EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | Maç sonucu | 23 Eylül
Bana kus diyenler,Gördünüzmü KUS nasıl oluyormus
Bana kus diyenler,Gördünüzmü KUS nasıl oluyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Şeref yoksunu herifler..
![]()
Şeref yoksunu herifler..
![]()
Şeref yoksunu herifler..
Bana kus diyenler,Gördünüzmü KUS nasıl oluyormus![]()
![]()
Şeref yoksunu herifler..
Orhan Şam'ın ki penaltı değilde Bilica'nın ki net penaltı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar Fenerbahçe'nin defansı iyi,çok pozisyon bulamıyorlar ama çokta pozisyon vermiyorlar.Yakaladıklarını da şanslı bir şekilde değerlendiriyorlar.Ama oynadıkları oyunda futboldan başka herşeye benziyor.Bana göre karşılarına çıkan her dişli rakipte çok zorlanırlar,kazanırlarsa şanslarına zaten başka da bir izahı yok.
Bu noktada diğer rakipleride öyle yada böyle artık istikrar kazanıp maçlarını öyle yada böyle kazanmalı.Yoksa Fener daha da direnç kazanacaktır.Zaten bu Fener istikrarlı başarılı hiç bir takımla baş edemez..
bunun adı dünyanın her yerinde her liginde penaltıdır ama fb maçlarında penaltı çalınmaz buna çarpma denir
Varan 2 yi görmemek imkansiz abii...!!! Görmemek harbiden imkansiz..!! Fizik Kurallarina aykiri..!!
Hakemin, Seyircinin, Oyuncularin bütün konsantresi Topta degilmi..? Evet..
Top bu durumda sakli biryerde de degil..!! Aktif alanin en yüksek yerinde.. Taaaaa 100 metre ilerdeki Kaleci görür bunu..!°!
Tam Tamina Konya macinda Anelka Pozisyonu kadar net..!!!
hic konusma, affedildigine dua et.
sen o gün yaptigin hareketle, cok sempatik gelen biriydin, hep iyi anlasirdik ama o gün o yaziyi görünce bittin gözümde.
benim icin sen hala kussun.
ne olursa olsun, ne halde isen ol, farketmez, fener gol attiginda cikip "gooooolllllll" yazamazsin, yazarsan millet seni kus diye bilir.