STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 2 Ekim | 19.00

.................m25................

S55.....u17....s76....h22

...........fm10......s8..........

E27............................r11

...........s90........e9...........

Açık favori olduğumuz için yenemeyeceğiz. Son yıllardaki fiks sendrom.

Kale arkası Galatasaray denmiş biletix'in sitede. Abim bana biletleri maratondan alırız demişti. Maraton Ankaragücü taraftarlarına ayrılmıştır dimi? Sıkıntı çıkmasın :D daha önce 19 Mayıs'ta maç izleyen bilgilendirirse çok mutlu olurum :)

Kale arkası Galatasaray denmiş biletix'in sitede. Abim bana biletleri maratondan alırız demişti. Maraton Ankaragücü taraftarlarına ayrılmıştır dimi? Sıkıntı çıkmasın :D daha önce 19 Mayıs'ta maç izleyen bilgilendirirse çok mutlu olurum :)

Aynen öyle Kale arkası tribünü Galatasaray taraftarına ayrılmış. Maraton Ankaragücü taraftarları için ;)

Biletler biletix'de satışa sunuldu beyler bayanlar tükenmeden alınız :)))

Saldırın Angaralılar.Bir tane bile bilet kalmaması dileğiyle.Ekim'den itibaren bende Ankara'daki maçlarda mümkün olduğunca stadda olacağım.

2 tane aldım hemen :D

Uyuyakalmışım bilet kalmamış mı ya off?

6 tane bilet aldım. teşekkürler biletix açıklarına:tiphat: :asd: 900 kişilik yer ayıran ankaragücü yönetimine saygı ve sevgi çerçevesi altında küfürlerimi sunuyorum :asd:

Ligin kadroca en gücsüz takımıyla mac yapıyoruz,Genelde böyle maclar ya cok zor gecer ya da fark olur.Bakalım hangisi olacak

Ligin kadroca en gücsüz takımıyla mac yapıyoruz,Genelde böyle maclar ya cok zor gecer ya da fark olur.Bakalım hangisi olacak

Renkdaşım sana bir şey danışacağım. Şimdi ben maça bilet bulamadım. Ankara'da Galatasaray gitmediğim hiç bir maçı yenemedi. Ankaragücü tribününde olduğumda ise onlar hiç kaybetmedi. Sence ne yapmalıyım? :)

Renkdaşım sana bir şey danışacağım. Şimdi ben maça bilet bulamadım. Ankara'da Galatasaray gitmediğim hiç bir maçı yenemedi. Ankaragücü tribününde olduğumda ise onlar hiç kaybetmedi. Sence ne yapmalıyım? :)

bence sen televizyonu bile açma renktaş :D otur oyun oyna.. :D

Zor bir durum:D

Ben sansa,ugura inanmam renkdas,sen git macına her sey olacıgına varır:)Alıcaz bu macı;)

Nasıl aldınız lan bilet. Keşke sabah erken kalksaydım :(

Geri
Üst Alt