarında çok sıkıntılıyız. 3-4 maç daha oynandıktan, takım oturduktan sonra gol yollarındaki sıkıntımız devam ederse şikebahçe'yle eşit bi konumda olabiliriz belki...

Biliyorum Barış, dediğim gibi Casillas bence de daha iyi ve ben de olsam milli formayı ona verirdim her seferinde. Fakat arada senin dediğin gibi dağlar kadar fark yok. Dağlar kadar fark olsa Barca daha iyi bir kaleci alırdı.

Adam ilk çıktığı yıllar çok heyecen yaratıyordu evet, biraz da üstüne yapıştı o. Çok gelişti Valdes.

barça valdese adaletli bakmıyor

busquets için de aynı şeyi söyleyebilirim

ellerinde rüştü varken bile valdesi oynatıyorlardı

116 kez milli olmuş bir kaleciyle, vatandaşı olan ve 9 kez milli olmuş bir oyuncuyu kıyaslıyoruz :SS:

Ben de onu belirtmeye çalıştım. Aşağı yukarı aynıdır demek bu rakamların birbirine daha yakın olması demek..

Neyse, iyi geceler. :)

Mesela Bilica meselesi de değil,Anelka'da.Adamlar zaten yıllardır voleybol'a alıştılar da.Önemli olan bu hatalar 3-4 yıldır bize niye yapılmıyor hiç.Çok temiz denen hakemler aslında en pisleri belki de.Bu şike olayı da çok karışık eğer şu veya bu şekilde geçiştirilecek bir süreç olacaksa düşüneceğim tek şey var o da BASIN+FB LOBİSİ+SAVCILIK+HÜKÜMET KANADI iş birliği ile bu işi beraber yürüttüler sürecin daha en başından beri amaç EKONOMİK OLARAK GÜÇLÜ GÖZÜKMEYE ÇALIŞSA DA BATMA NOKTASINA GELEN FENERBAHÇE'LERİNİ KURTARMAKTI BELKİDE.Zira daha geçen sene FENERNBAHÇE KONGRESİNDEN ÖNCE EN BORÇLU TAKIM OLDUKLARINI KONUŞUYORDU GÜRCAN BİLGİÇ BİLE.

Ayrıca adaletin biraz kantarı varsa ve terazi az bir şey doğruluğu gösteriyorsa bu adamların seneye bu lig de oynamamaları lazım.Tabi yukarıda anlattığım çok bilinmeyenli denklemli sonucta hem FB içinde ki hem de çıkarı onla çatışan siyasi kanatdan (İHALE MESELESİ) isimler vasıtası ile hem Fenerbahçe'ye mağdur ve mağrur imajı verdirerek sürecten güçlü çıkmasını sağlamak,hem de MAĞDUR'U OYNARKEN ELDE EDECEKLERİ MAĞDUR GELİRLERİ İLE EKONOMİYİ DÜZELTMEK gibi bir amaçları yoksa.

Ah o saklı kapılar ardında konuşulanlar bir ispatlayabilsem zaten.

şu bilicanın derbide penaltı çizgisini bozduğunu hiç unutmam mesela .. !!

Sağ açıkta Şikebahçe öndedir diye düşünüyorum, ama onun haricindeki analizler doğrudur bence.

Ancak her iki takımın da oyun sistemi farklı olduğundan kıyaslamayı biraz düşünerek yapmamız gerekir. Zira bizim kullandığımız 4-4-2 sisteminde defansif orta saha yerine çift yönlü daha önemlidir. Oyun sistemi ve oyuncu profilleri beraber değerlendirildiğinde Galatasaray bir adım önde, ama gol yollarında çok sıkıntılıyız. 3-4 maç daha oynandıktan, takım oturduktan sonra gol yollarındaki sıkıntımız devam ederse şikebahçe'yle eşit bi konumda olabiliriz belki...

gol yollarındaki sıkıntımızın tek forvet sapıklığından kaynaklandığını düşünüyorum

442 oynadığımız (samsun maçının sonu ve karabük maçının başı) zamanlarda çok etkili olduk

Ben de onu belirtmeye çalıştım. Aşağı yukarı aynıdır demek bu rakamların birbirine daha yakın olması demek..

Neyse, iyi geceler. :)

Kalede dönüşüm olmaz ki, kapan oynar. Hadi bu maç yedek kaleciyi oynatayım demez hocalar.

Reina da var misal, o da Casillas yüzünden arkada kaldı. Yaşları da yakın bunların. Valdes'in şanssızlığı bu.

muslera-volkan

servet-bilica

inan-emre

bu oyuncular arasında fair play açısından dağlar kadar fark var

ambrabat...eziklerin 12 adamiydi bugun. yaziklar olsun sana.

bi insan butun aldigi toplari ezermi ya......

Yıllardır aynı hakem, yıllardır aynı hatalar, yıllardır aynı takım.

Geri
Üst Alt