STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 2 Ekim | 19.00

Zor bir durum:D

Ben sansa,ugura inanmam renkdas,sen git macına her sey olacıgına varır:)Alıcaz bu macı;)

Tamamdır renkdaş :) O zaman Ankaragücü maratonda çekirdek çitleyen birini görürseniz o benim :) Bütün sevinçlerimi içimde yaşayacağım :)

6 tane bilet aldım. teşekkürler biletix açıklarına:tiphat: :asd: 900 kişilik yer ayıran ankaragücü yönetimine saygı ve sevgi çerçevesi altında küfürlerimi sunuyorum :asd:

Saat kaçta satışa sunuldu biletler ?

Tamamdır renkdaş :) O zaman Ankaragücü maratonda çekirdek çitleyen birini görürseniz o benim :) Bütün sevinçlerimi içimde yaşayacağım :)

Tamam renkdas,gözüm cekirdek citleyenlerde olucak,bakalım seni bulabilecekmiyim:D

Tabi mecburen icinde yasıyacaksın,yoksa:sopa::D

saat 10 da satışa sunuldu. arkadaşım kızılay dosta gitti internetten satışa sunulacak dedı 10 gece aldım 2 tane işlem bitti. 2 tane daha alacaktım biletler bitti.

maratonda çok galatasaraylı olur 900 çok az çünkü

maratonda çok galatasaraylı olur 900 çok az çünkü

maratonda bilet bulamayan galatasaraylılar olur. ankaragücü taraftarı bu maçı doldurur.. stad full çeker.. eğer bu dediklerim olmazsa kapılar açılır bakın görünn :) işte ozaman tüm stad galatasaray olur :)

Yasin renkdas ne olacak bu Ankaragücünün hali:sad007:

10.10-10.15 gibi falan satışa sunuldu..

Bilsem erken kalkardım ben öğleden sonra falan çıkar diye düşündüm. Neyse artık Gençlerbirliği maçına. Hem o maçta bize daha çok bilet ayrılıyor hem de biletler Dost'tan alınabiliyor :D

Bilsem erken kalkardım ben öğleden sonra falan çıkar diye düşündüm. Neyse artık Gençlerbirliği maçına. Hem o maçta bize daha çok bilet ayrılıyor hem de biletler Dost'tan alınabiliyor :D

doğru diyorsun. gençlerbirliği haksızlık yapmıyor daha çok yer ayırıyor galatasaray taraftarına. ankaragücü fenerbahçe maçına bak kaç bin kişi olcak stadda!

doğru diyorsun. gençlerbirliği haksızlık yapmıyor daha çok yer ayırıyor galatasaray taraftarına. ankaragücü fenerbahçe maçına bak kaç bin kişi olcak stadda!

Yok Ankaragücü %5'ten taviz vermiyor. Rakip kim olursa olsun.

Tamam renkdas,gözüm cekirdek citleyenlerde olucak,bakalım seni bulabilecekmiyim:D

Tabi mecburen icinde yasıyacaksın,yoksa:sopa::D

Renkdaşım dayanamazsam bizim kale arkasına maratondan üçlü çektiririm. İnşallah deli olduğumu falan düşünürler de bana dokunmazlar.:melek:

şu maçı alamassak deplasmanda hiç heyecan yaşamayalım bundan sonra.çok kritik bir maç psikolojik bakımdan. umarım tüm futbolcularımız bunun farkında olup ona göre mücadele eder

Renkdaşım dayanamazsam bizim kale arkasına maratondan üçlü çektiririm. İnşallah deli olduğumu falan düşünürler de bana dokunmazlar.:melek:

:lo

Rambo Okan gibi bir tiple maca girersen,ne yaparsan yap sana bir sey demezler.Biraz yüzüne kamuflaj yapman lazım ama:D

:lol:

rambo-okan-paris-hilton.jpg

Geri
Üst Alt