STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Kale ve defansımız emin ellerde defansif orta saha olarakta sıkıntı yok ama kanatlar ve forvetde sıkıntı var yaratıcı oyuncu eksikliği çok belli, diego, podolski, keita, drogba gibi adamlardan enaz 2 tanesini alabilseydik daha ofansif hızlı bir takım olurduk.Umarım ilk yarı bitene kadar çok puan kaybedip zirveden kopmayız...Devre arası enaz 2 kaliteli yabancı oyuncuyla 2.yarı şampiyonluğa oynarız.Ayrıca eboue,riera çok büyük hayal kırıklığı şuan için kadro dışı kalsalar bile fazla bişey kaybetmeyiz kazım ve engin döndükten sonra...

Riera-Eboue=LEŞ

yunus yildirim kar etti beni insan bu kadar maci keser

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

alex emre topuz özer dia stoch gibi yaratıcı hucüm oyuncular mı iğrenç? bizim kim var yaratıcı oyuncu

bunlar kim lan demezler diyorsun yani.

topuz 50 macta 1 gol atan adam, özer zaten sikeli maclarda cosar ,bizim aydina sallarsiniz ama özerden yinede iyidir. dia ve stoch ise mahalle maclarinda kendilerine oynayan adamlara benziyorlar. kisacasi bu adamlarin hicbirisi bizde is yapmaz. alexte zaten yillardir sikeden gecinen bir adam.

1 puanı kim aldırdı derseniz başta muslera ve ujfalusi derim.

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

Gökhan Zan ve Ujfa uyumu çok iyi, Gökhan bir tartafını yırtıyor.Hala adama sallıyorsunuz.Gidin toplara koşmayan oyunculara sallayın.

ben kosanlara salliyorum elmander sercan falan arkaya geliyorlar iyice ya kim gol atacak peki ? 1 tane egoist lazim bize :b5:

öyle bi çıksın ki maçta beni sinirden ağlattığının binlerce misli çıksın. benim gibi aynı durumlara düşen insanların hakkıda çıksın.

Ayıp renkdaş. Futbol bir oyun. Bunun bilincinde ol.Ne demek çocugundan cıksın. Sen takımının kötü oyununa ağla. Bu maçı hakeme bağlamak çok yanlış olur. Evet hakem kötüydü ama biz daha kötüydük.

Puan kaybettiğimiz haftaları hiç sevmiyorum. Çünkü forum bildiğin panik atak krizi geçiriyor, çekilmez oluyor.

Kafadan 10 tane faul var verılmeyen, Meloya calınanlarda cabası tam bır serefsız evladı, iki saatir burda kendısı anası avradı bacısı hakkında soylemedıgım sey kalmadı bu kadar serefszılık olmaz artık Fb maclarında mallar lapur lupur fb ye calısıyorlar barı bızım macları adam gibi delıkanlı gibi ortada yonetın onun bunun cocukları.

Deli etti beni kansız.Her hafta bir tane şerefsiz çıkıyor sahaya.Karabük maçında Bünyamin,Bursa maçında Hüseyin Böcek,bu maçta Yunus Yıldırım zırtapozu.Üzerimizden oyun oynanmıyorsa bende birşey bilmiyorum.

Haftaya taraftar yine takimi yuhalar.Alisdik artik.Objektif Delikanli boyz.

Sikesiz oynarsan,bazen böyler de mac cikar.Canlari sagolsun,önümüzde daha uzun maraton var.Fazla söze gerek yok bence.

hakem maçı ince ince doğradı.bu takıma r10 lazım abi.hiçbirşey yapmasa frikikten çakacak,bi aratopla maçı çevirecek biri lazım..

Rakip atak mı yaptı ? adamlar oynamaya çıkmamış ki, ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlardı. Tamam defansımızın maşallahı var ama rakip ligin en zayıf ekiplerinden

Gecen senelerde bu tür maçlarda da pozisyon veriyorduk. Artık onu aştığımızı belirtmek istedim. Tabi ki kimse bir anda Barca seviyesinde defans beklemiyor, basamakları yavaş yavaş cıkmaya başladık, bu tip maclarda gol yememenin öneminin büyük olduğunu her sezon sonu görüyoruz.

Eboue,Melo,Selçuk hepsi iyilerdi ama kanat adamın olmayınca ve bir şerefi bozuk hakem olunca böyle oluyor.Özellikle bir Keita çok şeyi değiştirirdi.

Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakalım. Riera malesef hayal kırklığı. 1 kanat 1 hücumcu ortasaha ihtiyacımız var.

Ayıp renkdaş. Futbol bir oyun. Bunun bilincinde ol.Ne demek çocugundan cıksın. Sen takımının kötü oyununa ağla. Bu maçı hakeme bağlamak çok yanlış olur. Evet hakem kötüydü ama biz daha kötüydük.

o bilmem ne ettigimin dingil sike bozuntusu sari civciv formali kus beyinli kanaryaciklar her mac kötü oynayip kazaniyor hakemin onun bunun sayesinde

gelde kafayi yeme hadi!

Tomas Ujfalusi muhteşem oynuyor , tek hatası yok savunmayı toparlayan adam ve Gökhan Zan'ın hatalarını kapatıyor hep.

bu lig icin

Elmander

Baros

Sercan

seneyede Stancu gelecek.

yeter bile.

Stancu gelmesin, gelirse gitsin. Diğer 3lü kalabilir. Ama adam gibi başka bi forvet gelsin. Vagner Love'ın disiplinlisi olsa çok iyi olurdu. Doumbia olsa sokaktaki tüm çocukları keserdim.. Tevez olsa, herkesin evine girip tüm çocukları keserdim. Ama adam gibi bi forvet lazım bu takıma.

Forvet haricinde, Serdar Aziz. Hamburg düşecek, G.Töre. Köln düşse de düşmese de Podolski. Bu transferler acilen yapılmalı. Stoper sene sonunda da olabilir.

Sonra, yabancı kontenjanı kalkmalı. Riera gönderilmeli. Eboue sağ bekte oynamalı.

5 puan fark olacak yukarısı ile

:(

bu puan kaybı çok da önemli değil. her halükarda ilk dörde girip şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt