ANIL YILMAZ
Cezalı
- 28 Haziran 2011
- 1.592
- 1
- 998
Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 19.00 | 2 Ekim
bu aksam saat 19:00 da her yer sarı kırmızı olucak
bu aksam saat 19:00 da her yer sarı kırmızı olucak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------------------muslera-----------------
eboue----gökhan zan------ujfaluji----hakan balta
------------------------------------------------
-----------------melo---selçuk------------------
kazım--------------------------------------riera
-------------------engin------------------------
------------------elmander----------------------
bu kadroyla çıkması çok muhtemel. ya da eboue yerine sabri ile başlar Terim
ankaragücü maraton tribünündeki galatasaraylı kardeşlerim dikkatli olun.. renginizi belli etmeyin. bunların ne yapacağı hiç belli olmaz..!
Fero Dayı
Pazar Günü Oynanacak Olan Ankaragücü- galatasaray Maçının Biletlerinin Biletix de Satılmasına Bi An Önce Son Verin... Aksi Halde Maraton Tribününde Olacak Olaylardan Sorumlu Değiliz..!
amaçları belli rantlerı bitti gökçek döneminde üzerinde 0,00 tl bedeli olan biletleri binlerce dağıtıyorlardı daha gişeler açılmadan biletler bitti deniliyordu herkese karaborsadan iteliyorlardı özellikle maça geç gelenler çok pahalıya giriyorlardı şimdi biletx satışa başlayınca para kapıları kesildi ama ben biletxden almadım gişeden alacam umarım geçen seneki gökçek yönetiminin yaptığı gibi gişeler açılmadan biletler bitti denilip de yanımıza abi bilet bilet bilet var diye adamları yapıştırtmazlar ha ben pazarlıkla gişe fiyatından da ucuza alıyorum ama yine de vergisiz acayip para götürüyorlar ve tutturabildiklerini de iyi kazıklıyorlar bakalım artık hayırlısı işin kötü tarafıda bizim takım gol atınca sevinememek idareten çakma bir a.gücü atkısını takıp gideceğiz artık yapacak birşey yok bizim biletleri 12 dakikada tüketti aç gözlü taraftarımız.![]()
dedikodulara göre ankaragücü taraftarları da bizim tribünden bilet almışlar. ama ben inanmıyorum buna.. yoktur öyle bişeyy.. :S umarımm..! dediklerinde çok doğru biz az almadık öyle 0.00 yazan biletlerden. saatlerce sıra beklerdik gişe açılınca bilet kalmadı olurdu..![]()
a.güçlüler öyle birşey yapmazlar yani bilete para vermek adetleri değildir bir ihtimal alıp karaborsadan satmak istemeleridir bu da yok denecek kadar azdır.
gökhan ve kazım dışında sırıtan yok . iyi kadro
Bu macı alırsak,Milli mac arasında da,takımdaki sakat oyuncuların kondisyon kazanması ve Riera gibi yeni gelen oyuncuların takıma adepte olması gibi seyleride kazanırsak,tas gibi oluruz tas.Tabi birkac transfer sart yinede bu takıma...