STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Maç çok zevksizdi.Pek iyi oynayamadık.Ama bunda MP Antalyaspor'un iyi savunmasının da etkisi vardı.Önümüze bakalım...

maç çok sıkıcıydı yhaa xD

7 haftadır pozisyona giremiyoruz,nasıl olacak bu iş anlamıyorum.

Muslera

Sabri - Neill - Ujfalusi - Balta

Engin - Selçuk - Melo

Kazim --- Elmander --- Pino

Boyle bir 11 ile çiksaydik, antalyasporu ezip geçerdik

----------Muslera

Sabri - Zan- Ujfalusi - Balta

Yekta- Selçuk - Melo

Sercan --- Elmander --- Riera

Böyle çıksaydık da ezerdik. Kazım ve Engin sakat. Pino yok. Elimizdeki kadroyla en iyi bu şekil çıkardık. Sonradan oyuna Baros, Eboue, Ceyhun girebilirdi gidişata göre. Rahat kazanırdık. Fatih hoca neden Yekta'yı oynatmadı anlamadım. :SS:

bize karşı oynayan ali turanın hırsına bakın necatinin ilk yarıda sakatlanırken devam edemeyeceğini düşünerekten hırsından kendini sıkıp bağırışına bakın ömerin en ufak pozisyonda arkadaşlarına yırtınmasına bakın ve hakemin topu ceza sahasına attığımız an sürekli çaldığı düdüklere bakın

ve 2006 yı düşünün rakibin set vermeden aldığı maçları. Biz yeter ki pes etmeyelim sonunda hak tecelli edecektir.

----------Muslera

Sabri - Zan- Ujfalusi - Balta

Yekta- Selçuk - Melo

Sercan --- Elmander --- Riera

Böyle çıksaydık da ezerdik. Kazım ve Engin sakat. Pino yok. Elimizdeki kadroyla en iyi bu şekil çıkardık. Sonradan oyuna Baros, Eboue, Ceyhun girebilirdi gidişata göre. Rahat kazanırdık. Fatih hoca neden Yekta'yı oynatmadı anlamadım. :SS:

Yektayi bende çok begeniyorum en azinda Aydinin sagladigi katkinin iki mislisini verirdi takima ama ofansif anlamda, biraz eksik gibi duruyo bana, top hep donuyo karsi takimin sahasinda ama bir turlu oyuncularimiz alip topu sokulmuyo ( Engin hariç ve Pino olsaydi) yada dogru durust $ut çekmiyo ( çok yumu$ak vuruyoruz toplara) . Zaten butun bu eksikleri butun teknik heyet goruyordur, olur boyle takintilar, maglup olmayalim deplasmanda takim tam yerlesene kadar iyi olur :)

Yektayi bende çok begeniyorum en azinda Aydinin sagladigi katkinin iki mislisini verirdi takima ama ofansif anlamda, biraz eksik gibi duruyo bana, top hep donuyo karsi takimin sahasinda ama bir turlu oyuncularimiz alip topu sokulmuyo ( Engin hariç ve Pino olsaydi) yada dogru durust $ut çekmiyo ( çok yumu$ak vuruyoruz toplara) . Zaten butun bu eksikleri butun teknik heyet goruyordur, olur boyle takintilar, maglup olmayalim deplasmanda takim tam yerlesene kadar iyi olur :)

İlerde top tutacak oyuncumuz yok. Yekta o eksikliğimizi giderebilirdi Engin gibi oynayarak. Melo ve Selçuk çok defansif oynuyor. Kanatlarda zaten top tutamıyoruz. İleri uçta top 5 saniye bile kalmıyor. Bi de hakem sağolsun oyunu her dakkada bir durdurdu.

Sol açık, Forvet en acil transfer gereken mevkiler. Sonra da stoper, sağ açık ve ofansif orta saha gerekli. Bu transferler yapılırsa iyi olur. Sol beke de bi yerli transferi çok iyi olur.

dünkü maçta alacağımız galibiyet gerçekten psikolojik olarak çok iyi olurdu ama iyi yanına bakalım hücum hattındaki sıkıntı kendini böylece daha çok ele veriyor bu da çözümü hızlandıracaktır umarım

ömer çat kıç'ı bari zımbalayaydık. neyse arenaya gelecen olum sen

Saka maka bu haftayi kazaya ragmen 2.bitirdik.

İmparatora inancımız sonsuz eleştiriyoruz ama lütfen şöyle çıksak fark atardık gibi saçma sapan şeyler yazmayın..Oldu olacak sizi antrenör imparatoruda yardımcınız yapalım su maçta yekta oynasa ne olacaktı,3 kişiyi çalıma dizip golmü atacaktı..Antalya tiksinç futbolun türkiyedeki en büyük örneği topun arkasına 11 kişi geç mal gibi bekle,açana kadar anan ağlasın..Biz bu tip takımlara ilk dakikalarda koyup devamını getireceğimize maça kontrollü başladık ve zaman geçtikçe güvenleri geldi,enseyi karatmayalım antepi gole boğar morali düzeltiriz...

Fatih Terim'in hersey yolunda giderken cikardigi kadro 2 Puana mal oldu.

Geri
Üst Alt