STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

hakemler fenere kart çıkartamıyo 2x2=4 yıllardır derbilerdeki üstünlüğün tek sebebi bu dikkat edin her derbide lugano emre gökhan tekme tıkat top oynar ama hep rakipler eksik kalır en son kadıköyde kırmızı kart gören futbolcuyu hatırlayan var mı?

bu sene de aynı tiyatro galatasaray a beşiktaş a trabzona cart cart kart fenere yok

Muslera'ya yerdeyken koşarak dalga geçermiş gibi pis pis bakıp tereddütsüz kırmızı çıkarılsın ama adamlar voleybol hentbol falan oynasın sorun yok.

bu fb yi dike dike yenmek boynumuzun borcu arkadaslar!

Bu arada 2 maçtır i.ne Trabzon diye bağıranlara ne gibi cezalar gelecek tahkim,pfdk,mhk vs vs artık ne Allah ın cezasıysa kaça kaç onlarda net belli olacak.

Beyler şunu unutmayın. Herkes eşittir! ama bazıları daha eşittir... Ben artık şaşırmıyorum 3 ay önce burada hepimiz fenerin bu sene kayırılacağını söylemiştik hatta bir arkadaşımız artık bu sene göz göre göre şike yapılacak hiç kimse asılmayacak demişti, şu anda o arkadaşın önünde saygı ile eğiliyorum!

hasagic fener maclarındamı sakatlanıyor acaba merak ediyorum. bu şerefsiz kaleciye güvenmiyorum. araştırılmalı artık kendi gönlüyle şike yapıyorlar herhalde. ama o yedikleriniz başka bi yerinizden cıkar. birde bu cüneyt cakıra türkiyenin en iyi hakemi denmesin. adam resmen eyammcının önde gideni. yeter artık sıkılıdm bu hakemlerden. karabükl macında hakem muslerayı sacma sapan kartla atabiliyor. ama bu dallamalar göz önünde yapılan şeylerden 2. sarı kartı görmüyorlar. allah bin türlü belanız verir inşallah.

Kimse soyle boyle demesin beyler, ilk yari bittiginde bu Buyuksehir kadikoyden puan alir diyordum ama, ikinci yaridaki Feneri izleyince burdan cok zor puan alirlar dedim.Fener ikinci yari cok iyi oynadi.Emre falanda dondukce iyice kotu olcak ):

Eğer bu mesaj yüzünden bu üye ihraç edildiyse, yuh diyorum.

hasagic fener maclarındamı sakatlanıyor acaba merak ediyorum. bu şerefsiz kaleciye güvenmiyorum. araştırılmalı artık kendi gönlüyle şike yapıyorlar herhalde. ama o yedikleriniz başka bi yerinizden cıkar. birde bu cüneyt cakıra türkiyenin en iyi hakemi denmesin. adam resmen eyammcının önde gideni. yeter artık sıkılıdm bu hakemlerden. karabükl macında hakem muslerayı sacma sapan kartla atabiliyor. ama bu dallamalar göz önünde yapılan şeylerden 2. sarı kartı görmüyorlar. allah bin türlü belanız verir inşallah.

bil bakalım geçen sene fb ye 6-0 lık Ankaragücü maçında 3 penaltı birden çalan haken kim di :) ?

Bunların başkanı şikeden içerdemi evet içerde..

Ve bu kaleci o golleri bilerek yedi dememden daha doğal bir şey olabilirmi..

Yahu kimsenin günahını falan almayalım diyorum ama o goller yenmezki kardeşim ayıptır yahu..

Ama şu yönetime o kadar çok sinirleniyorum ki,hatta Galatasaray medyasından genel kuruluna ve taraftarına kadar bu kadar sessiz kalınır mı yahu..

Heleki yönetim adam gibi şu transferleri yapsaylardı hiç umrumda olmazdı bu şererfsizler..Ama her zamanki gibi para harcamaktan çekinen ve yarım yamalak yapılan transferler...Yahu çokmu zordu şu takıma üst düzey şöyle hızlı yetenekli oyuncular almak..Ondan sonra böyle bir Fatih Terime sallanır bir oyunculara..Ama kimse yönetime laf söylemez..

demin avci'nin aciklamalarini dinledim, hasagic ve zayette'nin sakatliklari bu sabah ortaya cikmis mi ne. kadroyu degistirmek zorunda kalmis!

bu isin icinde kesin bir seyler var. ayni emenike olayi gibi ;)

kaleci volkan da gununde olsa 4-5'e gidecek mac olacakti. bu adamlari ancak ligden dusurerek durdurabiliriz, baska yolu her turlu aliyorlar maci da baska seyleride ...

kaleci volkan da gununde olsa 4-5'e gidecek mac olacakti. bu adamlari ancak ligden dusurerek durdurabiliriz, baska yolu her turlu aliyorlar maci da baska seyleride ...

Yoo ortalama gurur sahibi bir takım yeterli. Zor değil durdurmak.

Beyler, bırakın sevinsin garibanlar. Ölmeden önce son istekleri yerine getirilen hastalar gibiler şuanda..

lan o kalecinin stoktan yediği gol ne resmen yalan

Şikeciler kazanmış mı yine

Bu arada 2 maçtır i.ne Trabzon diye bağıranlara ne gibi cezalar gelecek tahkim,pfdk,mhk vs vs artık ne Allah ın cezasıysa kaça kaç onlarda net belli olacak.

Yine CEZAYA MAHAL OLMADIĞI gibi bir ifade geçecek ;)

Geri
Üst Alt