STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

devre arasi iyi oyuncu tabiiki alinabilir.örnek; kalou

kalou -2012 sözlesmesi

gary cahill -2012 sözlesmesi

mervan celik -2011 aralik

podolski

papiss demba cisse -26 yasinda freiburgun golcüsü

moussa sow

bunlarin birkacini alsak süper ötesi oluruz be :D

Salman nerede? Tarkan gelmiş...

Bugün karşımızda Bursa yerine farklı bir anadolu takımı olsaydı bu maçı çok farklı alabilirdik..Belki hüseyin göçek denen şahsiyetsiz olmasaydıda farklı olabilirdi fakat çokda pozisyona girdiğimizi söyleyemeyiz..Bursaspor ofansif anlamda yaptığı fiyasko transferlere rağmen diğer anadolu takımlarının çok önünde ve playof şansınında çok yüksek olduğunu düşünüyorum..

Maçların bazı bölümlerinde çok dağınık,çok yorgun görüntü veriyoruz..Ondan sonra anlamsız yerlerde pas hataları,fauller falan yapıyoruz..Birde çok ağır oyunculardan kurulu bir takımımız olduğu için çok sıkıntı çekiyoruz..Yani şu takımda bir Keita,bir Amrabat tarzı adamlar olmalıydı..İşte bu yüzden şu takımı yönetenlere kızmamak elde değil..Yahu şu transfer zamanında ve doğru yapılsa bu takımın karşısında kimse duramayacak fakat senelerdir bu basit hamleleri yapacak yönetimleri bulamıyoruz..daha önceki senelerde ofansif alanda oldukça iyiydik orta saha kötüydü şimdide orta saha iyileşti ofansif anlamda hızlı,kaliteli ayaklara ihtiyaç duyuyoruz..Öyle bir alıştırmışlarki bizi bence Enginin yetenekleri doğrultusunda oynadığı basit ve o kadar abartılmaması gereken oyununa tapar hala gelmişiz..Yani şuraya adam gibi bir transfer yapılsa neler olacak siz tahmin edin..

Şu maçın ikinci yarısında oynanan oyun benim umutlarımı alıp götürüyor.Yani ilk yarıdaki baskılı oyunu her zaman özellikle deplasmanlarda hiç göreceğimizi sanmıyorum..İçerde seyircininde baskısıyla takımda Galatasaray olunca özellikle orta saha oyuncularının kaliteli olması bu duruma sokuyor.Ama ona rağmen istenilen pozisyonlar giremiyoruz..O süper yorumları yaptığımamıza rağmen..

Ben her hafda diğer büyük takımların maçlarınıda izlerim..Ne kadıköy,ne inönü nede trabzonda böyle bir hakem rezilliği görmüyorum.hatta resmen tüm takdir haklarını bu takımlardan yana kullanıyorlar..Ama iş Alisamiyen olduğu zaman resmen

alehimize inanılmaz kararlar...

Ve bunu göremeyen hatta senelerdir göremeyen başkan ve yöneticiler..Çıkın iki laf edin yahu..Bari hakemler çok fırmsuz kendilerine çeki düzen versinler de....

Tabikide zeminide unutmamak gerek..Yani şu zeminin hali nedir yahu..Biletler anormal pahalı,zemin rezalet ondan sonra stadı doldurun diye bağıran yöneticiler ilk önce siz bir hayırlı iş yapın yahu..Şu zeminin rezalet olmasının çok maç oynamakla falan alakası yok..az da olsa katkısı olduysa maç verdirtmeyin kardeşim...Ama üç kuruş için o zeminde konser yaptırtan adamlara ne söylesen az...Bu zemin bu şekilde devam ederse çok ciddi sıkıntı çekeriz..Bununda hesabını kimse veremez..,

Transfer konusunda bana göre kendisine düşen görevi tam yapmayan yönetim bu takıma devre arasında çok üst düzey iki tane ofansif anlamda(kanat,orta saha,forvet) yabancı oyuncu almalıdır..Tabiki devre arası nasıl buluncak bu oyuncular epey zor olacak.

Ilk yaridaki oyun son yillarin en etkili oyunuydu bence. Bunda hemfikiriz galiba. Yani istedigimiz zaman oynayabiliyoruz. Orda bir sorunumuz yok.

Ikinci yari neden futbol oynamayi biraktigimizi ve sadece savasmaya basladigimizi gercekten anlamadim. Zemin olabilir, zemin yüzünden bacaklarin iyice yorulmasi olabilir, hatta Kazim´in cikmasi olabilir. Eboue Kazim kadar oynayamiyor o bölgede. Joker dediler diye, abartmaya da gerek yok yani artik. Ya yerinde oynatin yada yedek bekletin. Engin´in cikmasi oyunumuzu zaten cok etkiledi.

