STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 19.00 | 2 Ekim

deplasmanlardan tiksinir oldum. lan bikerede yenin lan, bikerede yenin!!!!!

Yenelim artik deplasmanda bi mac. :o

Bir kaç senedir tabloda yerimizi belirleyecek bu tür maçlarda yenilip zirveden kopuyoruz. Sonra tekrar zirve yarışına girmek için ümitlendiğimizde matematik bizim yanımızda olmuyor ve "ulan keşke şu maçtan 3 puan alsaydık" diyoruz. Çok çok önemli bir maç, inşallah "O değilde; Ankaragücü maçını almasaydık, ne yapacaktık?" diyeceğimiz bir sezon geçiririz :)

Tek gole yatarız.

arkadaslar günaydın.ben ankaragücünun, full defansif bit sıstemle oynayacağını düsünüyorum oyuzden iişimiz biraz zor.araya atılan paslarla ve sıfıra inilerek yapılan ortalarla katı savunöayı aşabiliriz.Allah yardımcımız olsun.

Melo yine atacaktır,hatta 3000.golümüz Melo'dan gelsin

Hayırlı sabahlar. Maç günü...

Bi kere de yenin diyorsunuz da daha 2 deplasman maçı oynadık yahu.Sanki 20 maç yapmışız gibi bir hava yaratıyorsunuz.Şu bizim taraftarların bir kısmını hiç anlayamıyorum.

Bu akşam yeneceğiz eğer bir aptalık yapıp eksik kalmazsak ben takıma güveniyorum..

Tisdele dikkat etmek lazim,müthis bir futbolcu,tek sanssizligi Ziya Doganin eline düsmesi.

rüyamda fırat aydınusun uydurma kararı sonucu gokhan zan kırmızı görüyordu ardıdan servet giriyordu oyuna son dakkalarda servet atıyodu 3000 golu 1 0 kazanıyoduk bole bşy olmasın sakın :)

rüyamda fırat aydınusun uydurma kararı sonucu gokhan zan kırmızı görüyordu ardıdan servet giriyordu oyuna son dakkalarda servet atıyodu 3000 golu 1 0 kazanıyoduk bole bşy olmasın sakın :)

aman abi o nasıl rüya :D kabus o kabus servet filan atarsa cidden olmaz yani :D

Önemli gollerimizi hep Servet atıyor ne yazık ki :(

aman abi o nasıl rüya :D kabus o kabus servet filan atarsa cidden olmaz yani :D

valla kabus gibi bide önemli gollerimizin hepsini servet atıyor korkmuyor değilim hani :D zaten basket maçını izlicem bugün sorun yok

Melo atacak gölü yada Engin

19.00 suları bizim saatlerimiz olsun bugün.2 kritik maç.2 sini de alırsak harika olur.Başarılar Aslanlar ! :tiphat:

bu kadın-çocuk tibününde maraton a blokta maç izlenecek deniliyor nasıl ayarlayacaklar ki onu isteyen istediği yere oturur sonuçta tek kapı var bir de gişeler kaçta açılıyor acaba malum bizim biletler 12 dakikada bitti maraton da a.güçlülerin arasına karışacağız :asd:

Bugün günlerden Galatasaray günü:)

ankaragücü maraton tribünündeki galatasaraylı kardeşlerim dikkatli olun.. renginizi belli etmeyin. bunların ne yapacağı hiç belli olmaz..!

Fero Dayı

Pazar Günü Oynanacak Olan Ankaragücü- galatasaray Maçının Biletlerinin Biletix de Satılmasına Bi An Önce Son Verin... Aksi Halde Maraton Tribününde Olacak Olaylardan Sorumlu Değiliz..!

Geri
Üst Alt