STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

Bunların genlerinde var şikecilik.

Hadi kış kış kuş. hakem gökhan ve orhanı neden atamadı ona cevap ver kuş.

.....Adam 8 aydır üye ama ilk mesajını bugün yazmış.Tabi şikeye oda tahammül edememiş artık :). Bu kadarda belli olmazki. Ama asıl suçlu bunlara izin veren TFF. Düşürseydi asya ligine kimse ağzını açmazdı. Fenerede şikeci dersem namerttim o zaman.

Şikeci namussuzlar yine gelmişler.Bir tanede gizli gizli takılan var 3 4 yorum yukarıda.

Beyler şikecilere cevap vermeyin lütfen :asd:

Kimse soyle boyle demesin beyler, ilk yari bittiginde bu Buyuksehir kadikoyden puan alir diyordum ama, ikinci yaridaki Feneri izleyince burdan cok zor puan alirlar dedim.Fener ikinci yari cok iyi oynadi.Emre falanda dondukce iyice kotu olcak ):

Ne kötü olacak ? Geçen sene full kadro oynadıda ne oldu 9 maç satın almışlar 24 maçta manipülasyon yapılmış.Bu düzen burada işler avrupada adama sorarlar.Ama az kaldı o federasyon değişecek sırayla her şey.

Kimse soyle boyle demesin beyler, ilk yari bittiginde bu Buyuksehir kadikoyden puan alir diyordum ama, ikinci yaridaki Feneri izleyince burdan cok zor puan alirlar dedim.Fener ikinci yari cok iyi oynadi.Emre falanda dondukce iyice kotu olcak ):

Hangi maci izledin olum?

allah askina maraton'u izleyin. hepsi fb yalakaligi yapiyor.

aha a.avci geldi, bakalim ne diyecek.

kuşlar doluşmuş yine konuya

Ezikler muhtemelen aralarında söyle konusuyorlardır;

Lan oglum Ahmet, gel bak Bugün tiyatroya 2 kisilik biletim var,Mısırımızıda alırız,Bugünki Tiyatronun konusu;Kaleciler nasıl satın alınırmıs,cok akıcı diyolar bu filme:D

brrrrr korkudan titreme geldi.çok korktum.bu fenerin önunde kimse duramaz.arkasında duracak baya bi galatasaraylı bulunur ama...

Fenerbahçe kadar sevmediğim başka bir şey yok bu dünyada. Adamların her hareketi mi hatalı gelir? Başkanı, yönetimi, teknik direktörü, futbolcusu, tercümanı, taraftarı... Neden tek olumlu bir şey göremiyorum. Objektif olamadığımı umuyorum. Çünkü hakkaten bu duygu adamı katil eder. Kocaman nefretimsin Fenerbahçe!

Ezikler muhtemelen aralarında söyle konusuyorlardır;

Lan oglum Ahmet, gel bak Bugün tiyatroya 2 kisilik biletim var,Mısırımızıda alırız,Bugünki Tiyatronun konusu;Kaleciler nasıl satın alınırmıs,cok akıcı diyolar bu filme:D

Nerede onlarda o akıl. Takım çok iyi oynuyor ya kesin kazanırız diye maça gidiyorlar.

fener puan alırdı, yenerdi meselesi değil. Karabükte hakem biz iyi oynarken kalecimizi attı haklı veya haksız. takımın kimyası bozuldu kazanamadık.. Bu maçta orhan şamın 35. dakikada net kırmızısı verilmedi. Atılsaydı fener kazanırmıydı?. Hakem düzgün maç yönetsin eyyam olmasın bakalım ne oluyor.

Bu Fener hiçbir derbiyi kazanamaz bu sene.Tabiki düzgün hakem olursa.

Hayır şu forumu takip eden fenerliler, burada çoğu arkadaşımızın maçı takip etmeden maçın hangi skorla biteceğini bildiklerini gördüklerinde kendilerinden ve tuttukları takımdan utanıyorlarmıdır ?

buraya yazıyorum görürsünüz Cüneyt Çakır haftaya bizim maçımıza verilecek ve misyonunu tamamlayacak

Kusmu girmis yine iceri,Kac defa söyledim Abdullah abiye pencereyi acık bırakma diye:lol:

images

Beyler gene şike yaptılarmı? ben gökhanın elle ellediğini radyoda duydum vermedimi neden vermedi???

Geri
Üst Alt