STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

güne bak 3 de 3 yaptık

Engin'in kasığında yırtık varmış galiba.Şansal dedi.

engin 1 ay yok mudur simdi?

"Kazım'ın sol arka adalesinde yırtık şüphesi, Engin'de kasık yırtıgı şüphesi varmış. Çarşamba günü netleşmesi bekleniyormuş.”

Podolski gelmez artık ama Gökhan Töre gelmesi lazım.

Töre de gelse bazı kesimler ilk hafta Törenin geldiği güne lanet olsun der. Sercan'a dediği gibi. (sana değil o kesimlere) bi bekleyin be kardeşim sorun nedir derdi nedir oyun tarzı bumudur demeden lanetliyoruz hemen.

böyle yorumları okuduğum güne lanet olsun

Organize gol diye bağırıp duruyordum, barçalık bi gol izledik, ilkide made by engin di. Helal olsun. Sercan sanada helal olsun yoktan gol yarattın adamlara :)

Terim baroşu sev artık, adam 3 maçını kurtardı daha napacak.

İyiye gidiyoruz iyiyeee :))

Tesekkurler Galatasarayim.

Maçı izleyemedim ama Sercan'ın topu kornere attığı top için F.Terim şöyle diyor :

Orda herkes Sercan'a yerden yatan oyuncu var topu dışarı at dedi.O da o kadar yer varken korner yaparak dışarı attı.Ama hayatımda ilk defa böyle bir pozisyon gördüm.(Yani rakibin yerde yatan oyuncu için dışarı atılan topu kornerden gol yapması.)Sercan genç oyuncu maç 1-1 de bitse 2-1 de bitmiş olsa hatalarını söyleyeceğiz....

bugün riera yerine podolski olsaydı varya ooof of.

50biner dolar prim vermiş yönetim:)abdurrahim söyledi şimdi.

uzun süredir bu tür zorluk derecesi yüksek olan maçları kazanamıyorduk.

bu açıdan iyi oldu.

Cok önemli bir galibiyetti. Ilk yari bu sezonun en etkili oyununu oynadik. Resmen 2000 canlandi gözümde. O derece müthis oynadik. 2. yari cöktük resmen. Gol geliyorum diyordu, daha fazla dayanamazdik zaten. Sercan o aptalligi yapmasaydi 2 dakika sonra yerdik, sorun orda degildi. Oynamayi birakmistik. Ne zaman gol yedik, oynamaya basladik. Biz oynayinca da kimse karsimizda duramaz cünkü gercekten cok etkili oynuyoruz.

Insallah Engin´in ciddi bir problemi yoktur. Takimin en önemli oyuncusu resmen. Ayrica Melo´ya saygilar ya :) Acayip adam.

"Kazım'ın sol arka adalesinde yırtık şüphesi, Engin'de kasık yırtıgı şüphesi varmış. Çarşamba günü netleşmesi bekleniyormuş.”

Öncelikle geçmiş olsun aslanlarımıza ama burada aslında F.T. in oyuncuları nasıl güdülediği açıkça gözüküyor.İmparator farkı

Markus Merk : Eboue'nin pozisyonu, 100%'lük bir penaltı. Penaltıyı yapan oyuncu, topla kesinlikle oynamıyor, müdahalenin sertliği önemli değil, oyuncunun ayağına yapılıyor, kesinlikle penaltı.

Markus Merk : Ujfalusi'nin pozisyonunda, kol vücudunu genişletip golü önlemek için kullanılmıyor, kasıtlı değil, bu yüzden devam kararı doğru.

terimin demek istedigi meevki sizce neresi? bence sol acik yada forvet

Geri
Üst Alt