STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor - Galatasaray | 21 Ekim | 20.00

Bence de çok kolay bir deplasman olacak.

rakip sadece antalya degil hakemlerde bu sene bizim rakibimiz anlasilan ikisini yenmeliyiz

Kel Ömer yine cosmaz insallah:D

En sevmedigim takim gercekten. Insallah rezil rüsva ederiz düdükleri

Fenerbahçe evinde Samsunspor ile karşılaşacak.(Fener lehine averajlı,konuk takımın eksik kalabileceği bir maç bekliyorum)

Biz önümüze bakıp bu maçı da mutlaka kazanmalıyız.(Yapılan herşeye ve herkese rağmen)

Kadromuzu konuşmak için erken ama Elmander ve Baros ilk 11 olarak çıkarsa(bir çoğumuzun da beklediği gibi)bu maçı erken bile koparabiliriz.

2-3 tane sallariz.

Yeneriz. 3-1 :D

Antalya bize ters ama artık takımımız kazanamaya alıştı. puan kaybı beklemiyorum. sadece Engin2in hırsını mücadelesini ararız. Yekta, Riera veya Eboue onun yarısı kadar çaba gösterdimi bu maç çantada keklik olur

Kapalı Tribün - 150.00 TLAçık Tribün - 125.00 TL

Kuzey Kale Arkası - 100.00 TL

Misafir Takım Kale Arkası - 100.00 TL

Tek kelimeyle yuh diyorum başka da birşey demiyorum. Biz ıspartadan 4-5 kız arkadaşımla maça gidecektik ama artık imkansız bu fiyatlarla. Resmen mokunu çıkartmışlar fiyatların :@

Artık biraz daha ileri bakarak düşünüyorum. Antalya maçından galibiyet alırsak içeride Antep'i yeneriz. Bu da bize Beşiktaş maçına kadar bir seri yakalama şansı verir ki Beşiktaş'ı yenersek ligin ilk yarısını lider tamamlama şansımız çok artar.

IBB-Eskişehir-Bursa gibi pis maçları atlattık. Şu anda şu takım bizi çok zorlar diyebileceğim tek takım Ordu. Orada da artık bakacağız :)

Ordu'nun takım savunması berbat. Ofansta iyiler. Eskişehir vari bir skor olur. Eğer gol yiyip demoralize olmazsak rahat maç olur. Antalya maçı sıkıntılı sebebi fizik olarak en iyi oyuncumuz Kazım ve ortasahadaki pres-baskı gücümüz Engin yok. Eboue bu hali ile kötü transfer. Riera'yı bu maçta da görmek lazım. Yine aynı oyunu oynarsa o da kötü transfer.

su gicik takimi yenmeliyiz. hele o kaleci var ya....

3-1 alırız bu maçı kel kaleciye iyi kapak yapacak baros melo elmander

sikecilerin en büyükü bu sifo mehmet denilen yer cüce bozuntusu bjkye her macda yatar bize karsi it gibi oynatir takimini

zor mac olacak allah yardimcimiz olsun

bu iki maçı alıp rahat rahat bjk-fb maçını izleyeceğiz bjk adam gibi top oynarsa alır maçı bizde lider oluruz.

kel keli öper!!!

2 dileğim var. Birincisi ve daha önemlisi, Allah aşkına sakatlık çıkmasın maçta. Antalyasporlular malumunuz, futbol oynamaktan çok adam dövmeye çıkıyorlar sahaya. İkincisi ve önemlisi, 3 puanla dönüp seriye bağlamak artık. Kolaylıklar diliyorum, cumayı iple çekiyorum.

Bu kadar takoz ve kazma adamı barındıran başka bir Süper Lig takımı yok..

Tek bildikleri sert oynamak ve ileride Tita veya Necatinin balına güvenmek..

Şu Ömer'in maç sonu halini merak içinde bekliyorum :)

Bu hafta rakip çok güçlü , hatta şu ana kadarki en zor maçımızı yapacağız. Üst üstte galibiyetler aldığımız için artık bize dur diyecekleri bir seviyeye geldik.

Antalyaspor + 4 hakem + 1 gözlemci + TFF vs Galatasaray

Son yıllarda yenmekte zorlandığımız hatta yenemediğimiz bir ekip Antalyaspor. Mehmet ÖZDİLEK'le birlikte iyi bir performans gösteriyorlar. Burada orta sahamız yine belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. Eğer iyi pas yapıp rakibin direncini kırabilirsek işimiz kolaylaşacaktır.

Bu arada takım olarak form grafiğimizin gittikçe yükselmeside bizim adımıza önemli bir gelişme. Özellikle H.Balta'daki gözle görülür çıkışla birlikte golcülerin fomda oluşlarıda ayrı bir güven kaynağı. Sakat olan futbolcularımızın yerini dolduracak oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum. Lakin beni G.Zan endişelendiriyor. O kadar basit hatalar yapıyorki insan hayretler içinde kalıyor. Şu an en zayıf noktamız olarak görüyorum bu bölgeyi.

.......................Muslera

Sabri.........Ujfalursi.......Zan.......H.Balta

.........................Melo

Ebue........Selçuk......Yekta..........Riera

.....................Elmander

Geri
Üst Alt