STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 19.00 | 2 Ekim

bu aksam saat 19:00 da her yer sarı kırmızı olucak

-------------------muslera-----------------

eboue----gökhan zan------ujfaluji----hakan balta

------------------------------------------------

-----------------melo---selçuk------------------

kazım--------------------------------------riera

-------------------engin------------------------

------------------elmander----------------------

bu kadroyla çıkması çok muhtemel. ya da eboue yerine sabri ile başlar Terim

Ben 3000. golü selcuk'dan bekliyorum.

-------------------muslera-----------------

eboue----gökhan zan------ujfaluji----hakan balta

------------------------------------------------

-----------------melo---selçuk------------------

kazım--------------------------------------riera

-------------------engin------------------------

------------------elmander----------------------

bu kadroyla çıkması çok muhtemel. ya da eboue yerine sabri ile başlar Terim

gökhan ve kazım dışında sırıtan yok . iyi kadro

yaw 2 ye bölünmemiz gerek bizim bu gece...19.00da 2 maç birden...bir potada bir kalede...yakın yıkın aslanlar!!!!

Ferocious dayı sakin olsun.

4-4-2

Muslera--Sabri--Servet--Ujfa--Balta--Kazım--Selcuk--Melo--Riera--Baros--Elmander

ankaragücü maraton tribünündeki galatasaraylı kardeşlerim dikkatli olun.. renginizi belli etmeyin. bunların ne yapacağı hiç belli olmaz..!

Fero Dayı

Pazar Günü Oynanacak Olan Ankaragücü- galatasaray Maçının Biletlerinin Biletix de Satılmasına Bi An Önce Son Verin... Aksi Halde Maraton Tribününde Olacak Olaylardan Sorumlu Değiliz..!

amaçları belli rantlerı bitti gökçek döneminde üzerinde 0,00 tl bedeli olan biletleri binlerce dağıtıyorlardı daha gişeler açılmadan biletler bitti deniliyordu herkese karaborsadan iteliyorlardı özellikle maça geç gelenler çok pahalıya giriyorlardı şimdi biletx satışa başlayınca para kapıları kesildi ama ben biletxden almadım gişeden alacam umarım geçen seneki gökçek yönetiminin yaptığı gibi gişeler açılmadan biletler bitti denilip de yanımıza abi bilet bilet bilet var diye adamları yapıştırtmazlar ha ben pazarlıkla gişe fiyatından da ucuza alıyorum ama yine de vergisiz acayip para götürüyorlar ve tutturabildiklerini de iyi kazıklıyorlar bakalım artık hayırlısı işin kötü tarafıda bizim takım gol atınca sevinememek idareten çakma bir a.gücü atkısını takıp gideceğiz artık yapacak birşey yok bizim biletleri 12 dakikada tüketti aç gözlü taraftarımız. :)

amaçları belli rantlerı bitti gökçek döneminde üzerinde 0,00 tl bedeli olan biletleri binlerce dağıtıyorlardı daha gişeler açılmadan biletler bitti deniliyordu herkese karaborsadan iteliyorlardı özellikle maça geç gelenler çok pahalıya giriyorlardı şimdi biletx satışa başlayınca para kapıları kesildi ama ben biletxden almadım gişeden alacam umarım geçen seneki gökçek yönetiminin yaptığı gibi gişeler açılmadan biletler bitti denilip de yanımıza abi bilet bilet bilet var diye adamları yapıştırtmazlar ha ben pazarlıkla gişe fiyatından da ucuza alıyorum ama yine de vergisiz acayip para götürüyorlar ve tutturabildiklerini de iyi kazıklıyorlar bakalım artık hayırlısı işin kötü tarafıda bizim takım gol atınca sevinememek idareten çakma bir a.gücü atkısını takıp gideceğiz artık yapacak birşey yok bizim biletleri 12 dakikada tüketti aç gözlü taraftarımız. :)

dedikodulara göre ankaragücü taraftarları da bizim tribünden bilet almışlar. ama ben inanmıyorum buna.. yoktur öyle bişeyy.. :S umarımm..! dediklerinde çok doğru biz az almadık öyle 0.00 yazan biletlerden. saatlerce sıra beklerdik gişe açılınca bilet kalmadı olurdu.. :mad:

