STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Sag Acik, Sol Acik, Forvet, Ofansif Ortasaha 4 transfer.

hakemi bi kenara birakinda bu takima acil forvet 10 numara ve kanat oyuncusu lazim riera yatmaya gelmis bu adamdan hic birsey olmaz bu sene ki transfer fiyaskolari eboue - riera - elmander kimse yanlis anlamasin ama elmander tek forvet oynayacak adam degil teknigi zayif üstüne her pozisyonda cok agir kaliyor onun yerine cok daha iyi birini alinmasi lazim...

Allah inşallah tez vakitte belanı verir yunus yıldırım.inşallah gelirken trafik kazası geçirir ölürsün.hayatımda ben bu lafları hiçbir varlıga etmedim.sen bu maça kasıtlı çıktın.Allahta senden bugünü çıkarsın inşallah tez vakitte.

Aziz Yildirim ve Bünyamin Uyurgezer'den sonra 3.adam bunlari söyledigim insanlar.

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

MHK başkanın trübünlerde idi acaba neler yapacak..Düdüğünü elinden alsınlar.. Oyuncak gibi oynuyordu..

yunus yıldırım sana küfür etmiyorum çok ettim izlerken geçen hafta bir bu hafta iki

sana sadece diyorum ki eğer hakkımız var bu hak senden çıkmasın çoluğundan çocuğundan çıksın anandan babandan çıksın eşinden torunundan çıksın eğer hakkımız varsa sürünmekten beter olun iki gözün gözyaşı çeşmesi değil kan çeşmesi olsun kan ağla kan.

allah belanı versin senin yavşakk oğlu yavşak.

Fatih hocanın Aydın ile başlaması zaten bizim bu maçı alamayacağımızı gösteriyordu. Yekta bu kadar eksik varken bile oynatılmıyorsa, ne zaman oynatılacak ?

hatta mahalle topcusu emre colaki sokmakta nedir ?

Orta sahada dripling yapan adam olmayınca tıkanıp kalıyoruz işte.Engin bir nebze kapatıyordu bu açığı.Bu durumda Yekta'nın oynaması gerekirdi ama Fatih hoca pek tutmuyor Yekta'yı nedense.

Cok Zaman alacak bu Takimi Toparlamak icin....

Solda bir Hakan Ünsal yok...!!!

Sagda bir Capone, Fatih Akyel yok...!!!

Bence en büyük ama en büyük eksigimiz bu..!!!! Cünki Orta alanda zaaten Pas yüzdesi cok iyi ve üstelik uzun Paslari adrese Teslim oynayabilen Selcuk ve Melo var..!!

Forvet haatinda(Offansif hat) Baros, Elmander gibi iyi Oyuncular var.. Kafa Topu desen var. Ayak desen var...

Ilk 11´in Galatasaray´a yakisan Oyunculari bence Melo, Ujfa, Selcuk, Engin, Muslera, Elmander ve Baros gerisi Alternatif veyahut Takimda bulunmasi mucize..

Ilk yarida Melo ya yapilan resmen penaltiydi...

Sadece hücumu iyi yapamadık..Gerisi iyiydi.Defansdan memnunum.Barosda ilk 11 değil İkinci yarı oyuna girerse etkili olur..

Tamam, zamana ihtiyacimiz var, ama 1 Mac Real Madrid gibi 1 Mac Real Mardin gibi oynarsak isimiz zor, cok zor.

Yunus Yıldırım, Bünyamin Gezer seni çağırıyor!

Savunma 4'lüsü işini tam yaptı. Muslera üstüne düşen tek pozisyonda işini yaptı. Elmander bence iyiydi. Diğerlerinin tamamı kötüydü.

yunus yıldırım sana küfür etmiyorum çok ettim izlerken geçen hafta bir bu hafta iki

sana sadece diyorum ki eğer hakkımız var bu hak senden çıkmasın çoluğundan çocuğundan çıksın anandan babandan çıksın eşinden torunundan çıksın eğer hakkımız varsa sürünmekten beter olun iki gözün gözyaşı çeşmesi değil kan çeşmesi olsun kan ağla kan.

allah belanı versin senin yavşakk oğlu yavşak.

Nasıl bi yorum bu?

Ne demek çocugundan çıksın. Yakışmıyor bu laflar bize.

şu fenerdeki balın onda biri bizde olsa

yunus şerefsizi senin ben.. şerefsizin evladı

Yunus Yıldırım yerine Rıdvan çıksa daha iyi yönetirdi lan.Sınıfta kaldın hocaaaa

Geri
Üst Alt