STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

Sorma Sercan gene es geçilen kırmızı kartlar var, yanından yuvarlanan topu seyreden kaleciler var :asd:

Geçen filmin aynısı olmuş kendilerini geliştirmeleri lazım beğenmedim :)

lan o kalecinin stoktan yediği gol ne resmen yalan

Özetin daha başındasın sanırım sonlara doğru karnaval var :D Can Arat ı kesmeyi unutma nasıl atlıyor KOÇum topların üstünden gör.

demin avci'nin aciklamalarini dinledim, hasagic ve zayette'nin sakatliklari bu sabah ortaya cikmis mi ne. kadroyu degistirmek zorunda kalmis!

bu isin icinde kesin bir seyler var. ayni emenike olayi gibi ;)
fener macına denk geliyor demekki:) efeye noldu. o da yok. şu ezigbahce top oynasa bişey dememde. hic birşey oynamıyor. kaleciler topcular yardım ediyor. o da tatm,in etmiyor hakemler işin icine giriyorlar. gecen haftaki kayseri macındaki kalecinin yedigi gole bakın. veleybolları zaten söylemiyorum.

sike yapanlari cezalndirmazsan,sunlar dahada kudururlar.

fener macına denk geliyor demekki:) efeye noldu. o da yok. şu ezigbahce top oynasa bişey dememde. hic birşey oynamıyor. kaleciler topcular yardım ediyor. o da tatm,in etmiyor hakemler işin icine giriyorlar. gecen haftaki kayseri macındaki kalecinin yedigi gole bakın. veleybolları zaten söylemiyorum.

herseyi gectim, hadi kaleci olaganüstü kötü diyelim, hakem 5 derece miyop oldugu icin orhan sam ve penalti pozisyonunu görmedi ama g.gönül'ün elle oynadigi pozisyona düdük caliyorsun neden sari kart vermiyorsun? kurallari bilmiyorsan, tekrar kursa git ögren! biz mi ögretecegiz sana?

bakalim gözlemci kac not verecek hakeme. 10 üzerinden 10 verir kesin! eeeee ne de olsa: mission completed! dünyanin da primini almistir görevini tamamladigi icin!

Arkadaşlar böyle puanları alsınlar bakalım ilk darbeyi beşiktaş ,sonra bursa ,sonra trabzon en sonda acılı bir şekilde biz koyar kendilerine getiririz.Geçen sene mucize bir biçimde elimizden kaçtılar fıratın ince ince kıyması,ofsayt goller derken 2 posizyona girmeden yendiler bizi.20 şuta karşılık 4 şutla,bu sefer öyle olmayacak ,papaz pilavı bu sefer yemeyecek,koyacağız...

Kendimiz istemedikmi abi MMA fenerasyon başkanı olsun diye, bütün klübler oy vermedi bizde dahil

O zmn susup izlicez yapcak bişi yok böle olmasını biz istedik çünkü

Neyse beyler canınızı sıktığınıza değmez, 90 puanı geçsinler isterlerse gidecekleri yeri Bank Asya.

Avrupa'yı falan uzun yıllar unutsunlar, bunca şeyden sonra Platini hazırlık maçı bile oynatmaz bunlara Avrupa'da :asd:

şike yapıldıgı belli miydi maçta

Arkadaşlar böyle puanları alsınlar bakalım ilk darbeyi beşiktaş ,sonra bursa ,sonra trabzon en sonda acılı bir şekilde biz koyar kendilerine getiririz.Geçen sene mucize bir biçimde elimizden kaçtılar fıratın ince ince kıyması,ofsayt goller derken 2 posizyona girmeden yendiler bizi.20 şuta karşılık 4 şutla,bu sefer öyle olmayacak ,papaz pilavı bu sefer yemeyecek,koyacağız...

Dogru dürüst hakem verirlerse dedigin olur. Bu hakemlerle isimiz cok zor renktas.

Eğer bu mesaj yüzünden bu üye ihraç edildiyse, yuh diyorum.

Bazen çok abartıyoruz ve bu çok can sıkmaya başladı forum olarak..

Bende ilk yarı tamamen ikinci yarı bölüm bölüm izledim..İlk yarıdaki fener rezaletti ve ilk yarı en az 1 kırmızı ve fener 2-0 falan mağlup olması gerekiyordu..Belki ikinci yarıdaki değişikliklerden sonra fener toparlanmıştır.Ve büyükler ne kadar kötü oynarsa oynasın kendi evlerinde öyle vaya böyle kazanma ihtimali yüksek.

Emrede geldiğinde bakıyorsun o kadar adam gitmesine rağmen hala onların önünde değiliz..İşte sorun bu..Bu sorunu yaratanda başımızdaki iş bilmez hırstan yoksun hobi niyetine takım tutan yöneticilerdir..Türkiyedeki lanet düzende takımına son derece bağle en az taraftar kadar bağlı yöneticiler lazım başka çaren yok..Bunlarla başka türlü başedemezsin.. İşite bizde bunu senelerdir göremiyoruz..Bir tek Haldun ve Abdulrahim Albayrak yetmiyor..Onlarda ne kadar savundu ve savunuyor bu takımı tartışılır..

Artık her yoruma yok bu kuş yok sen git antuya demekten vazgeçelim..Hakedene söyleyelim ama bunu iyi ayırt etmeliyiz..Yoksa antudan farkımız kalmaz..

Şu maçın çıkmayan iki kırmızı karttan sonra yorumu olmaz..şu iyi oynamış,bu iyi oynamış hepsi palavra..

orhan şam atılsa fener bu maçı nah alır.

.Allah belanı versin cüneyt çakır..

Neyse beyler canınızı sıktığınıza değmez, 90 puanı geçsinler isterlerse gidecekleri yeri Bank Asya.

Avrupa'yı falan uzun yıllar unutsunlar, bunca şeyden sonra Platini hazırlık maçı bile oynatmaz bunlara Avrupa'da :asd:

neyse sikeciler 1. olsunlar. en gec play-off'lar da dikeriz bayragi!

maçı izledimde ne küfürler ettim sonra 5 dakika durdum değermi bu küfürlere dedim maraton başladı tekrar gösterdi yine ettim

ulan ne şereften yoksun insanlar var ya.insan bile değiller.

demekki avrupa da bosuna sifir puan cekilmiyormus :asd:

Artık her yoruma yok bu kuş yok sen git antuya demekten vazgeçelim..Hakedene söyleyelim ama bunu iyi ayırt etmeliyiz..Yoksa antudan farkımız kalmaz..

Yorumuna katılıyorum ama o arkadaşa da söylediğim gibi o mesaj değil sebep.

fenerbahce 26 maçtır yenilmiyomuş kadıköyde doğrumu ?

Hakem gökhanı 2.sarıdan atamıyor.

Bu arada yenilen gollere bakıyorum. Bizim fornezzi hiçbirin yemezdi.. Oğuzhan geleni yemiş.

Geri
Üst Alt