3000. golümüzü Ankaragücünden numarası tek olan futbolcu atar :)

Maçı kazanırsak Bursa maçında 45 bine oynarız.

dedikodulara göre ankaragücü taraftarları da bizim tribünden bilet almışlar. ama ben inanmıyorum buna.. yoktur öyle bişeyy.. :S umarımm..! dediklerinde çok doğru biz az almadık öyle 0.00 yazan biletlerden. saatlerce sıra beklerdik gişe açılınca bilet kalmadı olurdu.. :mad:

a.güçlüler öyle birşey yapmazlar yani bilete para vermek adetleri değildir bir ihtimal alıp karaborsadan satmak istemeleridir bu da yok denecek kadar azdır.

imza gününe kimin katılacağı ne zaman belli olcak arkadaşlar bileniniz var mı ? resmi siteyi takip ediyorum ama daha isim yazılmadı.. imza günü 13.30 da başlayacak yazıyor hatta başladı ve henüz kimse yazılmadı.. anlamadım ben bişey :akansular:

a.güçlüler öyle birşey yapmazlar yani bilete para vermek adetleri değildir bir ihtimal alıp karaborsadan satmak istemeleridir bu da yok denecek kadar azdır.

umarım dediğin gibi olur kardeşim.. gerçi bu güne kadar gittiğim ankaragücü galatasaray maçlarında hiç olay çıkmadı ya bu günde çıkmaz herhalde :)

Bursa maçında doğu tribüne giricez inşallah :lol: Yaş 14 :D

Muslera-Eboue-Ujfa-Servet-Hakan-Melo-Selcuk-Engin-Riera-Kazim-Baros

3-1 Aliriz

Umarım muslera yine saçmasapan işler yapmaz. 3. hatayı da yaparsa muslera direk yolcu olur. Gelmeden önce dedim bu adama fazla güvenmeyin, lazio'da yediği goller ortada diye. Zerre kadar bu takıma ve başındaki egosu şişik teknik adama inanmıyorum. Ayrıca ibbli doka ile yıllık 2.9m alan riera'yı gördükçe hakikaten futboldan soğudum.

Eskiden yavaş bir takımdık, şimdi süper-yavaş bir takım olduk. Ulan yapılan her transferin ortak özelliği hepsinin ağır olması. fener maçlarını nasıl kazanıyor? iyi mi oynuyorlar? hayır. ama fizik olarak çok daha hareketli,tempolu bir takım. Kaptanı sabri olan takımdan bahsediyoruz beyler. (bkz: balık baştan kokar). Son olarak gerçekten desteği hakeden bir takım varsa o da basketbol takımımızdır. O yüzden rytas maçında tv'deki yerinizi alın, güçlü bir sinerji yaratıp euroleague'e katılalım. Elensek bile şimdiden hepsine helal olsun diyorum. Hiç değilse o formanın hakkını sonuna kadar veriyorlar.

Bu macı alırsak,Milli mac arasında da,takımdaki sakat oyuncuların kondisyon kazanması ve Riera gibi yeni gelen oyuncuların takıma adepte olması gibi seyleride kazanırsak,tas gibi oluruz tas.Tabi birkac transfer sart yinede bu takıma...

Bu macı alırsak,Milli mac arasında da,takımdaki sakat oyuncuların kondisyon kazanması ve Riera gibi yeni gelen oyuncuların takıma adepte olması gibi seyleride kazanırsak,tas gibi oluruz tas.Tabi birkac transfer sart yinede bu takıma...

Bu tip şartlı cümlelerden sonra hep puan kaybetmişizdir. O yüzden totem yapıp birşey demeyeceğim =)

Geri
Üst Alt