STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 21 Ekim

Birde fenerlilerin gazına gelmiş Galatasaray'lılar var burda Selçuk'u eleştirmeye başlayan.O daha komik.

Geçen hafta Riera ya söven bu hafta kurtarıcı olarak isteyen tipler bakma sen :D

Halen Sercan girsin kazanırız diyen varsa bizim futbolumuz gram gelişmez.Oyuncuların bir çoğu yerinde oynamıyor .Sadece Sercan girerse ona kızmaya başlarız .Orta sahada kreatif değiliz .Top sürekli bizde gibi ama sebep iyi top çevirdiğimizden değil .Melo UJfalusiye o Gökhana o da Sabriye ilerde 0 pozisyon .Eboue sağ beke geçmeli Orta alana Yekta alınmalı .Sabri çıkarılmalı yerine Riera alınmalı .Sağ tarafa Aydın geçmeli .4-3-3 oynayacaksak Elmander sağda Aydın solda oynayamaz .Şaka gibi şeyler yapıyoruz.

tek katılmadığım aydın ve sabri....aydının yerine sabri oynasın sağ da

Muslera

Sabri - Gökhan - Ujfalusi - Hakan

Keita - Selçuk - Melo - Arda

Elmander - Baros​

olsa mesela çok gol atardı bu takım. İsimler sadece örnek. Herhangi saf kanat oyuncusuda olabilir. Şu an kanatsız oyun orta sahaya sıkıştırıyor oyunu.

aydın niye oyunda yeni geldim eve aydın oynuyomuş şaşırdım ilginc

Riera'nın girip artık ne olduğunu göstermesi lazım elimizde potansiyelli tek kanat, diyebileceğimiz adam o...

adam cok statik. yardiran bir oyuncu degil maalesef. keske keita'yi alsaydik diyesi geliyor insanin!

Hep olumsuzları konuştuk olumlular da var. Sabri hem savunmada hem de bindirmelerde etkiliydi. Elmander yine müthiş mücadele etti.

Selçuk'u eleştirenlere bakıyorum neredeyse hepsi yeni üye. Takım için yazdıkları bir tane olumlu mesaj yok. Hayırdır yarası geçmedimi hala?

Al işte ya:oMourinho ve Milan taraftarının bile büyük saygı duyduğu adama denene bak:oRijkaard´ın Arabistan´dan selamı var bu arada.

Ya pöfff. Fatih Terim kaç sene milli takımın başındaydı. Oynattığı sistemi yaz bakalım çözebildin mi? Ayrıca o bu saygı duymuş ne yani saçmalığa bak. Konunun Rijkaard'la alakasını da çözemedim.

selcugun iyi oynadigi maci hatirlamiyorum. mevkisini yadirgiyor veya ne yapacagini bilmiyor gibi bir hali var. cok da agir kaliyor pozisyonlarda acikcasi.

İstatistikler ondan beklediğimiz herşeyi sağladığını gösteriyor bence.

Pas yüzdesi,asist sayısı,oyunu rahatlatması.

Orta sahanın tek başına iyi olması yetmiyor adam ofansif orta saha gibi 3 kişiyi çalımlayıp gol atamaz zaten.Selçuğun böyle bir özelliği yok.Ne beklediğimize bağlı.

Herkes ilk yarı saydırdı.Biraz sakin olun.Sadece ilk yarı bitti.

o gollerden hangisinde Extra bir Özellik ve cok muhtesem bir pas vardi?? adam Com Kötü..toplasan 1.5 Mac iyi oynadi su 6.5 Macda,,,

ne yapmasını bekliyorsun anlamıyorumki.

çok barça izlemenin insanlar üzerindeki kötü etkileri işte bu. herkes xavi gibi pas vermesini messi gibi koşu yapmasını bekliyor oyuncularından

Devre arası Aydın diye birşey kalmamıştır büyük ihtimalle.Fatih Terim ayarı çekmiştir kesin.

aydın solda oynarsa bende 178 boyumla valeybolda smaçör olurum

Eboue nerde oynadığı belli değil.. Terim kafana göre takıl mı demiş ne anlamadım..

Bir bakıyorum solda,Bir bakıyorum sağda,Bir bakıyorum göbekte...

Selcuk iyi oynuyor lan hep kritik müdahaleleri o yapiyor. Takim savunmasi denen birsey var...

Eboue joker her mevkide oynar diye taraftarı soguttular adamdan kendi mevkisinde oynamadı adam henüz

Riera girecek.

riera giriyo

Geri
Üst Alt