Ben ilk yaridaki oyunumuzu ciddiye aliyorum. Bursaspor gibi cok güclü bir takima karsi böyle bir futbol oynamak önemli. Bursaspor´u ezmek önemli. Bunu herkes basaramaz, biz basardik. O yüzden cok mutluyum. Takimin eksikleri tabiki var, bunu Fatih Terim de herzaman söylüyor. Ideal kadroyla calismadigini belli ediyor herzaman.

kalou 6 mactir oynamiyor.

İbrahim bugünkü golleri beğendin mi hacı? :D Duran top golü yoktu hiç.

Özellikle ikinci Gole bayildim...!!! Ilk Golde Engin Baytar beni yaniltmadi..!!! Bu Oyuncu resmen bir Hasan Sas Okan Buruk karisimi birsey :D

Sercan çok çok yararlı bir oyuncu bence doğru kullanıldığı zaman. Rakip yorulunca ileri salcaksın arı gibi sokacak milleti kıvrak hareketlerle. 2, golde onun topuk pası sayesinde geldi.

Allah belanı versin Hüseyin Göcek maçı veriyordun neredeyse..Sen yat kalk Baros'a yoksa n*h alırdın bidaha maç hayvan herif..!!!

1990incia2960707.jpg

Hüseyin Göcek aleyhine kampanya yapmaliyiz. Artik vermeye korksunlar o serefsizi bizim maclarimiza. Her seferinde aynisini yapiyor.

Maçtan geldim muhteşemdi yahu muhteşem :D

Bu Maçtan çıkarılıcak çok ders var aslında.

1)Polislerin çıkarıcağı ders, bursalı oglanların alt tribüne ketcap ve mayonez atmasını sadece videoya çekmek değil, onlara gereken cezaların verilmesi.

2)Fatih hocanın çıkarıcağı ders, Riera gibi takımın bütün kimyasanı bozan bir futbolcuya nasıl bu kadar tahammül etmesi? ve Baros gibi bir cevheri neden bu kadar kenarda tutması, Sercan yerine ilk onun akla gelmesi lazım.

3) Son olarak Sercan kardeşime bir lafım olucak, yani yaptığın iş midir? 1000 tane vuracağın yer varken kornere mı atılır top?? zaten hüseyin i-- rakibe çalısıyor sen bari çalışma..

Bu Maçtan çıkarılıcak çok ders var aslında.

1)Polislerin çıkarıcağı ders, bursalı oglanların alt tribüne ketcap ve mayonez atmasını sadece videoya çekmek değil, onlara gereken cezaların verilmesi.

2)Fatih hocanın çıkarıcağı ders, Riera gibi takımın bütün kimyasanı bozan bir futbolcuya nasıl bu kadar tahammül etmesi? ve Baros gibi bir cevheri neden bu kadar kenarda tutması, Sercan yerine ilk onun akla gelmesi lazım.

3) Son olarak Sercan kardeşime bir lafım olucak, yani yaptığın iş midir? 1000 tane vuracağın yer varken kornere mı atılır top?? zaten hüseyin i-- rakibe çalısıyor sen bari çalışma..

3) Sercan orda ters kanata atmak istemiş ama zeminin azizliğine uğramış kendisi söyledi

Abdulrahim Albayrak a birinin

Çekostavakya nın dağıldığını

Baros un Çek Cumhuriyeti tabiyetinde olduğunu

hatırlatması lazım

:)

Abdulrahim Albayrak a birinin

Çekostavakya nın dağıldığını

Baros un Çek Cumhuriyeti tabiyetinde olduğunu

hatırlatması lazım

:)

Mac esnasindaki Heycani yüzünden onun icin su Ülkeler hala gecerlidir...

Sovyetlerbirligi...

Cekoslovakya...

Yugoslavya...

Bati Almanya...

Dogu Almanya...

Osmanli...

3) Sercan orda ters kanata atmak istemiş ama zeminin azizliğine uğramış kendisi söyledi

sorsak gökhan zana ,oda her maç zeminin azizliğine ugradığından ; rakibe kaleciyle karşı karşıya kalması için pas veriyorum der :)

Sercan'ın üzerine fazla gidildi bence.Fatih Terim'de biraz hırpalamış medya önünde.

Hatasını özür diliyorum diyecek şekilde açıklama yapmasına kadar götürmek kendisi adına güven sarsıcıdır.

Mesele destek olmakta. İçten, iyi niyetli ve özverili, birşeyler oynamaya çalışmakta ama heyecanına yenik düşüyor biraz.

Yolu açık olsun Galatasarayımızla birlikte...

Geri
Üst Alt