STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

---lig başladığından beri berbat oynuyoruz...gecen haftada son dk golü ile kazandık...kimse kendini kandırmasın....hocada takımda cok kötü

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

buraya yazıyor ve çıkıyorum.

BU TAKIMA FORVET-SOL KANAT-SAĞ AÇIK LAZIM. BÖYLE OFANSİF OYNARSAK Bİ HALT OLMAZZ...

3 tane forvet var stancuda gelecek kanatlari olmayan bir takima 4 forvet fazla. 2 tane kanat aldikmi is biter. hakemlerde serefli mac yönetirse tadindan yenmez.

en buyuk eksiklik kanatlardan dikine inecek hızlı oyuncumuz yok

Rıdvan akıl veriyor.Televizyonu parçalıcam şimdi.Bu adamın sesi beni deli ediyor.

---riera elimizde patlayacak

Sercan´a falan genç yetenek deyip kimse kendini kandırmasın.En fazla Umut Bulut olabilir.

düzelmeliyiz ya bu böyle gitmez :mad:

Sakın hakeme sallamayın. Ilk macta oldugu gibi bu yenilginin sorumlusu da Fatih hocadır.

Hocam birincisi yenilmedik. İkincisi biz rezalet oynasak bile bu hakemin istediğini yapabileceği anlamına mı gelir?

Avrupada olsa şu maça en az 7 dak uzatma verilir yaw. 1. yarıda uzatmadı daha onu eklemedim.

hakem diye ağlamayın ya. Real Madrid'in de hakkını yiyolar ama adamlar çatır çatır oynuyo. ne yani hakemin tartışmalı bi kaç faulü ve sarı kartından mı yenemedi koskoca Galatasaray antalya'yı yapmayın etmeyin ya takım iyi değil. bırakalım şimdi hakemleri

tamam takım iyi değildi kabul ediyorum.ama hakemde felaketti tam atak olcak zaarrtt düdük çaldı şerefsiz atak yapmamıza bile izin vermedi.gol atsak onu da vermezdi :mad: böyle hakeme :sopa: böyle muamele :mad:

p hakem, frikik kullanirken bile 3 dk gecmisti, sadece 3 dk uzatti, pislik.

sercan bu özgüvenle bir hicsin.

sanki baska bir takimdan bir maclik cagirilan, yabanci bir topcu gibi duruyor sahada.

bursadaki o topla rüzger gibi olan sercan, nerde oo ooo oooo

adama top atildimi diye sormazlar dimi ?

valla fb o iğrenç kadrosu ile bu antalya ya 3 tane sallardı

Antalya'ya son saniye haric tek bir posizyon bile vermeyen defansi kutluyorum. Acaba bu defansin basarisi mi yoksa Antalya'nin cok kotu oyunu mu?

Selcuk verimsiz oynadi bugun, havasinda degildi.

Hakemi konusanlari da anlayamadigimi soylemek istiyorum. Normal bir maca gore cok daha az tansiyonlu, orta sahada dolasan bir mac vardi bu gece. Ama hakem verdigi kararlarin arkasinda duramayarak lehimize bir kac komik faul verdi, eyyam olarak tabiki.

Fatih hoca az gol yiyelim diye butun orta sahayi ve forvetlerin birisini defansa kosturarak iyi mi ediyor? Bu tur maclarda bir B plani yok mu?

şu takımda bir diego olacaktı var ya ....

Messi olsa ne olacak renkdaş ? Fatih hoca defansta oynatırdı .Fatih hoca Allah rızası için hangi oyuncu geldiği takımda nerde oynuyordu bi baksın .Eboue defansın sağından başka bir yerde oynamaz.Aydın bu takımda oynamaz.İki oyuncunun yerini değiştirdin mi zaten bitiyoruz .Barcelona değiliz ki kim nerde oynarsa oynasın .Kadro kalitemiz zaten ortada .Birde oyuncuları yap boz tahtası gibi ordan orya atınca futbol falan hak getire oluyor .Bugün ki maçı kaybetmemizin sebebi Fatih hocadır .Geçen hafta Bursa maçında golün geleceği o kadar belliydi ki ısrarla oyuncu değiştirmedi ve golü yedik .Fatih hocayı çok seviyorum ,Galatasarayın başında görmek gurur veriyor ama onunda bazı şeyleri görmesi lazım .Eğer Yekta Eboue kadar orta alanda oynayamıyorsa devre arasında gönderip orta saha oyuncusu alsınlar.Eboueye de yazık .Herkes kızıyor adama ama geçen Marsilya Arsenal maçında adamlar We want Eboue back diye pankart açmışlardı .Sabri oynayıp Eboue orta sahada oynayacaksa ne diye eboueyi aldık ? Orta saha özelliği olan bir oyuncu alsaydık .En vasat orta alan oyuncusu Eboueden de Sabriden de iyi performans gösterir orta alanda .Eğer bunları Fatih hoca görürse istikrar yakalarız aksi halde başarı hayal .FB de Gökhan Gönülün orta alanda oynadığını gören oldu mu ? Yada Semih sağ kanatta ? Futbol quantum fiziği değil nihayetinde .İddia ediyorum her oyuncu yerli yerinde oynasa daha farklı olurdu maç .

3-4 oyuncu transferi lazım. içerde bi şekilde idare ederizde dışarda bu takım çok narin çok cılız. heleki derbilerde dökülürüz

sene boyu diyoruz takımda yaratıcı oyuncu yok pozisyona giremiyoruz yırtıcı defansın arkasına sarkan forvetimiz de yok pozisyona giremiyoruz wagner love doumbia tarzı adamlar şart bize

---lig başladığından beri berbat oynuyoruz...gecen haftada son dk golü ile kazandık...kimse kendini kandırmasın....hocada takımda cok kötü

Geçen hafta da bu takımı övüyordunuz, şimdi de yerden yere vuruyorsunuz. Bir düşüncenizin de arkanızda durun be. Sırf size değil, buradaki birçok kişiye bu lafım.

Bu maçı alamamızdaki sebepleri ben söyleyeyim,

1- Yunus Yıldırım.

2- Fatih Hoca (Aydın ile başlaması son derece saçmaydı, daha sonra Emre Çolak'ın girmesi daha da kötüydü.)

sabaha kadar oynansa gol olmazdı bu maçta.

kadromuzda eksiklikler var. bir oyuncu sakatlanınca yedeği diyebileceğimiz oyuncu ya yok ya da kalite olarak çok zayıf.

sağ açık zaten tam olarak yok gibiydi. (kazıma tam sağ açık diyemeyiz.) Yerine koyduğumuz Aydın sadece fiziki olarak var. :D

sol taraf komple yok. riera form tutup harika oynasa bile (ki pek sanmıyorum.) yedeği yok.

bunlar puan kaybından dolayı söylenen şeyler değil. zaten her maçtan sonra yazılıyordu. bir yerde bu eksikliklerin karşımıza çıkacağı belliydi. antalya'ya karşı pozisyon üretemeyerek eksikliklerimizi fazlasıyla görmüş olduk.

Hay lanet olsun sizin objektifliğinize ya tamam bi siz anlıyosunuz futboldan dünyanın 1 numarasısınız.

Yahu kötü oynadık çok kötü oynadık ama bu şerefsiz hakemin sonuçta hiç mi etkisi yok.

Hemen damlamış paşam Hakemde suç yok diyor böyle taraftar olmaz olsun be

Geri
Üst Alt