STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Eboue-Riera-Aydın gibi 3 tane kötü ofans oyuncusu varken nasıl gol atacaz. Bütün yük Elmanderde. Devre arasına kadar bir şekilde ilk 4 de kalsak yeter. Devre arası sol forvet (podolski) ve 10 numara (diego) transfer edersek kesin şampiyon oluruz. Takım savunmamız her geçen hafta daha iyiye gidiyor. defansif organizasyonumuz çok iyi ama işte yaratıcı oyuncu olmayınca tıkanıyor takım. Riera çok ama çok kötü oynuyor. hiç koşmuyor adam resmen yatmaya gelmiş. Bundan sonra ilk 18 e girmese bile üzülmem. Ama bana göre en büyük hayal kırıklığı Eboue. Bu adam nasıl 7 sene arsenalde oynamış inanamıyorum.

yaziklar olsun hepinize insan bu kadar mi hücümü düsünmez futbol oynar????

Muslera Ujfalusi ve Melo haric bügün herkes sanki icine ayhan mustafa sarp ruhu girmis geleb pas arkaya gelen pas arkaya yuhhh diyorum...insallah böyle bir futbol son kez izliyoruz

Orta sahayı Selcuk Melo Yekta yapacaktın. İleriyede Baros Elmander ve Sercan'ı koyacaktın. Bu kadar basitti.

Fatih hocanın macera arama sevdasına bir anlam veremiyorum. Takıma yazık oluyor.

Hayırlı olsun Muslera maç kurtardı.

ulan play-off iyi oldumu acaba

diye düşünüyorum bazen :ays::ays:

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

Hakeme şu yüzden sallıyorum.Futbol zevkimin içine etti..Düdüğü almış ağzına herşeye çalıyor.Sürekli oyun durdu. 3Dk uzatma ise bence skandaldı..

Katiliyorum,resmen batirdi maci Yunus bey.

Bukadar da olmaz her 10-20 saniyede bir faul.

bu maça 3 dk uzatma vermek.tam bir skandaldır.Bu şerefsiz hakem köpek hakem maça kasıtlı çıkmış.Maç boyu vermiş oldugu kararları gördük.Bu adam kesinlikle kasıtlı yönetti maçı.

napalım sorun degıl Terime guvenıoruz

Gökhan Zan ve Ujfa uyumu çok iyi, Gökhan bir tartafını yırtıyor.Hala adama sallıyorsunuz.Gidin toplara koşmayan oyunculara sallayın.

ne atak yaptık ya.baskı bile kuramadık.bu taktikle her maç aynı sıkıntı yaşıyoruz.pozisyona giremiyoruz..hocada ısrar ediyor

atak yaptık demedim.tam atağa çıkcaz tehlikeli olcaz belki ,ona bile izin vermedi herşeye düdük çaldı

Hay lanet olsun sizin objektifliğinize ya tamam bi siz anlıyosunuz futboldan dünyanın 1 numarasısınız.

Yahu kötü oynadık çok kötü oynadık ama bu şerefsiz hakemin sonuçta hiç mi etkisi yok.

Hemen damlamış paşam Hakemde suç yok diyor böyle taraftar olmaz olsun be

Aslinda cogu kisi tek hakemin sucu yok diyor. Dogruda, dogru duzgun pozisyonumuz yok, pozisyona girmekte degil, paslasmakta zorlaniyoruz. Eger hakem oraya buraya faul vermeseydi, 3-4 kec daha pozisyona girmekte zorlanirdik, yada rasgele bir gol.

yekta sakatmıydı neden değerlendirilmedi ?

lan 1 olumlu yazı göriyim . . sallama festivali başladı valla .. bari farklı şeyler sallayında biraz farklılık olsun ..

Terimde 3 dk uzatmaya çok kızmış..Ulan serbest vuruşta zaten 3 dk oyun durdu..

Fatih Terim sacmaladi, Hakem zaten bilindik gibiydi. Olan bizim sahadaki aslan parcalarina oldu.

Hay lanet olsun sizin objektifliğinize ya tamam bi siz anlıyosunuz futboldan dünyanın 1 numarasısınız.

Yahu kötü oynadık çok kötü oynadık ama bu şerefsiz hakemin sonuçta hiç mi etkisi yok.

Hemen damlamış paşam Hakemde suç yok diyor böyle taraftar olmaz olsun be

Maçın daha 35inci dakkasında gelmeye başladılar. Her şeye sallamaya başladılar. Baktım adamın profiline, en son İBB maçına yorum yazmış, şimdi de bu maça. :o Gel de taraftar de bu adama :o

Podolski , Gokhan Tore ve Serdar Aziz'ı mutlaka almalıyız...

1 maçta herkes karalar bağlamış. Bu maçta hücum 0'dı. Ama defansif olarak cok iyiydi takım. Bu takıma Diego tarzında dikine yaratıcı oyuncu gelse, ileri alanda top dağıtabilecek ondan sonra cok daha iyi hücum gücümüz olacak. Ama klasik olarak madalyonun kötü tarafından bakanlarla dolmuş burası.

Yıllardır hakem konuşuluyor Türkiye'de sonuç ? Değişen ne ? O kadar hakemlerle uğraşılacağına daha iyi kadro kurulsa, hakemin engellediği gollerden daha fazlasını atsan böyle bir sorunun kalmayacak.

Avrupa'da bakmazlar gözünün yaşına, hakem makem dinlemezler indirirler Trabzon'a oldugu gibi. Büyük takım olmak istiyorsan hakemi de yeneceksin, öyle hakem yedi maçı demekle hiçbir sorunu cözemeyiz.

Yanlış kadroyla falan çıkmadık.Elimizdekilerin en iyisi bu.

Geri
Üst Alt