STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray - Bursaspor | 19.00 | 16 Ekim

3-1 alırız

Riera'yı kadroya yazmak akılsızlık.

Bu maçı alıp seri yakalamamız çok önemli.

Bu maci etkili bir oyunla kazanirsak, bu sene bizde sampiyonluk ruhu var diyebiliriz. Türkiye´de büyük mac kazanmayali ne kadar oldu ya. Bursaspor, Kayserispor gibi takimlari bile yenemiyorduk 2 senedir ya. Artik bu degismeli. Baslangic da kesinlikle bugün olmali. Galibiyet disinda her sonuc sinirlendirir beni. Cünkü biktim önemli maclardaki basarisizliklardan.

Kafamı kırıcam yaa Riera gibi bir oyuncu ilk oynadığı 2 maçta çok iyi oynamasına rağmen burdada forumda onun çok iyi olduğunu söyleyen insanlar Ankaragücü maçından sonra neler diyor. Allah'ım yaaaa Riera sizi utandıracak kalacaksınız öyle bukadar olmazki yaa

Kazım'ın yerine Sercan ile başlarsa güzel olur.

Engin'i denesek sol açık yada

Aydın'ı :lol:

Muslera-Eboue-gökhan-ujfalusi-hakan/ Selçuk-Melo-Engin-Kazım-Sercan-Baros

evet çünkü başka sol açığımız yok :asd:

Kanatsız oynatabilir takımı Fatih Terim. Engin'i de koyabilir sol açığa. Zaten sağ kanatta Kazım kanat oyuncusu değil ama bir kadro üzerinde ısrar ediyor takım olabilmek için.

Muhtemel Onbirimiz !

---------Muslera-------------

Sabri/Eboue -Ujfalusi-Zan-Balta

----------Melo---------------

Kazım--Selçuk--Engin--Riera

---------Elmander--------

Yanlız ben şöyle birşey bekliyorum. Acaba Sercan'ı eski takımına karşı oynatırmı? +motivasyonda olacaktır

Tek forvete devam yaniiii. :confused:

Eboue -Ujfalusi-Zan-Balta

Sercan--Selçuk--Engin--Riera

---------Baroş--------

Tabi ki hiç birimiz Fatih Terim'den daha iyi bilemez.Ama benim gönlümden böyle bir kadro geçiyor.

Muhtemel Onbirimiz !

Sabri/Eboue -Ujfalusi-Zan-Balta

Kazım--Selçuk--Engin--Riera

---------Elmander--------

Yanlız ben şöyle birşey bekliyorum. Acaba Sercan'ı eski takımına karşı oynatırmı? +motivasyonda olacaktır

Sercan´in ilk 11 cikacagini sanmiyorum. Ama ben oynatirdim. Kazim´in yerine sag kanatta oynatirdim Sercan´i.

Tek forvete devam yaniiii. :confused:
Durum onu gösteriyor..Terim sanırım iyi giden onbiri bozmak istemiyor.Bir istikrar yakalamak istiyor olabilir. Buda uyum açısından çok iyi oulr.

Elmander Hollanda maçının yıldızıdır.

Riera'dan başka sol kanat olmadığı icin mecburen oynar. Bana kalsa maclara Paf takımla cıksın bu formuyla devam edecekse. Nasıl olsa Riera'nın da ne adam gectiği ne orta actığı var, Sercan-Baros-Kazım üclüsü ile baslasak daha iyi olur bu maçta. Baros yerine Elmander'de olur farketmez.

Riera'yı kadroya yazmak akılsızlık.

"Riera'yı kadroya yazmak akılsızlık" demek akılsızlık.

Kafamı kırıcam yaa Riera gibi bir oyuncu ilk oynadığı 2 maçta çok iyi oynamasına rağmen burdada forumda onun çok iyi olduğunu söyleyen insanlar Ankaragücü maçından sonra neler diyor. Allah'ım yaaaa Riera sizi utandıracak kalacaksınız öyle bukadar olmazki yaa

Takıma en son dahil olan adam + berbat bi sistemde oynuyor. Uyum sorunu var hala, ancak orasını geçtim, sadece sol açık boş kalmasın diye alınmış. Fatih Terim'in kafasındaki oyuncu değil. Faydalı olur mu olabilir ama bu oyun sistemiyle değil. Riera nasıl bir adam? Hareketli adama ince paslar atacak bi adam. Elmander sırtında dağları taşıyor gibi yavaş, oldukça hareketsiz. Olduğu yerde çakılı kalıyor. İnce pas atılacak adam değil, o imkanı vermiyor hiç bir zaman. Riera o adamla beraber oynayamaz. Riera Sercan ve Baros'la daha iyi oynar, zira onlar oldukça hareketli, oyun zekaları az denmeyecek düzeyde. Onlar boşa koşacaklar, defansın açıklarını kovalayacaklar, Riera güzel paslar çıkaracak. Olay bu.

Riera Misimoviç gibi gönderilse "daha uyum sorunu vardı yhaa :(" diye ağlar millet yine. Misimoviç de hiç bişey yapamadı, ama gidince birçok kişi tepki gösterdi.

Riera doğru sistemde oynarsa herkes tarafından sevilir.

---------------Muslera-----------------

Sabri--------Zan------Ujfa---------Balta

Eboue/Kazım--Melo---Selçuk--------Riera

------------Baros---Sercan-------------

Riera'yı yazarak akılsız olduğumu kanıtladım. Aman Allah'ım nasıl biriyim ben? :sad007:

Geri
Üst Alt