STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

hakemin allah neyse ya ne desem boş ıslah etsin diyorum .

FatihDemireli Macta topla oynama süresi toplam 53 dakika...

kalede baros

----------------Baros------------------

Engin--------Melo-----selçuk----------Elmander

Aykut E.----------ujfa----------Eboue-----

------------------G.Zan--------------------

-----------Balta----Muslera-----------

arenada şu kadroyla çıkarız bence. muslera kalede iyi forvetliğini görelim der. g. zan çok iyi asist yapıyo oyun kurucu olarak görelim der. balta da milli takımda gol atmıştı onu kullanalım der.

ft mode: off

Podolski veya Diego'ya onay vermeyen her kimse ona küfür edebiliyor muyuz?

bu arada ben artık bıktım bu şaibeli ligi izlemekten ulan tam seri yapıyoruz zor bela atıyorlar yunus yada hüseyini agzımıza ediyor sonrada hakem napsınmış ulan biraz takıma sahip cıkın be fener top oynamadan hakemle kazanıyor oo fener şöyle böyle taraftar olmaz

Töre

Aziz

Podolski diyorum başka bir şey demiyorum.

Bir de bu Schürrle fena oyuncu ama vermezler.

Bu hakemlerle kimse eze eze derbi galibiyeti beklemsin geçen seneki senaryo yine olur dokununca faul yemin ederim kafayı yedim ya ulan şerefsiz havadaki topun neyine faul çalıyorsun.Çok kötü 11 çıkardık çok çok kötü oynadık ama objektif olucam farklı olucam ukala ukala konuşucam diye yırtınan arkadaşlar şu şerefsiz hakemede bir baksın yahu.Her hafta bir pisiko hakem denk geliyor adamlar maçı bıraktı oyuncuların kendi aralrındaki konuşmlarını sanıyelerce dinliyor izliyor kart vermek için.

Bir oyun bukadar durur mu yahu?

Yeminle iğrenç bir taraftar topluluğu olmaya başladık adam çıkmış pişkin pişkin Real Madrid e de hakemler hatalı karar veriyor ona rağmen kazanıyor diyor.Ötekisi Hakemin ne suçu var yenilgi hoca yüzünden diyor. Tamamen farklı gözükme çabası tamamen.

şampıyon olacagız fb gıbı hentbol oynamıoz en azından

Stancu gelmesin, gelirse gitsin. Diğer 3lü kalabilir. Ama adam gibi başka bi forvet gelsin. Vagner Love'ın disiplinlisi olsa çok iyi olurdu. Doumbia olsa sokaktaki tüm çocukları keserdim.. Tevez olsa, herkesin evine girip tüm çocukları keserdim. Ama adam gibi bi forvet lazım bu takıma.

Forvet haricinde, Serdar Aziz. Hamburg düşecek, G.Töre. Köln düşse de düşmese de Podolski. Bu transferler acilen yapılmalı. Stoper sene sonunda da olabilir.

Sonra, yabancı kontenjanı kalkmalı. Riera gönderilmeli. Eboue sağ bekte oynamalı.

abartma yahu 2 tane kanat lazim, digerleride seneye alinabilir. 2 Kanat alirsak sampiyonuz.

Türkiye stadandartların üzerinde 2 ön liberomuz var ama bir tane oyun kurucumuz yok. Devre arasında takımı yönetecek oyunu dikine oynayıp kanatlara yayabilecek bitirici bir 10 numara alınmalı. Eboue ben sağ bekim diye bas bas bağırıyor ama sahada gezmediği yer kalmıyor. Aynı şekilde sağ bek olmayan Sabri ısrarla Sağ bekte oynuyor. Aydınada bir çift sözüm var. Mahallede kına gecesine gitse daha istekli oynar insan bune abi. Ne ayaksın sen? Gökhan ilk defa bugün sırıtmadı çünkü ilk defa bir rakip bukadar üstümüze gelmeden korkarak oynadı. Sol tarafımızı burda eleştiri konusu yapmaya bile değmez. Sadece Ujfalusi herzamanki gibi iyiydi. Musleraya fazla iş düşmedi düştüğündede gerekeni yaptı. Bu maç bizi olduğu kadar onuda uyutabilirdi iyiki uyumamış. Melo defansa çok gömülü oynuyor ileri çıktığı pozisyonlarda sarı laci formalı hakeme takıldı. Selçuk iyi niyetli, iyide oynuyor ama asla bir on numara değil bildiğiniz iyi bir ön libero. Elmander istekli ama ilerde çok yalnız kalıyor. İstediği topları bir türlü alamadı. Drogbayıda getirsem aynısı olacak. Baros reis sakatlandı umarım ciddi değildir. Bu takımın Devre arasındaki acil ihtiyaçları öncelikle 10 numara, ve sol bektir. Sonrasında Stoper ve Sağ açık Solda Rierayla bu yıl idare edilecek. Cluio gönderilmesin diye burda bağırdığımızda bize kızan arkadaşlar umarım şimdi onu aramıyorlardır.

Ayıp renkdaş. Futbol bir oyun. Bunun bilincinde ol.Ne demek çocugundan cıksın. Sen takımının kötü oyununa ağla. Bu maçı hakeme bağlamak çok yanlış olur. Evet hakem kötüydü ama biz daha kötüydük.

Bir hakem macı katledıp satıyorsa bu 25 mılyon taraftarı ayar ediyor sinirleriyle oynuyorsa sabahı gormesin diyorum inşallah ta gormez bu ne yaa bu rezalet ne boyle bu kadarda olmazkı Allah bin belasını verir inşallah satılmıs serefsız Hakemler hakkında şike cıkarsa bu insan gorunuslu İBLİS kesin yapmıstır bu kadar taraflı acık acık mac katledılırmı yhaa antalyanın kartı yok macta ıkı tartısmada cıkan dısında Allahsız kıtapsız bbızım her pozısyonda oturuyor dudugu.

kanat yok hücumcu yok off off :(

Riera ile kac sene contrat imzalandi?

Maç boyunca topla oynanan dakika 53 hakem Yunus Yıldırım maçı katletti resmen çok durdurdu oyunu ben o kadar durdulacak net fauller göremedim.

işin bir diğer kötü tarafı fener ile ara açılacak. garanti galip gelirler zaten samsun'un pek bir numarası yok.

neyse artık gaziantep maçına bakacağız. yapacak birşey yok.

ama devre arasında eksik bölgelere transfer şart.

Culio kalsin diyenlere sövenler nerede ? bir Stancu bile hiziyla belki is yapardi. Pino'da hizlidir is yapabilirdi...Hepsinin arkasindan söve söve gönderttiniz Bravo. Sag bekten oyun kurucu falan yaptikta elimize ne gecti ?

işin bir diğer kötü tarafı fener ile ara açılacak. garanti galip gelirler zaten samsun'un pek bir numarası yok.

neyse artık gaziantep maçına bakacağız. yapacak birşey yok.

ama devre arasında eksik bölgelere transfer şart.

Fark 5 olur max.

İçte dışta gömeriz olur biter.

bekleri sabri ve balta olan takimin deplasmanda mac kazanmasi hic bir zaman kolay olmaz

olmayacak

Geri
Üst Alt