STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Kansız hakem seni oraya koyanın ben.Ulan tamam pozisyonumuz yok ama bu hakem maçın anasını ağlattı.Çok kritik 3 yerde faulu vermedi.Olur olmaz yerde maçı durdurdu.Maçın içine etti şerefsiz.

Yaratıcı oyuncu eksikliği o kadar bariz ki takımda. Her şey tamam pozisyon vermiyoruz topu ayağımızda tutuyoruz ama ileride pozisyon yaratacak dribbling yapabilecek çalım atabilecek bir adamımız olmayışı orta sahada çok büyük sorun yaratıyor hücum organizasyonlarımızda.

Terim'in fantazilerine gitti 2 puan. Aydın nedir abi :o . Biliyo bi b.k yapamayacağını; gene de oynatıyor.

Kötü oynadığı günlerde kazanamayan takım şampiyon olamaz.

Riera oyuna girmemeli böyle devam ederse.

Yunus Yıldırım heralde faul çalma rekoru kırdı bu maçta.Ota .oka faul çaldı.

Bu hakemler sokağa çıkmıyor mu arkadaş.

Taratar grupları deklorasyon yayınlasın Hüseyin Göçek, Yunus Yıldırım, Cüneyt Çakır gibi 3-4 hakemi taraftar bulduğu yerde dövsün. En fazla darptan 1 ay yatıp çıkarız.. :akansular:

Bu yumuşaklar unu istiyor.

başlarım ben böyle işin içine , geçen hafta mersin.i.y - Fb maçında hakem Mersin.i.y nin penaltısı vermiyorlar bize gelince hakemin bize çaldığı faullerden iki pas yapamadık ben başlarım böyle ligin içine ya , artık fenerbahçe bu ligden düşmeden daha ben bu ligi izlemem lanet olsun böyle hakemlere böyle tff ye !..

Yekta gibi adami Harciyor Fatih Terim.. Ilginc Vallah..

Eboue-Riera-Aydın gibi 3 tane kötü ofans oyuncusu varken nasıl gol atacaz. Bütün yük Elmanderde. Devre arasına kadar bir şekilde ilk 4 de kalsak yeter. Devre arası sol forvet (podolski) ve 10 numara (diego) transfer edersek kesin şampiyon oluruz. Takım savunmamız her geçen hafta daha iyiye gidiyor. defansif organizasyonumuz çok iyi ama işte yaratıcı oyuncu olmayınca tıkanıyor takım. Riera çok ama çok kötü oynuyor. hiç koşmuyor adam resmen yatmaya gelmiş. Bundan sonra ilk 18 e girmese bile üzülmem. Ama bana göre en büyük hayal kırıklığı Eboue. Bu adam nasıl 7 sene arsenalde oynamış inanamıyorum.

Adam gelmeden 3 hafta once dedim, Sarp bize neyse, Eboue Arsenal'e odur diye. Hocanin bu forumu okumadigini biliyorum, ama hicmi Arsenal maci izlememis, adam 3 sene boyunca feci bir futbol sergiliyor, taraftar yuhluyor. Cahilliktir bu, bir adam premier ligde oynadi diye her lidge iyi oynayamaz. Bunu bir ogrensek futbolda cag atliyacaz. Tek biz ve arap ligleri kaldi bunu bilmeyen.

en cok sinir oldugum sey Bu serefsiz bücür mehmet ve kel kafa ömer istedigini ulastigina kar oldum

1 maçta herkes karalar bağlamış. Bu maçta hücum 0'dı. Ama defansif olarak cok iyiydi takım. Bu takıma Diego tarzında dikine yaratıcı oyuncu gelse, ileri alanda top dağıtabilecek ondan sonra cok daha iyi hücum gücümüz olacak. Ama klasik olarak madalyonun kötü tarafından bakanlarla dolmuş burası.

.

Rakip atak mı yaptı ? adamlar oynamaya çıkmamış ki, ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlardı. Tamam defansımızın maşallahı var ama rakip ligin en zayıf ekiplerinden

Maçın adamı yunusçuk.Müthiş oynadı.

Hamburg bu sene düşecek gibi. Eğer Gökhan Töre'yi yine alamazsak çok üzülürüm...

2 eksikle bu oyunsa vay halimize.geçen haftaki oyuna bak bu haftaki oyuna bak.

Keita'ya gerek yok diyenlere selam olsun. Çalım atıp dripling yapcak 1 oyuncu yok takımda.

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

valla fb o iğrenç kadrosu ile bu antalya ya 3 tane sallardı

alex emre topuz özer dia stoch gibi yaratıcı hucüm oyuncular mı iğrenç? bizim kim var yaratıcı oyuncu

Ya Allah aşkına gelmişsiniz buraya saçma saçma konuşuyorsunuz. Fenerbahçe şu 6 haftada ne zaman rakibinden daha güzel oynadı adam gibi kalkın söyleyin. Yaratıcı oyuncuymuş. Peah.. gülerim ancak. Topuz'un neresi yaratıcı. Özer kim ya? 48 metreden şansına şut çeken adam mı yaratıcı. Dia kim? ne yapıyor 6 maçtır? Stoch ne yaptı? Son maçta sonradan girdi, 10 kişilik takıma karşı bile bişey yapamadı. Ya Alex? Onun tek yaratıcılığı ikili mücadelede kendini 2 metre geriye savurup hakeme bakması ve faul kazanması. Son 6 haftadır bu böyle. Alex yaratıcı oyuncudur normalde ama bu sene daha somut fazla şey yapamadı.

Bizde doğru, yaratıcı oyuncu yok, ama 6 haftadır takır takır oynuyorduk İBB maçı hariç, yepyeni bir takım olmamız rağmen. Bugün kadro seçimi yanlıştı o kadar. Gelip de takıma sallamanın manası yok.

Geri
Üst Alt