STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor - Galatasaray | 20.03 | 21 Ekim

A7 resmen kanat oyuncumuz varmi böyle birsey yaa... alamadikki adam gibi birini.

Aydin´in en sevdigim özelligi topla inanilmaz derecede hizlanmasidir. Baska bir numarasini da görmedim simdiye kadar. Umarim maci kazanmamiza yardimci olabilir bugün. Kim istemez ki

Aydın Ardayla aynı yasta. Arda'dan daha erken parladı ama Arda onu geriden gelip gecti. Arda'nın ismi altında eziliyor olabilir mi diye kendimi sorguladım. Bu macta anlarız. Abdullah Avcı'dan Rijkaard'a herkez adamda yetenek var diyor. Nasıl yetenek anlayamadım. Fenerbahce'nin adı konulamayan büyüklügü gibi bisey.

bir vitaminsiz emre çolak vardı o ne yapıyor kız gibi şut çekmeye devam mı acaba

Aydın daha 23 yaşında. Burak Yılmaz 25 yaşında patlama yaptı. O burak yılmaz, bizimki de aydın yılmaz. Yılmazlar'ın belkide özelliği geç patlama yapıyor olmalarıdır.

olaya bilimsel yaklaştın,tebrikler kardeşim.

Aydın daha 23 yaşında. Burak Yılmaz 25 yaşında patlama yaptı. O burak yılmaz, bizimki de aydın yılmaz. Yılmazlar'ın belkide özelliği geç patlama yapıyor olmalarıdır.

Forvet oynasın. Burak'ta kanat oynatılmıstı, sanraforda costu :ays:

Aydın yaşıyormuydu..Şok oldum.

Al sana doğrusunu yazayım:

------Eboue---Melo----Selçuk----

Baroş-------Elmander-------Aydın.

İmkansız kanka böle bişey olmaz raad ol.

Asist yapsa, gol atsa nolur ki. Kapasite belli :ays::ays::ays::ays:

Valla yanlış anlama Aysel Aydın'ı savunmuyorum pek bi kendini geliştireceği beklentim de yok yani:o Ama kendisiyle altyapıda birlikte oynayan bi arkadaşım vardı. Aydın 50 milyon euro bile eder adam olsa diyo bilemem:o Yani Adriana Lima'nın güzelliğini över gibi dizdi çocuk. Bu kadar bütün teknik direktörler sabrediyosa vardır bişey.

_____________Muslera_______________

Sabri___Ujfalusi____Gökhan_____H.Balta

___Eboue_____Selçuk____Melo_________

Elmander_______Baros__________Aydin

dizilis bu.

aydın :o ?

Bir hafta oynayıp,3 hafta oynamayan Kazım'a sahip çıkan taraftarımız,bir zahmet Aydın'a da sabır göstersin.

Aydın Ardayla aynı yasta. Arda'dan daha erken parladı ama Arda onu geriden gelip gecti. Arda'nın ismi altında eziliyor olabilir mi diye kendimi sorguladım. Bu macta anlarız. Abdullah Avcı'dan Rijkaard'a herkez adamda yetenek var diyor. Nasıl yetenek anlayamadım. Fenerbahce'nin adı konulamayan büyüklügü gibi bisey.

Hepimiz aydın için sinerji yaratalım bence. Herkes inanırsa, el birliğiyle aydın'a bu maçta patlama yaptırırız:)

Aydın birazda saygısından Aykut abisinin patlama yapmasını beklediğinden patlamıyor Aykut patlayınca Aydın'da patlıycak :)

Aydın yerine Riera'yı oynatmak için Baros yada Elmanderden vazgeçmek gerekiyor. :o

Geri
Üst Alt