STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

hakem diye ağlamayın ya. Real Madrid'in de hakkını yiyolar ama adamlar çatır çatır oynuyo. ne yani hakemin tartışmalı bi kaç faulü ve sarı kartından mı yenemedi koskoca Galatasaray antalya'yı yapmayın etmeyin ya takım iyi değil. bırakalım şimdi hakemleri

Hakem hatalıydı ama Fatih hoca en baştan hatalıydı. Hakem hatalarına sığınmamızın yanlış olacağına katılıyorum.

Real Madrid örneği acayip saçma olmuş ama. Koy Real Madrid'in orta sahasına Khedira, Lassana, Granero'yu, kanatların birine Özil, diğerine Kaka'yı koy, Hamit'i santrfor oynat. O zaman eşitlenir durum, bizle kıyaslayabilirsin.

Ne olurdu acaba sen söyle ? Maçı izledim kardeşim ama sizin gibi iki üç yanlış karar verdi diye hakeme küfretmem. İki golünü yediyse hakem sen üç tane atacaksın. Bahaneden bol ne var gelsin haken gitsin hakem.

İki üç değil en fazla 5 dakikada bir yanlış karar veren, oyunun akmasını engelleyen bir şerefsiz vardı sahada

Takım kötüydü tamam da hakem en az 10 tane foulumuzu vermedı ! Bize caldıgı uyduruk Fouller cabası, Melo kornerde zıplıyor onundekı adam dusuyor foul calıyor ! Antalya 1 sarı kartla macı bıtırdı oda ıkılı tartısmadan cıktı bu nasıl bır rezalet anlamadım bır hakem bu kadar haysıyetsız serefsız karaktersız ve artıs olabılırmı yaa federasyon rengını bellı et artık bırılerıne yardım ederken barı bizim macları objektıf yonettırın Kitapsız şerefsizler.

Antalyanın her maçı böyle oluyor.

Yunus yıldırımda maçın içine etti..Bu kadar oyun soğutulmaz.

tamam takım iyi değildi kabul ediyorum.ama hakemde felaketti tam atak olcak zaarrtt düdük çaldı şerefsiz atak yapmamıza bile izin vermedi.gol atsak onu da vermezdi :mad: böyle hakeme :sopa: böyle muamele :mad:

ne atak yaptık ya.baskı bile kuramadık.bu taktikle her maç aynı sıkıntı yaşıyoruz.pozisyona giremiyoruz..hocada ısrar ediyor

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

Kadro neredeyse komple değişti.

Hakem yanlı tutumu sonucu etkiledi.

3 sezondur hakem hataları takımın geleceğini etkiliyor... Yeni oturan bir kadro için ufak detaylar bile önemlidir. 3 senedir önümüz hakemler tarafından kesiliyor.

Gökhan ne yapmista begenmediniz ?? Kac mactir pozisyon vermiyoruz, önde de 1-2 iyi adamimiz olsa su anda sampiyonlugun en büyük adayi bizdik.

Hala şampiyonluğun en güçlü adayı biziz.. Ama takıma bir çeki düzen lazım, bir forvet lazım kesinlikle. Deplasman da fazla kazanamassak şampiyon o zaman zor olur işte, buda bir gerçek

Fatih Terim'in basın toplantısını merak ediyorum. Elbet hakeme bir çift lafı vardır..

kendiside imparatorlugunu bilsin lütfen nedir bu eboueyi harcama harekati ?

elmanderden kanat yapmalar ?

barosu 1-2 dakikada olsa sag kanat oynatmak ?

aydini saymiyorum bile..

Kendi futbolumuza gelince kanatsız oynuyoruz. Malesef oyuna sonradan giren hiçbir futbolcumuz verim vermedi. Engin ve nekadar sallsak ta kazım bu takım için önemli eksikler.

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

Hakeme şu yüzden sallıyorum.Futbol zevkimin içine etti..Düdüğü almış ağzına herşeye çalıyor.Sürekli oyun durdu. 3Dk uzatma ise bence skandaldı..

bu maçta puan kaybetmenin sebebi fatih terim hakem + antalyalı oyuncuların kasaplıktan başka birşey bilmemeleri

Hakem katletti maçı resmen.

Anlamıyorum ki bu hakemlerden ne bekliyorsunuz tff ve mhk baskanı fener'li her mac böyle hakem hataları olcak bizim aleyhimize.Maca dönecek olursak pozisyon üretme sıkıntımız var.Bu takım engin ve kazım'a baglı.Ara transfer dönemi'ne kadar öyle veya böyle idare edicez yapcak bişe yok.

o değilde madem eboue'yi ortasahada oynatmayı düşünüyoduk yaratıcı ofansif bi ortasaha alaydık ya? madem çok iyi sol bek varken sırf sabri sevdasından dolayı eboue'yi harcayacaksan neden onu aldın da ortasaha almadın be adam? diye sorarlar

Geri
Üst Alt