Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte milyonlukları (Eboue, Riera) oynatma zorunluluğundan ve 6 yabancı takıntısından arınmış en güçlü ilk 11.
----------------Muslera----------------
---------------------------------------
Sabri----Urfalusi-----Semih-----Hakan Balta
----------------------------------------
Sercan----Melo-------Selcuk-------Çolak
----------Elmander---Baros--------------
AAAHAHAHSADHAHAHAHAH Şaka mıEboue ve Riera'ya neden taktın anlamadım.Ayrıca Sercan'ın yerine Serkan Kurtuluş oynaması lazım![]()
İşte milyonlukları (Eboue, Riera) oynatma zorunluluğundan ve 6 yabancı takıntısından arınmış en güçlü ilk 11.
----------------Muslera----------------
---------------------------------------
Sabri----Urfalusi-----Semih-----Hakan Balta
Sercan----Melo-------Selcuk-------Çolak
----------Elmander---Baros--------------

Espri yeteneğin çok hoşuma gidiyor 

Eboue ve Riera'ya neden taktın anlamadım.Ayrıca Sercan'ın yerine Serkan Kurtuluş oynaması lazım![]()
Anladım ben anladım 
AAAHAHAHSADHAHAHAHAH Şaka mı
Eboue ve Riera'ya neden taktın anlamadım.Ayrıca Sercan'ın yerine Serkan Kurtuluş oynaması lazım![]()
Dün arkadaş Serkan > Eboue'den diyordu![]()
hakhlababalubulu kalala kala hakalabulubulu kakalaalkalaaa muhakalabalubulakala
afedersin yunus ama bu iyidi
Salman dünkü olayı görseydin anlardın.Emre Okan arkadaşımız Serkan Kurtuluş > Eboue'den diyordu![]()
ikinci mesajini okuyunca anladim zaten aga.
mac hakkkinda ne düsünüyorsun?
ilginc bir mac bekliyorum ben
son 4 macta 1 puan almasi dezavantaj bizim icin, muthis istekli, konsantrasyonu üstdüzeydi olan, hirsli bir antalyaspor ile karsikarsiya kalabiliriz
o degilde ben bu elmanderi acayip sevdim ya, daha 3 ay önce bonservisi yok diy ealindi diyip duruyordum ama simdi melodan sonra en coks evdigim topcularin basinda geliyor.
caliskanligi, sempatik olmasi, hirsli olmasi, istekli olmasi ...
elmanderin basarili olmasini cok istiyorum.
Adamda acayip bir enerji var.Bizim takımda en çok koşan kişi hep Elmander oluyor.