STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Sakın hakeme sallamayın. Ilk macta oldugu gibi bu yenilginin sorumlusu da Fatih hocadır.

---aynen ilk maçtan hiç ders almamış....aydın ne ki 68 dk oyunda tutuyosun...riera yı kadroya bile almam bu hali ile

3 dakika serbest vuruşta oyun durdu..Zırt pırt düdük çaldı. Topu topu 3 dk uzatma verdi.

Hakem oyunmu oynattı..Bu kadar düdük çalınmaz.

Bir Rieranın maç umrunda değil..

hakem diye ağlamayın ya. Real Madrid'in de hakkını yiyolar ama adamlar çatır çatır oynuyo. ne yani hakemin tartışmalı bi kaç faulü ve sarı kartından mı yenemedi koskoca Galatasaray antalya'yı yapmayın etmeyin ya takım iyi değil. bırakalım şimdi hakemleri

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

diego olsa ne olacak dostum. yapmayın yaa..maçı hiç seyretmiyormusun yahu..

Ne olurdu acaba sen söyle ? Maçı izledim kardeşim ama sizin gibi iki üç yanlış karar verdi diye hakeme küfretmem. İki golünü yediyse hakem sen üç tane atacaksın. Bahaneden bol ne var gelsin haken gitsin hakem.

anlaşılan o ki futbolda bu yıl da yüzümüz gülmeyecek

Hakem rezildi, takim olarakta beceremedik zaten.. .Gokhana kıl oldum, hakemdende rezildi

Aydin ve Rierayla olmaz bu isler

Ridvan neseli baya..

bunun gibi hakemin gelmişine geçmişine ...

ayıpsa ayıp

Allah inşallah tez vakitte belanı verir yunus yıldırım.inşallah gelirken trafik kazası geçirir ölürsün.hayatımda ben bu lafları hiçbir varlıga etmedim.sen bu maça kasıtlı çıktın.Allahta senden bugünü çıkarsın inşallah tez vakitte.

Hakem tam bir fiyasko idi...

Fatih hocanın Aydın ile başlaması zaten bizim bu maçı alamayacağımızı gösteriyordu. Yekta bu kadar eksik varken bile oynatılmıyorsa, ne zaman oynatılacak ?

İki dost ülke maç yapsa maçı Yunus yönetse maçtan sonra iki ülke birbirine girer o derece rezalet bir hakemdi, ayrıca son dakikalarda baskı kurmamız gerekirken atak yedik takım bas bas bağırıyor hücumcu lazım diye...

Gökhan ne yapmista begenmediniz ?? Kac mactir pozisyon vermiyoruz, önde de 1-2 iyi adamimiz olsa su anda sampiyonlugun en büyük adayi bizdik.

Hakem katletti maçı tamamda bizde iyi oynamadık.Riera'nın ne kadar gereksiz bir transfer olduğunu gördük.Podolski gibi bir adamı almayıp,ucuz die Riera'yı alırsan olacağı bu.Hücumda 0 ız.

STSL=Igrenc !!! Antalyaspor'da oynamayi dusunen yok futbol cahilleri. Sercan Yildirim bence aklini kullanamiyor. Eboue ortasaha oyuncusu degil hic bir zaman olmadi ve olmayacak. Aydin nasil bu takimda hala zaten anlamak mumkun degil. Ortasahada yaratici oyuncu yoklugu bu macta cok iyi goruldu. Gecen maclarda Engin orada tam hazir olmamasina ragmen etkinlik kurdu, topla dikine oynayabilen bir oyuncu. Tempo cok dusuktu bugun, Balta yorulmus olmali. Aydin'in yerine oynatacaksan boyle maclarda oynatacaksin cunku baska ofansif ortasaha oyuncumuz yok.

Geri
Üst Alt