STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor - Galatasaray | 20.03 | 21 Ekim

elmander ve baroşu ilk kez ilk 11 de beraber göreceğiz.bu maç üst bitecek.

Bu mesajını unutma ama, saklıyorum ben. Aydın çıkış yapınca, sözün söz. :D:D

Söz. :D Şaka bir yana, Aydın'ın fizik olarak kendini geliştirmediği taktirde çıkış yakalamasını çok zor görüyorum. Sadece fizikte değil, mental açından da kendini geliştirmeli.

Aydın yerine riera girer işte ve Ebouenin nasıl oynayacağı çok mühim.Maç düşük tempo geçer

Herşey için klübe mail gönderiyoruz, emre çolak içinde klübe mail atsak, vücut geliştirme, kilo aldırma çalışmaları yaptırmaları için, nasıl olur?

Vücudunu geliştiren bi türk oyuncu var mı ki Emre için mail atcaz:o

Baros'un bitiriciligi inanilmaz yuksek muhakak tek forvet arkasinda elmander destek vermelidir. Yeterki topu Barosla bulusturun adamin ozelligi bu Bitiricilik gol atmak

hic katilmiyorum, bitiriciligi o kadar iyi degil bence.

barosun cok iyi yaptigi sey gol pozisyonlara girmek, tehlikeli yerlere kosular yapmak, tehlikeli yerlede bulunmak.

bunun icin adama lincoln gibi top atan biri lazim yaa dedigin gibi 2. bir forvet yaninda, destk verecek.

ama korkarim ki bugun aydin sol forvet, elmander sag forvet, baros ortada, yani 4-3-3 oynariz ...

Söz. :D Şaka bir yana, Aydın'ın fizik olarak kendini geliştirmediği taktirde çıkış yakalamasını çok zor görüyorum. Sadece fizikte değil, mental açından da kendini geliştirmeli.

Mental olarak kendini gerçekten geliştirmesi gerekiyor. Adamı gülerken göremiyoruz hep somurtuyor :o

aydın kendini göstericek bence.ben kefilim : ))

Ne Aydın'ı be hoca. Şu Aydın'a şans vermekten bıkmadınız ama biz izlemekten bıktık. Yine o umursamaz tavırlarını görmeyiz umarım.

Vücudunu geliştiren bi türk oyuncu var mı ki Emre için mail atcaz:o

Vasat bir futbolcu fiziğine sahip olsa o da yeter bence:D... Mesela ben baya zayıf bir insanım emre'ye bakıyorum da benden çok farkı yok gibi. Ben düz insanım yani, çok fizik gücü gerekmiyor bana :D

Baros'un bitiriciliği hiçbir zaman üst düzey olmadı. Baros'un gol sezgisi üst düzeydir. Ha jeneriklik gollerde atıyor tabi.

Aydın patlayacak beyler.

Renktaşlar Aydın'ı avatar yaptım kesin bu maçta gol veya asist yapacak :)

gerçekten aydın ilk 11 de mi :akansular:

Vasat bir futbolcu fiziğine sahip olsa o da yeter bence:D... Mesela ben baya zayıf bir insanım emre'ye bakıyorum da benden çok farkı yok gibi. Ben düz insanım yani, çok fizik gücü gerekmiyor bana :D

Mustafa Sarp :coffee:

Takımdaki en sevdiğim adam şu an Elmander benim mesela. Nasıl oynarsa oynasın.

Aydın en son geçen sene Ankaragücü maçında 90 dakika forma giymişti hatırladım kadarıyla.O maçta da 1 gol atmış,direkten dönen 1 topunu da Pino gol yapmıştı.

Merve Terim 20 kilo almadıysa hamile. Terim dede oluyor Mamoş dedeeee :ays::ays::ays::ays::ays::ays:

Geri
Üst Alt