STSL 11/12 H:6 | Mersin İY 1-2 Fenerbahçe| 17 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Mersin İY 0-2 Fenerbahçe | 2.Yarı| 17 Ekim

şu iddianame çıksada hakem oyuncu kim varsa inciler dökülse uefa nın yakın markajında fb bu maçıda izliyolardır kesin maa da savcıya milli maçtan sonra açıklansın diye rica etmiş savcıya bence biran önce çıksın

En iyisi açıp Euroleague maçı izlemek.Zalgiris Kaunas-Cska Moskova Ntvspor'da, tavsiye ederim.

beylerr ne kendinizi kasıyorsunuz yenicekler tabi bu hakemlerle bu takımlarla bu kaleciler varken karsısında tabiki yenşicekler hic takip etmeyin skoru falandaboswerin acın ntvsporu euroligin ilk macı var izleyin zaten bu sene biz şampiyon olucaz merak etmeyin

Hakem vs. Adamlar bir şekilde yenilmiyorlar. Yenilmeyen takım şampiyon olur.

Boşu boşuna kürek çekiyoruz.

kaleye giden topu elle kesersen, gole giden adamı kayıp düşürürsen şampiyon olursun tabi.

Önemli olan bu işleri yani kul hakkını sindirebilmek.

adamlar da yüz yok,şeref yok ben öyle alınacak şampiyonluğa sokarım

Kapattım maçı. Ntv Spor'da basketbol maçı başlayacak bu da zaten bir nevi basketbol maçıydı :o

aziz şimdi mapustan gülüyodur.ulan nasıl satın aldysam bu hakemleri, adamlar hala kolluyo bizimkileri:)

mersin zaten top oynamaya çalışyıordu hakem bırakmadı ki.

faullerini çalmıyorlar elle kesilen penaltıyı vermiyorlar her boka sarı veriyor mersinli topçuların burada benim sinirlerim bozuldu mersinli oyuncuların nasıl siniri bozulmasın.

olayın kötülüğü de burada zaten sen çabala,birşeyler yapmaya çalış ben 2 düdükle canına okuyayım.

hakem net penaltiyi vermez mersinin elini 12831203 metreden görür

kaleciler sacma sapan gol yer

mersinden biri atilir

macdan önce nobre sakatlanir

yok yok bu macda sike kesinikle yok

Ulan geleceksiniz siz Arena'ya geleceksiniz..!

bende tesadüf olmadığını düşünüyorum artık nedense biz halis özkahya huseyin göcek gibi hakemler bizi sahada katlediyor ama kuşların 12. adamı giibi maç yönetiyorlar!

ortada o kadar buyuk paralar donuyorki hakemleri maasa baglayip maclari manipule etmelerini saglamak cok kolay ne diyelim hepimize Allah sabir versin ben Galatasaray'imizin maclarindan baska mac seyretmiyorum kafam rahat. onun disinda Halis'i tanirim efendi birisi ama oyle b.ktan bir ortamda Turkiye sartlarinda hersey olabilir macta satilir, hakemde ayarlanir, $ikede yapilir..

Bu iddianame ne zaman açıklanıcak bilen varmı ?

Bence oscarlık performans sergilendi. 2 ayrı kaleci 2 şike kokan gol. Satın alınmış bir hakem ve daha fazlası A.Y productions sundu &Ligtv işbirliğiyle!

Yağmur altında Er Azizi kurtarmak.

IMDB'de tüm zamanların top 250 sine girer.

Kusura bakmayın ama iddianame açıklandıktan sonra hiçbir şey olacagını sanmıyorum. Ne yapar eder yırtar bunlar. Kim ne derse desin.

Kusura bakmayın ama iddianame açıklandıktan sonra hiçbir şey olacagını sanmıyorum. Ne yapar eder yırtar bunlar. Kim ne derse desin.
yırtarlarsa bende futbolla olan bağımı keserim. bir sürü küfür eder forumdan ihraçı yerim. dahada gelmem. küme düşecekler !

Fener yine sıfır futbol bol gole devam ediyor. Bu kadar balın üstüste olması izah edilemez....İşin komiği Aykut Kocaman kendini teknik direktör falan sanıyor.

platini ye açılan davalar falan platini amcayı sinirlendirdiler düşecekler başka yolu yok

Geri
Üst Alt